Na állj! Pontosan arra adtam megoldási tervet, mit kellene tennie Medgyessy miniszterelnök úrnak :-))) a sporttársak által kifogásolt valóban nehéz helyzet megoldására. Vagy így már nem tecc, egyből gyün az "ez itt offtopic kérem.."?
Hülye lenne, én sem fizetném...
Vagy egyszerűen azt lépném, hogy visszavonnám valamelyik májusban kiosztott FIDESZ-kedvezményt, és abból...mondjuk ezt az ominózus 100%-ban Viktor által kinevezett túlélő főtisztviselő bandát azonnali hatállyal lapátra, a 4 év teljes fizetésű hereverés és végkielégítések nélkül.
Sima feles törvény...
Na ez jönne be a legjobban :-)
Ok. Rajtad kívül, nem hiszem, hogy sokan fogadnának a D-209 győzelmére?
Mit gondolsz, mi lesz, ha kap pár ezer levelet, hogy azt is fizesse ki?
Ki fogja fizetni?
Én a helyében akkor is fizetnék, ha éppen el tudnám mondani hogy... A legolcsóbb reklámkampány annak bizonyítására, hogy mi balosok nem vagyunk a Veszprém Megyei Közgyűlés elnökének szintjén...
Nu, akkor megvan valakinek az a levél? Tegye már be ide...
Ugyanis nem emlékszem, hogy ott volt-e, hogy "még ebben az évben". Ha ott, akkor Hende legalább beszél valamiről. Ha nem, akkor önmagát égeti éppen, és a ziccert csak Megyo használta ki...
Nem kétlem, hogy vannak olyan barmok, akik csak azért szavaznak a Megyóra, mert hazudós (ingyen tankönyv - nagy lóf...), de talán nem annyian, mint vélnéd. :O)))
Állj meg. Hende nem kérte hogy fizesse ki, ezt Pöpi ajánlotta fel. Hende csak a szavahihetőségét kérte rajta számon. Ezután hülye lett volna, ha nem használja ki a ziccert.:-))))))))
Aki például válaszol neki a parlamentben feltett kérdésére, azt. Vagyis a személyes garanciást.
Amire pedig Hende kérdése vonatkozott, azt hazugságnak nevezzük.
Már csak ezért is kéne érdekeljen téged is.
Üdv mindenkinek! Csak egy kérdés Megyóhoz. Tisztelt min.elnök úr mikor lesz ingyenes nekünk diákoknak az ön által ígért a lakóhely és az iskola között az utazás? Erre is személyes garanciát vállalt, de a kormányváltás óta elhallgattak vele.Hm?!
Az MDF-et is eláruló jellemgróf Hende szerzett néhány újabb szavazatot Medgyessyn keresztül a baloldalnak, mert ebben az országban azért élnek jó érzésű emberek is, akiknek általában hányingerük lesz az övön aluli ütésektől. Úgyhogy lehet rohanni ezerrel feljelenteni Megyot, hogy itt 44 kHUF-ért szavazatokat vásárolt.
Mikor hagyja már abba a t. jobb oldal a szuicid tendenciáit?
Ó hát édes elvtárs, mi az elsődleges a Kommunista Pártnak, ha nem az emberek jóléte, meg a Párt szavahihetősége??!
Szerintem gyakoroljál gyorsan önkritikát!
A FIDESZ újabb csapást mért a baloldalra. Ezt a napot is a történelemkönyvek, az ország érdekében tett akciók példájaként fogják emlegetni kiemelve Hende Csaba, a Pogári Körök vezéregyéniségének múlhatatlan érdemeit.:-(
Nem kéne valami értelmessel is foglalkozni a Tisztelt jobboldali parlamenti képviselőknek?
Mi nagy ívben kidobtuk a kukába. A francba. Pedig nálunk is két gyerek jár suliba a háromból.
Szerintetek kérhetem az MSZP-t, hogy újra kiküldjék nekem? Biztos megvan nekik a címlista, de ha nincs, megadom nekik a címem.