Nyelvet biztos, de azon kívül nem tudom hogy mit. Aszem nem is érdekes... Akitán van per pillanat. Szerencsére van ott pár ismerősünk, aki segít. Ha minden jól megy egy évig marad.
Igen, mert visual kei zenész (ugye ők a nőimitátorok). Nem tudom hogy ragadt rá ez a név, de már az előző bandájában is így hívták. El tudom képzelni, hogy saját magának adta, másban is ilyen vicces (pl. 5 cm magas és 1 kg - így szerepel a D honlapjának a members profiljá-ban). Ez csak annyit jelent: szégyenli, hogy olyan pici és vékony. Mondjuk Hyde-nál még mindig magasabb és kövérebb:)))
kit kérdezel, ki a jóképű, ki az a Denna? ha Masanobu-ra gondolsz, Ő Ando Masanobu, az egyik legnépszerűbb japán színész, kb. 32 éves. melegen ajánlom a filmjeit, a legnagyobb rendezőkkel dolgozik (Takeshi Kitano; Takashi Miike; ...). a Battle Royal-ban ő volt az őrült lövöldöző.
És köszönöm a gratulációt ^^ Mindent beleadok!!! Elég béna diplomát ad, olyat, ami semmire sem jó. Azt hsizem valami olyan elnevezéssel, hogy "buddhista tanítói diploma" vagy valami hasonló...nekem mondjuk mindegy, ert én úgyis csak a japán nyelvtudás a lényeg, és a kultóra ismerete. Nem a papírral akarok elhelyezkedni, hanem a tudásommal...majd...ha már okos leszek. :D
Hogy értetted, hogy tud-e valaki valamit róluk? Zenék kellenének, vagy csak info? Tudsz angolul? Ha igen, itt van info róluk: http://wiki.theppn.org/SG_Wannabe Meg youtube.com-on tudsz tőlük hallgatni számokat
Ha zene kell, próbálok szerezni tőlük... Koreai zenék közül nekem ezek vannak, ha kell: Seo Taiji, The Trax, SES, Banana girl, Ares, Sunoi, Witches Meg még folyamatosan jön, ha a DC-n fennvan az az emberke, akitől töltök... :S Csak ritkán van fenn...
Gothika, nekem az előző albumuk jobban tetszett, bár ezen is van 1-2 jó szám, de valahogy mégis az előző jön be nekem...
ééééés sikerült...mostmár 4 albumom van a Nan Quan Mama együttestől ^^ nagyon szeretem ám őket...elvégre Jay Chou az apucijuk... úgymond... Jay új albuma: elég érdekesen sikerült, a westernes száma borzasztó gagyi, ahogy meghallom, rögtön föhögni kezdek... borzalmas. Viszont van az albumon egy csomó jó szám is, pl. a Wu Shuang, és a Che. Ezek nagy kedvenceim mostanában.
A kínai drámasorozat, amit nézek... Devil Beside You, most fogom megnézni a 18. részt, és 20 részes...áááá, miért lesz vége...imádom, hihetetlen, menynire jó, a zenéje is, a történet is, a szereplők is... a fsz. kiscsaj jelleme nagyon bejön nekem, olyan akarok lenni, int ő...komolyan....