Kikerestem az elküldött mappámból, se a tavaly decemberi, se az idén febr. 20-i levélre (díjcsökkentés vagy sávszél emelés kérdésben, ami végülis innen a topicból derült ki) semmi válasz. :(
Viszont júliban lejár az 1 éves szerződésem, a weblapjukon meg csak új előfizetésre vonatkozó összegek vannak. Most akkor mi van? Előbb kikötik, aztán újra beköttetem megint 10kért?
Mintha egyszer mar lett volna ilyen de egy 20 perc mulva megjavult.
Magaval a szolgaltatassal meg vagyok elegedve,hiszen a sebesseg nagyon stabil.A DNS-t is megcsinaltak vegre,csak az a franya 512-es kedvezmenyt adtak volna ide.
Más szolgáltatókkal ellentétben itt nem a netes loginhoz tartozik a postaláda (alapból nincs is), hanem neked kell csinálni egyet a freestart weblapján olyan pass/user duóval, amilyet csak akarsz, aztán valahol rá lehet adminisztrálni asszem hogy ez hozzád tartozik és nagyobb legyen.
Nem tudnátok segíteni abban, hogy hogyan állítsam be az e-mail kliensemet? (Eddig másik szolg-nál nem volt semmi bajom)
Amikor a pop3-ast akarja lekérdezni, akkor nem fogadja el vagy a felhasználónevet, vagy a jelszót.
?Login: ugyan az, amivel felcsatlakozok a netre, vagy a választott előtag@startadls.hu
?Pass: amivel felcsatlakozom a netre??
Végül is már az összes variációt kipróbáltam, de azért még reménykedem hátha tud valaki segíteni...
valahogy úgy alakult a netes életem, hogy a freestart kb. az 5. szolgáltató, akivel kapcsolatban állok. Vannak elképzeléseim a jövővel kapcsolatosan.. ;)))
Annak örülnék a legjobban, ha itt menne minden a legnagyobb rendben és nem kellene variálnom. De azért havi 11e ft-ért hadd követeljen már valamit az ember..
Betelt a pohár. Az elvileg 20Mb tárhelyem csak 8Mb valójában.Írtam egy emílt, kiwi leszek a válaszra és a következményekre.
Ha úgy vesszük, tavaly szeptember óta csak 8Mb a tárhelyem, ezzel a szolgáltató megszegte a köztünk lévő szerződést. Erre talán lehetne hivatkozni, ha ott akarnám hagyni őket és keresni mást. Majd utánakérdezek..
Eddig én is elégedett vagyok, csak az bántja a csőrömet, hogy 512-esre szerződtem, és még nincs... "állítólag" a MATÁV miatt. Ott meg azt mondják, hogy nincs akadálya...
Miután itt nyávogunk, rá 1-2 nappal már szokott menni a kifogásolt dolog. Csak ne jönne mindig másik. Más részről a többi szolgáltató 1-2 százassal adja többért, no de a minőség...
ahha értem, ill. nem értem miért nem csinálják meg. A jövő héten egy következő weblap nem fog bejönni és ez így megy augusztusig, amig le nem cserélem a szolgáltatót. Sajnos kénytelen leszek!
most éppen a bankszámlám adatait nem tudom megnézni, mivel a www.otp.hu tojik bejönni. Természetesem icq-n lógó barátaimnak bejön, bár ők nem freestartosak...