Szerintem is nagyon jó a zene, csak én nem a Nightwish-hez és a Hammerfall-hoz hasonlítanám. Jobban mondva egyáltalán nem hasonlít rá.
Dallamszerkezetileg és megoldásaikban is inkább a Black Metal azon irányzatát képviselik, amit a Children Of Bodom(lesznek ők is itthon nemsokára :)) és a Demoniac képvisel. Nagyon jól kihallhatók ezek a hatások. :)
Teszek rá. :)
A lényeg az, hogy a Monsters Of Rock után ismét itt játszanak és Bruce Dickinson énekel. Ott a helyem! :) Ha csak tized olyan jó lesz, mint a Rock in Rio, már akkor is megéri! :)
Ja ez mondjuk igaz. Tavaly Slayeren is tomeg vol pedig "csak" 5000 HUF volt a j1. Lehet hogy most azert is kerul ilyen sokba (bar ez viszonylagos, tavalyi Judas Priest is kb ennyi volt), mert igy is full hazra szamitanak.
MDB kiraly lenne, azert naluk nem vennem biztosra amig fel nem mennek a szinpadra :)
SOAD is eleg jo. Most olvastam Apocalyptica is jon, bar oket mar lattam. De meg kell neznem meg1szer :)
Ensiferum telleg eleg kiraly.
Thyrfing? Azt hallgatom meg eleg sokat. Az is ilyen folkos metal, csak nem finn hanem sved.
Asszem a viking metal ra a pontos kifejezes :)
Oda meg vissza vagyok a Kovenanttol, meg a ........
jusse jut eszembe. Pedig mar vagy otvenedszerre kerdezem meg egy pajtitol, jusse tudom. Pedig tok jo.
:))
Na utananeztem picit ennek a Burzum sztorinak....Szal volt 1 Christian "Varg" Vikernes alias Count Grishnackh nevu emberke. Az o zenekara a Burzum. (mellesleg 1 szemelyes zenekar...blackben eleg sok hasonlo van, vegul is studioban - legtobbszor - ugyis kulon veszik fel a dolgokat. Koncertezni meg lehet sessionzeneszekkel is.) Vikerness rovid ideig basszerosa volt a Mayhemnek, aztan megszurkalta a gitarost Euronymoust, (allitolag feltekenysegbol, mert akkoriban Euro a norveg blekk vezetojenek szamitott.) Leultettek 21 evre, ('93 ota) azota is adott ki Burzum lemezeket, viszont a szukosebb lehetosegek miatt ezeket mar szintivel jaccotta fel.
A tobbi szvsz legenda...
Az a bajom, mint minden ilyen jellegű műsorral. Van prá klip, amik folyamatosan váltják egymást. Olyan, mintha egy bandának csak egy klipje lenne. S az a dimmu klip sem a legjobb, amit adnak. Szerintem. :)
Az sem rossz, csak meg lehet mondani két nap után, hogy mikor melyik klip jön(és nem a kiírás miatt). Minden harmadik klip Limp Bizkit, Papa Roach, Linkin Park. Nem az én világom.