A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Ez tényleg túl durva volt, Mugheb. Itt tartunk? oké. tartom a számat. Akkor soha sem piáltunk egy jót olyan 12-13-ban, értelmiségiek, és én ezt álmodtam? Amikor biciklivel jöttél a vonaton, és gerincproblémáid is voltak, vadul amúgy. Komolyan, vicces, mikor komoly lesz. Jó éjt létmegfejtő.
basszál már le, nem én meg a rinyálós látogattunk meg anno, amikor hisztit rendeztél a vidéki színpadon? és még csak be se mehettünk. majd Kero apád kimossa a pelenkád, nyilván.
Miután apám ma került be az idegre, több heti küzdelem után, előtte elszabadult hajóágyu volt, és még egy 1 hónapos macskát is meg kellet mentenem, mert épp éhen halt az udvarunkon, sok körülmény miatt, mondd már el, ez hogyan lehetne jó. ja ne. A szenvedés egyfajta létigazság, Buddha és mások között elmélkedem, jó éjt neked is, éles elme. És főleg szólj be valami éleset, mindig, mintha az érne valamit létválságban- vagy valóságban-, konkrétan.Barom.:)
Ez Mugheb világegyeteme. Melynek részese a sátán. És őrültek magyarázzák el a létet, létdegerációban szenvedő idióták, akiket ő a mesterüknek tart. Egyéb kérdés?