Csatlakozom a curling rajongókhoz (én értek is hozzá :-) )
A férfi döntő nagyon jó volt, az utolsó end egy tanulmány. A kanadai lead elrontotta a második lökését, így az anticurlingjük hatástalanabb volt, amit a norvégok szépen ki is használtak; sikerült olyan helyzetet kialakítani a kanadai skipnek, amiben rontott. Jellemző, hogy előtte az egész tornán 5 olyan end volt, amikor a kanadaiak veszítettek befejezőként, a 6. viszont sorsdöntő volt.
Az idei Sportévkönyvben a következőt találtam:
Magyar Curlingszövetség
Elnök: Moldován András
Főtitkár: Studniczky Ferenc
Cím: 1135 Budapest, Szegedi út ?
Tel: 329-7800
Talán léteznek és nem csak rutinból tavalyi könyvből emelték át az adatokat!
Hát akkor csatlakoznék én is! Bár totál amatőr vagyok de nagyon kedvelem ezt a sportot!
Még a multkori Olimpián lett a kedvencem! Bár az elején csak röhögtem, hogy lehet ez Olimpiai szám! A végére teljesen belelkesültem! Na azóta nagyon kedvelem! Ráadásul szivesen is kipróbálnám!
A finn csapat kedvelőinek:
Markku Uusipaavalniemi az olimpiai 5. hely után átalakítja csapatát. Tommi Häti és Jari Laukkanen kikerült a csapatból és helyükre Teemu Salo és Kalle Kiiskinen került Perttu Piilo csapatából.
Őszintén szólva én nem hiszem, hogy létezik szövetség.....:-(((
Vagyis ezen a mondatodon mit is értesz?:"A szövetségnél már próbálkoztam, ahol is közölték, hogy pillanatnyilag nincs élő-működő curling szakszövetség itthon."
Kivel beszéltél, meg ilyesmi......
Jenőnk olyat is mondott - egy pontos név is elhangzott -, hogy valakik
rendszeresen járnak ki az osztrákokhoz.
Ezek ha jól emléxem a Svájci-Svéd bronz meccsen hangzott el. Nem tudod ki lehet
az, esetleg vele is felvehetnénk a kapcsolatot.
Pöri kollégával közösen ezennel elindítjuk a - picinyke hazánkban - méltatlanul mellőzött Curling játékhoz kapcsolódó topicot.
Tök kezdők vagyunk, de lelkesek és nagyon szeretjük a curlinget.
Várjuk a tanácsokat, ötleteket, kérdéseket hozzászólásokat.
Mindenkit szeretettel látunk itt.