Hali!Arra P- rendszámu subarura gondolsz?Szoktm én is látni megy mint állat.Multkor láttam Écsen vagy 130 al végigsuhant.....(marha)Nem értem miért nem megy olyan helyre ha száguldozni akar ahol nem veszlyeztet senkit..
Nem mentek vmerre csuszkálni?Jo nagy ho van...
üdv cyron. biztos igazad van.
de én csak ARRA az ominózus esetre emlékszem amikor
legyorsultam a Car..Sain.....de hosszú neve van.
limitált darabszámú egyébként gyönyörű celicát a vti-mmel.
én elhiszem van olyan gép is aminek még nem nyírták ki a motorját. (csak sajna kevés)
de ez már a múlt.
se celica se vti.
jó kis öreg lacia delta. 1.6 gt. sima karbis!
ez ám a gép! :)
a kicses pftiről meg csak annit ,hogy én meg vagyok vele elégedve.
;) ((bár télleg nem olcsó, de gyors!)
és nem csak a szerelésben.
kipróbálta a lanciát mielőtt szerlte volna, és
bemutatkozásul kézifékkel pördöltünk meg.
mondom oké jól vezet, remélem így is szerel.
más.
érdemes direkt légszürőt tenni a gépbe?
tudom nem egy lóerőgyár ez az öregecske gép, de
szeretném ha kicsit mélyebb hangja lenne.
vagy vmi más tipp? (ami még megfizethető)
más.
annak a győri köcsögnek aki ez zsír subaruval
ilyesztgeti öreganyámat üzenem, hogy ne találkozzunk mert kinyírom.
Most nincs kocsim, meg időm se nagyon. Ráadásul az asszony is későn jön haza a héten, úgyhogy mindenképpen nekem kell hozni a gyereket a bölcsiből. Ha esetleg lesz időm valamikor a hét vége fele, akkor előtte ideírom.
Emberek. K.jót csúszkáltunk tegnap a stadion parkolójában. kb. 16:30-17:30 között. Mondanám hogy ma gyertek ti is, de sajna én ma nem tudok menni. Azért ti próbáljátok ki hogy csúsznak a gépek!
Hali.Igen láttam Én is nemrosz de kitudja mit is takar ez a külsö:)))Egyébként ha jolátam akkor van már egy ilyen Györbe ma láttam városba(nem vagyok benne bizti mert csak pillanatra láttam amikor kanyarodott)Megnézted képeket?
Ti is láttátok a Mutistore Tescoban a kiállított hyundai coupe-t? 5 misiért nem is rossz ár egy full extrás sportkocsiért. Bár lehet, miután kipróbálnám, nem cserélném le a 16 éves celicámra. Azt mondják csak kivülrôl néz ki jónak, a fíling elveszik azzal, hogy elindítod. :-(.
TheRealZed-nek üzenem, hogy amit a 78-as hozzászólásomban írtam (mármint a carlos s. féle turbós celica gyorsulási ideje 0-100-ra 5, 5.5 mp) alátámasztást nyert. Olvass bele a Celica topicba (1865-ös hozzászólás), az egyik span most állítatta be a gépét, és csodák-csodája, 5.49-et ment, amikor kimérték.
Szóval hogy is volt azzal a bedôléssel? :))) (mármit a mesékre meg társaira gondolok).
A tisztánlátás érdekében azért azt megjegyzem, hogy az adatot általánosságban írtam, nem arra az "ominózus" autóra kihegyezve (ami persze még akár igaz is lehet rá a "lepusztítása" elôtti idôszakból)
ÜDV: Cryon, aki nem felejti, ha lemesézik a hozzászólásait :)))
Hello.HÁt az nem én voltam:))))Nekem 3ajtos és levan foilázva illetve sportdob...állt csak én vezetem.Tudom már nem csak ez a egy van ilyen szinü györbe azota már van öszesen kb 4 ilyen szinü de 3 ajtosba azt hiszem enyémen kivül +1 vagy 2 van:))De figyi félre értések elkerülése végett még mielött vkit zaklatnál...http://www.adam.webinform.hu/yaris :)))
Tudja, hogy szar melóval nem csinál magának (jó) reklámot. Szerintem ismer annyira, hogy nem engedi meg magának azt a luxust, hogy egy gagyi szereléssel megváljon tôlem (sok ismerôsömmel együtt.).
Egyébként az rá is igaz, hogy amit más már nem tud/akar megcsinálni, azt ô simán megoldja. Talán még jobb is lesz utána, mint a meghibásodás elôtt.
Voltam már pár szerelônél, mielôtt nála kötöttem ki, de eddig ô vált be a legjobban. Eddig mindig tudta, mikor hova kell nyulni, ellenben más szerelôkkel, ekik fél napig töketlenkedtek, mire rájöttek, mi is a baj, közben meg olyan dolgokat is szétszedtek, amit nem is kellett volna :-(.
"Nem a legolcsóbb, de korrekt munkát végez."
Hát én róla vagyis az embereiről is hallottam már, hogy nem viszik túlzásba a precizítást! Vagy Neked mindig a Kincses csinálja saját kezűleg az autódat?
"aki preciz, megbízható és igényes a munkájára?"
Szerintem ilyen nem létezik.
Én Révfaluba hordom a kocsimat Széchenyi hídról lejövet balra, van a szerelő (Nyíri Miklós). Eddig több olyan dolgot megcsinált nekem amivel máshol nem nagyon tudtak/akartak volna foglalkozni. Összességében meg vagyok elégedve vele.