a levlistán eddig - ha jól tudom - csak F2-es lakók vannak. Esetleg a lakópark többi épületéből is jelentkezhetnének, különös tekintettel az F1-esek, mivel velük együtt egy társasház leszünk...
ha megnyitott vna, arról tudnánk, de igazából mi is a beköltözés óta (meg előtte is) szeretnénk tudni, mi lesz vele... mindig vannak hírek, pletykák, de semmi változás nem látszik! beetetésnek mindenesetre jó volt...
Centrál Park C épületében eladó egy 2005-ben átadott 69 nm-es 1+2 félszobás, II. emeleti, csendes, rendezett belső parkra néző kifogástalan állapotú lakás.
Beköltözők figyelmébe! A Centrál Park C épületében eladó egy Gorenje hűtő, egy keskeny fürdőszoba-polc és egy porszívó (használtak, jó állapotban). Ár megegyezés szerint.
Miért a ház előtt nem sávban áll meg?? Egyébként tudnék én mutatni egy két olyan BKV megállot Pesten ami még balesetveszélyes. De én is csak szövegelek.............
Én a mult hónapban egy útépítés kapcsán személyesen találkoztam a BKV hölgyel aki foglalkozott a témával. Megkérdeztem tőle az ügyet, és azt mondta, hogy ne is reménykedjünk abban, hogy az ideiglenes helyére kerül a buszváró mert ott sávban kellene megállni, és az balesetveszélyes. Csak ideiglenesen engedélyezték.
Nem értette, hogy mit problémázunk mert tudtuk, hogy ott fog megállni a busz akkor is amikor megvettük a lakást.
azt lehet tudni, hogy kiknek voltak próbálkozásaik? esteleg őket el lehetne érni valahol? jó volna tudni, hogy ők milyen akadályokba ütköztek és miért nem sikerált megvalósítaniuk az ötleteiket.
valaki próbálkozott már valami alternatív távközlési (különösen internet) szolgáltatóval? Esetleg Amtel hálón keresztül más szolgáltatóval vagy egyéb más megoldással?