Keresés

Részletes keresés

Póli Creative Commons License 2002.04.23 0 0 104
Igen, a komcsi szó példátlan metamorphózisának vagyunk tanúi.
Komcsi az:

- aki nem hajtja le a WC ülőkét
- aki turkálja az orrát
- aki csak március 15-én hord kokárdát (akkor is SZEMMEL LÁTHATÓAN IMMEL-ÁMMAL !)
- aki kiköp a tizedikről, majd kuncogva nézi, kit talál el a csula
- aki bottal járó idős néniket középig bevezet a zebrán, aztán otthagyja őket
- aki Heineken sört iszik (tiltott jelkép !)
- aki szereti, ha naplementekor vörös az ég alja
- aki elblicceli este a fogmosást
- aki nem köp ki, ha a Demszkyt látja a tévében
- akit elsőre felvettek bármilyen felsőoktatási intézménybe 1988 előtt
- aki szerint elég két gyerek
- aki nem szereti a focit
- akinek nem tetszik Kövér László szép magyar bajsza
- aki szerint minél jobban megy a tőzsdének, annál jobb az országnak
- aki szerint az arabokat kellett szeretni és az izraelieket utálni a Rákosi-Kádár rezsimben
- aki szerint Áder úr nem egy végtelenül jópofa fickó
- aki szerint nem Isten nagy tévedése, hogy baloldalt a szív és vörös az emberi vér
- aki szerint Budapesten több a diplomás, mint a lumpenproli
- és végül aki nyitva hagyja télen az ablakot, hogy a derék magyar emberek megfázzanak a huzatban.

Látszik, hogy sokan vannak a komcsik, ráadásul nagy részük álcázni próbálja magát. Segítsetek polgártársak, ki még a komcsi ?????!!!!

Előzmény: Törölt nick (17)
VV_kenyer Creative Commons License 2002.04.23 0 0 103
Mar kezdik, hogy a fidesz kiuritette a kasszat. Gondolom ezutan a valsagkezeles jon. Hiaba. Ehhez ertenek, de elobb valsagot kell csinalni, hogy lehessen kezelni.
Előzmény: bivak (61)
Woland Creative Commons License 2002.04.23 0 0 102
Jó nagy baromságot írtál.
Előzmény: Keveházi János (93)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.23 0 0 101
Figyelj köcsög, a jobboldali vezető politikusok közül senki sem volt tagja semmilyen fasiszta pártnak, nem volt a jelképük a jogszabály által tiltott horogkereszt, mint azt MSZMP vöröscsillagja.
Előzmény: Söpört Elek (97)
shelly Creative Commons License 2002.04.23 0 0 100
en azota ruhellem oket, amiota egyszer rajuk szavaztam, es ok cserebe adtak nekem tandijat, nem emeltek az osztondijat, elvettek a csaladi potlekot, .... akkor a napi egy fozeleket le kellett csokkenteni egy zsemlere. koszonom nekik meg egyszer.
nagyfülű Creative Commons License 2002.04.23 0 0 99
az előző keveházi jánosnak szólt
nagyfülű Creative Commons License 2002.04.23 0 0 98
igen, és a kommunisták le fogják lopni a napot az égről, ezért mindig sötét lesz, visszaállítják az első éjszaka jogát a vezetőiknek, minden kokárdásnak levágják a kezét, a templomokból munkásszállókat csinálnak, újra beindítják recsket, az szdsz tagjai csecsemővért fognak inni, és az ellenük szavazókat eladják izraelbe rabszolgának.
gondolom, ezeket is elhiszed, annyi realitása biztos van, mint az előző dumádnak
Előzmény: Keveházi János (93)
Söpört Elek Creative Commons License 2002.04.23 0 0 97
Ezek a rohadt bosik

Te meg egy rohadt náci vagy!

Na, hogy tetszik, f@szkalap?

Előzmény: Keveházi János (90)
patexman Creative Commons License 2002.04.23 0 0 96
Akkor valaki találja már ki, melyik a jobboldali sör?
Előzmény: Törölt nick (95)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.23 0 0 95
Hú de kibaszott frappánsat mondtál. Erre a Farkasházy-féle antihumorra itt senki nem kiváncsi.
Előzmény: predi (92)
miközödhozzá Creative Commons License 2002.04.23 0 0 94
A Soproni Sörgyár RT termékével az az egy baj, hogy a Viktor által szapult tőke gyarapodik fogyasztódásával.
Ha minél több soproni söröt nyomatsz a gigádra, annál nagyobb hasznot termelsz a mocskos kapitalistájának.

Itten a sörgyár lapját találod.

http://www.brau.hu/

Előzmény: patexman (85)
Keveházi János Creative Commons License 2002.04.23 0 0 93
Szúrjunk ki velük a saját módszerükkel. Ha üldöznek, hát üldözzenek, de akkor varrjuk fel az üldözöttek jelvényét a ruháinkra: a SÁRGA CSILLAGOT, ÉS TŰZZÜNK A KÖZEPÉRE EGY JÓ NAGY KOKÁRDÁT!
Az egész világsajtó tele lesz a képeinkkel, és mindenütt tudni fogják, mit művelnek ezek velünk!
Ráadásul meg fogja ütni a guta is őket, és megszűnik az ingatag parlamenti többségük.

predi Creative Commons License 2002.04.23 0 0 92
Csatlakozom, én sem csípem a komcsikat.

A kommunisták erőszak alkalmazásával akarták megjavítani a társadalmat. De az erőszak brutalitása csak pusztít, nem épít.

Ma csak a szélsőséges pártok akarnak erőszakra építeni. A többiek tanultak a történelmi leckékből.

Én ezért nem komcsizom le a szocikat.
Sőt, rájuk szavazok.

Woland Creative Commons License 2002.04.23 0 0 91
Nyugalom, csigavér. Visszajövünk. De a kapkodás és türelmetlenkedés ellenfeleink malmára hajtja a vizet.
Előzmény: patexman (-)
Keveházi János Creative Commons License 2002.04.23 0 0 90
Ezek a rohadt bosik üldözni fognak bennünek most 4 évig, legalább is ezzel fenyegetőznek.

Azt hallom 70 %-os gázár emelés lesz, 75 %-al növelik a tömegközlekedés díjait, azonnal leértékelik a forintot, amitől inflálódik a pénzünk, emelik a hitel kamatokat, eladják a Sándor Palotát, a Millenniumi Parkot "befektetőknek", franciákkal építtetik tovább az autópályát, hatszorosára emelik az autópálya matrica díját, leállítják a Nemzeti Kultúrális Központ építését, felsrófolják a gyógyszer árakat, eladják a Paksi atomerőművet, ami miatt duplája lesz a villanyszámla is, mindezt úgy, hogy a Medgyessyre kenik, aki néhány hónap múlva egésszégügyi okokra hivatkozva lemond és helyett Kovács jön aki széttárja karjait és Medgyessyre mutogat.

Elviselhetetlen kilátások!

patexman Creative Commons License 2002.04.23 0 0 89
Nem érzed a történelmi lehetőséget? Kiderült az elmúlt két hétben, hpgy mi is létezünk!!!! Tartsunk össze, mi ebben a bűn??? Mi ebben a hisztéria?
Előzmény: Első Polgár (88)
Első Polgár Creative Commons License 2002.04.23 0 0 88
dehat ez csak egy valasztas volt!
teged meg soha nem ert komolyabb csalodas, kudarc az eletedben?
Előzmény: patexman (87)
patexman Creative Commons License 2002.04.23 0 0 87
27. évemben vagyok

Tudod, templomban agymosott, Viktornak csápoló, diplomás, dolgozó, primitív barom.

Nem mindenki lehet olyan magasrendű, hogy egy tál ingyen-zónapörkölt alapján dönti el, kire szavaz:)

Előzmény: Első Polgár (86)
Első Polgár Creative Commons License 2002.04.23 0 0 86
nem kotekedesbol kerdem, ne sertodj meg, csak kivancsisagbol: te hany eves vagy?
Előzmény: patexman (85)
patexman Creative Commons License 2002.04.23 0 0 85
Azon gondolkodom, milyen sört igyak. Pécsi Szalon ugye nem játszik, a komáromi és a kőbányai sörgyár is komcsi városban van, borsodi dettó, marad a Soproni Ászok!!!!!

Tisztességes keresztény ember Soproni Sört igyon, add tovább!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem értem mi a gond ezzel a topiccal. Mi is létezünk, ez kiderült.

A legnagyobb tett az lenne, ha nem néznénk a tv2 vagy az Rtl, és a gusztustalanul uszító ATV műsorát, bár ez így egyelőre elég nehéz, de majd gyakorlok.

Tehát megvan már két dolog:

Soproni Sör, Halasi Liszt!!!!

Ilyet iszik, ilyennel paníroz a hazafi! E- mailben várom mindenféle jobboldali tulajdonú kiszolgálóhelység, élelmiszerbolt, piaci árus, cipőbolt, stb nevét, listát kívánok készíteni!

Előzmény: julicsi (84)
julicsi Creative Commons License 2002.04.23 0 0 84
CSak sajnálni tudom azokat,akik ilyen cimen inditanak Vitát. A politikai kultura teljes hiánya+ a tolerancia hiánya bizony sulyos állapot.Jobbulást
III. Nagyapó Creative Commons License 2002.04.23 0 0 83
Vagy egy kék sasmadarat a kormánypártiakra... Talán már hallottál róla.

Egyébként szvsz. is hülye, aki ezt kitalálta...

Előzmény: korgu (82)
korgu Creative Commons License 2002.04.23 0 0 82
Sőt sárga csilag hordását is elő kellene írni.
Remélem kedves valódi konzervatív gondolkodású emberek ettől azért már ti is hánytok.
Előzmény: Hunnia2000 (64)
korgu Creative Commons License 2002.04.23 0 0 81
Miért rühelled szegény anyádat?
Előzmény: patexman (-)
gejziR Creative Commons License 2002.04.23 0 0 80
Egyetértek veled. Talán annyit azért hozzáfűznék, hogy viszont ha már egyszer ilyesmiket tettek, azt már nem nagyon kellene elfelejteni, talán a jövőben is lesz még ilyen húzásuk. Csak mert egy kicsit nem csinálnak éppen rosszat, nem jelenti, hogy a múlt hülyeség volt, nincsennek tannúlságai.
Előzmény: csl (79)
csl Creative Commons License 2002.04.23 0 0 79
Ez a topik provokáció.
Az MSZP-SZDSZ féle csapattól a jelenben elkövetett bünök miatt undorodom. Ez a véleményem a jövöben változhat, ha normálisak lesznek. A nemzeti kérdéshez való viszonyuk alapján itélem meg öket majd mindig, ez jelenleg elfogadhatatlan számomra.
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.23 0 0 78
Gyerekek,ugye a rohadtkocsibüdösnácigonoszrosszindulatószemétaljas beszólásommal nem öltem meg ezt az ígéretes,szépen fejlődő topic-ot?
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.23 0 0 77
Kedves Moderátorok!Nem lehet valahogyan elérni,hogy a súlyosan értelmi fogyatékosok ne nyithassanak saját topic-ot? :))) (remélem nincs nagy bepöccenés)
pukk Creative Commons License 2002.04.23 0 0 76
"Szerintem kommunista az, aki azt mondja (BOKROS LAJOS), hogy túl sok a diák a felsőoktatásban."

Valahol (talan a Figyeloben) olvastam, hogy a Mo-i nemet kereskedelmi kamara is azt mondta, tobb kepzett szakmunkasra lenne szukseg, es kevesebb diplomasra. Latom is (sajnos), hogy sokan, akikkel egyutt vegeztem, nem igazan elegedettek az elhelyezkedesi lehetosegeikkel, es rengeteg a palyaelhagyo. Lehet, hogy van benne valami.

Ha mar Bokros, igazan talalhattal volna jobb ervet, hagyott az a faszi eleg sok tamadasi feluletet. :(

Előzmény: Törölt nick (16)
sommázó Creative Commons License 2002.04.23 0 0 75
Én is rühellem a komcsikat! Ezért nem szavaztam a FMPP-MDF jelöltre! ;-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!