én meg jól megvettem, kihasználtam a lehetőséget, hogy így dedikált példányhoz juthatok. persze, csak épp a számomra legfontosabb emberkék (a Zsoltok) aláírása hiányzik róla... (persze, még ki sem bontottam)
Topikunk ma hétéves és két napos, míg derék topikanyunk ma ünnepli ....-ik születésnapját! ;o) Mennyi minden történt azóta, Barátim! ;o) Boldog szülinapot Mindenkinek!
Az Éjjeli menedékhelyen gyülekeztek a Barbárok, s azon tanakodtak, vajon a Kalevalát olvassák-e fel Istenítélet gyanánt A Gézagyereknek vagy a Jógyerekek képeskönyvét. Odasietett A parkon át Leonce és Léna is, azonban útját állta Kasimir és Karoline, akik a Fédra fitness terembe tartottak. Hatalmas veszekedés támadt a párok között, ám ekkor megjelent A velencei kalmár és kecsegtető utazási ajánlatot tett nekik. Hű, de messze van Petuski!, azonban az Augusztus Oklahomában megfizethető lenne. Ők igent mondtak s már épp folytatták volna útjukat, amikor megjelent a sétányon a feldúlt Hamlet, aki A képzelt beteg ágya mellől szaladt le egy kis friss levegőt szívni. Megállította őket, s belekezdett a végeérhetetlen Bérháztörténetekbe. Órákkal később maga volt A csoda, hogy végül mindannyian kéz a kézben távoztak. Oblom-off.
LZs mától esténként mesél nekünk és gyerekeinknek.
19.51 Jó éjszakát, gyerekek! - Szépike és Csúfuka VI/1. rész Jó éjszakát, gyerekek! Szépike és Csúfuka Méhes György meséjét László Zsolt mondja el (2005) (VI/2. rész: holnap, Kossuth 19.50)
az 5:50-es vagy 6:17-es vonattal indulok a Nyugatiból Debrecenbe (attól függ, hogyan érek Pestre = elérem-e az elsőt), ha valaki csatlakozna, jelentkezzen!
másolatban megvolt már korábbról, de ezúttal én is dvd-re vetettem anyukámmal, utána a werkfilmet is leadták. a filmet még mindig nem láttam, de most erre a lehetőségre is lecsapok:
Nincs kegyelem rendező: Ragályi Elemér szereplők: Csuja Imre, Eperjes Károly, Monori Lili, Nagypál Gábor, Gazsó György, Bertók Lajos, Csoma Judit, Lázár Kati ár: 1 000 Ft státusz: Előrendelés megjelenés: 2009. április 29.
A Könyvfesztiválon mondtam Dömötör Adrienne-nek, hogy jó, hogy Bertók Lajos is szerepel a kötetben. Felragyogott a szeme, nagyon megörült az észrevételnek. :)
Szóval nekem érdekes előadás volt és elgondolkodtatott egyes részeivel. Ezzel nem azt mondom, hogy mindenhol (egyet)értettem a rendezéssel vagy a mondanivalóval, de sikerült kicsit kizökkentenie, és én általában azokat tartom jó előadásnak. Szóval attól is függhet, hogy eltalál-e 1-1 mondat valakit vagy nem. A színészek szinte kivétel nélkül jók voltak benne. LZS is nagyon tetszett. :)
Dömötör Adrienne: Van egy hely, a színpad... Beszélgetések a színészmesterségről
Április 25. szombat
15.00-16.00 Könyvbemutató a Millenárison, a Jövő Háza Kner Imre termében. Bálint András színművész beszélget a szerzővel és a kötetben szereplő színészekkel.
16.00-17.00 Dömötör Adrienne, a kötet szerzője és a kötetben szereplő színművészek dedikálnak a Corvina/Líra standon (34) a Jövő Házában. Cím: Millenáris, 1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20.