Keresés

Részletes keresés

meret99 Creative Commons License 2002.11.11 0 0 15
NEM! Nem szabad ilyen mohónak lenni! Az igazi vörösök féllábbal már a sírban vannak! A mai balosok 95 %-a MAGYAR, csak egy kicsit megszédültek a Nagy testvértől és nem tudják még hol a helyük a való világban!
Ha nem tudsz elszakadni a bosszúvágytól, akkor a nem magyarok malmára hajtod a vizet!
Kapizsgálgasd csak a gondolataitad! Nyugodtan, higgadtan, de kitartással!
Előzmény: kapizsgalo (13)
Törölt nick Creative Commons License 2002.11.11 0 0 14
Orbánék alatt dinamikusan fejlődött a gazdaság, az emberek egyre jobban élhettek, reális gazdasági háttérrel emelkedtek a fizetések, erősen csökkent a bűnözés, lakások épültek, tettek az elcsatolt területeken élő magyarokért is, helyreállították az árvízkároka, nem nyalták ki az amcsik hátsó felét, szabad volt a sajtó, volt az országnak jövőképe stb. És a magyar embernek magyar ember lehetett, büszkén. Most aki magyar, az = antiszemita kirekesztő intoleráns náci; örüljön hogy a PÁRT még nem vitette be a rendőrökkel, de ez csak idő kérdése. S most csak 100 napokban pancserul tervezni(?) tudó idegenimádó véreskezű pufajkás tolvaj banda uralja az országot, aki magyarok ágyútöltelékként harctérre küldésétől sem riad vissza, miközben ő maga mint politkus két kézzel tömi a zsebét, a pártkasszát és a pártközeli cégeket, üvegszemmel.
Előzmény: Bazz hogy jártam megint (-)
kapizsgalo Creative Commons License 2002.11.11 0 0 13
Nyugi, nem kell baloldal! A mi nagy Viktorunk visszater, es kidobaljuk ezeket a parlamentbol. Teljesen demokratikusan.
Előzmény: meret99 (10)
badcard Creative Commons License 2002.11.11 0 0 12
biztos nagyon szép, és/vagy jólnevelt lehetsz, mert az biztos, hogy téged sem az eszedért szeretnek otthon...

Előzmény: meret99 (10)
badcard Creative Commons License 2002.11.11 0 0 11
az államháztartás hiánya már a fidesz idejében is igen magas volt, ők max. annyiban voltak "jobbak" hogy ügyesen kozmetikázták a számokat. Tömören összefoglalva ennyiben merült ki a "magyar modell" közgazdasági definíciója...
Előzmény: Zmac (8)
meret99 Creative Commons License 2002.11.11 0 0 10
Nagyot tulképp baloldali testvéreink buktak! Nincsenek olyan messze a tavaszi választások! És még naguobb erkölcsi bukásnak számít a szadesszel való paktálás! A kormányzási hatalmat az SZDSZ nyerte, 5%-os jelenléte ellenére!
A jó az volt, hogy legalább 4 évig magyarnak érezhettem magam! Igaz, Kovácsék mindent megtettek azért, hogy fasisztának, rasszistának tartsanak az egész világban, még talán ott is, ahol azt sem tudták, hogy vagyunk!
Jó volt az, hogy volt Orbán, aki ki mert állni a Benesi dekrétumok tarthatatlansága mellett, amiért majdnem szétszedték. Jó volt, hogy végre felépült a Nemzeti, hogy napfényt kapott az igazi terror! Jó volt, hogy magyar cég is kapott állami megbízást, hogy az amerikaiak lobbbizása ellenére is a svédek ajánlata volt a magyarok számára kedvezőbb!
Remélem még lesz ilyenekben részem, lehet, hogy a baloldallal együtt, de szadesz nélkül!
kapizsgalo Creative Commons License 2002.11.11 0 0 9
Es ferficipot sem osztogattak a valasztasok alat;))
Előzmény: kis pimasz (5)
Zmac Creative Commons License 2002.11.11 0 0 8
>>azt tették hozzá, hogy ezek csak velük valósíthatók meg<<

Ahogy elnézem a makrogazdasági mutatókat az utóbbi hónapokban, a kedvezménytörvény várható kiherélését, sajnos volt abban valami...

Előzmény: Tamás (4)
kapizsgalo Creative Commons License 2002.11.11 0 0 7
Hat nem dupláztak rá a "tétre" az biztos:)))))
Előzmény: kis pimasz (5)
kapizsgalo Creative Commons License 2002.11.11 0 0 6
Nem baj. Akkor is imadjuk a mi nagy Viktorunkat. Hehe:))
Előzmény: Tamás (4)
kis pimasz Creative Commons License 2002.11.11 0 0 5
A "jobbosoktól" kizárólag érzelmi alapú válaszokat várhatsz, talán ez volt az egyetlen pozitívum abban, amit csináltak: kiválóan tudták manipulálni az embereket és profi módon kommunikáltak.
Ha konkrét "érdemi" tettek felsorolását várod, akkor nyugodtan alhatsz egyet, ilyet nem fogsz kapni. A fideszeseket az érzelmeiknél fogták meg, mert jól tudták: racionálisan megítélve nagy nulla, amit tettek.
Tamás Creative Commons License 2002.11.11 0 0 4
Az volt bennük a "jó", hogy illúziókat sugároztak. És ez nem baj, mert az olyanok, meg az álmok is, mindig kellenek.

A gond ott kezdődött, amikor következő lépcsőként azt tették hozzá, hogy ezek csak velük valósíthatók meg. És akik addig mindent elhittek nekik, azok utána már ezt is bevették. Ennek szóltak a könnyek is a Millenárison, április 21-ének estéjén, miközben én ünnepeltem. :-(

livefast Creative Commons License 2002.11.11 0 0 3
Azt hiszem, elfelejtetted szóvá tenni, hogy minek még egy fikatopik.
Gerenda nem nyomja a szemed?
Előzmény: kis pimasz (1)
kapizsgalo Creative Commons License 2002.11.11 0 0 2
Az, hogy imadtuk. Es kulonben is. Naggyon teccett.
kis pimasz Creative Commons License 2002.11.11 0 0 1
Semmi.
Legalábbis a sok rossz miatt most mélyen el kéne gondolkodnom, hogy találjak valamit, ahhoz meg most nincs időm.
Demim úr Creative Commons License 2002.11.11 0 0 0
0 0rbán
Bazz hogy jártam megint Creative Commons License 2002.11.11 0 0 topiknyitó
Érdekelne, mert egyesek nagyon befordultak itt a bukásuk óta.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!