El sem hiszem, hogy itthon vagyok! Végre ékezeteket is tudok használni... :-))
Ezer éve nem írtam már semmit, és úgy gondolom, ez tűrhetetlen, bocsika érte. Már két órája itt ülök a gépnél és olvasom a réges-régi hozzászólásokat és mostmár mondhatom, hogy kezdek képbe kerülni.
Egyébként múlt héten egy hosszú olaszországi nyaralás keretében elmentem Recco-ba is. Hát mit mondjak, egyszerűen gyönyörű: hangulatos, hamisítatlanul mediterrán hangulatú város... Jó helye lesz ott Norbinak, az biztos...
Egyébként már én is alig várom az olimpiát, és azt hiszem nem szervezek semmi mozgalmasat erre a két hétre, egész nap a TV-t nézem majd :-).
Nem éppen könnyű ellenféllel lesz az első vízilabda-mérkőzés, de hiszek abban, hogy a mieink diadalmaskodnak majd, és meglesz a hőn áhított arany! Az biztos, hogy lesznek vitatható bírói ítéletek, de remélem ezen túl tud majd lépni a magyar csapat! HAJRÁ MAGYAROK!!!
Szerintem inkább meg fogom várni, amíg újra Pesten lesz, mert Siófokon csak eltévednék.:) És nem akarok feleslegesen leutazgatni, meg vissza amikor lehet, hogy nem is fogunk talizni, és amúgy is csak bambulnék rá. Esetleg ha valaki bemutatna neki??:))
De róla én már lekéstem. Talán majd, ha hazajön Olaszországból.
Latom, lassan visszatertek a topic "eredeti" cimehez, es nem 1mas leszolasa, fikazasa lesz a cél. Hiszen mindenki volt (vagy lesz, van) 1x tizeneves. :o)
Mivel nyakunkon az olimpia, foglalkozhatnank ezzel is. Eleg mozgalmas 7 lesz.
Azt mar Doadoa is +irta, hogy ma +jelent a Nemzeti Sport 48 oldalas olimpiai magazinnal, amelyben olvashato szavazasotok eredmenye. (Amikor meg csak 400 koruli szavazata volt Norbinak, en is ra szavaztam nehanyat, de ahogy elokerultek lelkes szavazoi, csapattarsara kezdtem el voksolni.) Vhol olvastam, hogy 11-en (szerdan) 13 oraig +erkeznek Athenba olimpiai versenyzoink. 13-an 22:00 ora magassagaban vonulnak be sportoloink a stadionba. 15-en, vasarnap pedig, remelem, ismet +mutatjuk a szerbeknek, miert is Magyarorszag polosai a legjobbak!
Jaj, ez tök szupi. Terveztem, hogy lemegyek a héten Siófokra, de nem valószínű, hogy találkozni fogok vele, na meg olvastam is az Elite-ben, hogy nagyon jól kijön a barátnőjével, úgyhogy én megmaradok plátói szerelmnek. :)