Eladó 400 és 330 literes akvárium, az egyik hátterezve (gyári JBL háttér)fúrva,alatta 100 literes biológiai szűrő.2 db 260 literes és egy 175 literes akvárium szintén eladó.Ezenkívül rengeteg akvarisztikai cucc is eladó.
Autómata CO2 adagoló nagy palackal,JBL ozmo, fűtők,Hydor Prime 20 és 30 külső szűrők.
200 literes aksihoz keresek külsö szüröt, jó állapotban, ha van ilyened, kérlek irj a zsolt.lippai@interart.hu cimre vagy hivj a 20-5084466-os szamon, köszi elöre is!
Sziasztok :)
Nem igazi akvárium-téma, de azért ne haragudjatok nagyon, jó? :))Bár ők is akváriumban laknak.
Vörösfülű éxerteknősöket nevelgetek, én keltettem őket a saját teknősöm tojásaiból. 10 teknőskölyök "született", és 3 kicsinek keresek még gazdát.
A teknőcök 3 és 4 hónaposak, egészségesek, egy 200l-es akváriumban élnek, fagyasztott édesvízi halat, vörös szúnyoglárvát, Tetra tápot (fiatal teknősöknek valót) és vízinövényt esznek.
Kérem, ha tudsz olyan, az állat gondozását felelősséggel vállaló emberkét, aki éxerteknőst szeretne, esetleg Magadra ismersz :), keress meg az itteni emilcímemen.
Az árról: 1e Ft-ot kérek 1 kisteknőcért, melyből UV-lámpát szeretnék majd vásárolni a saját teknősömnek.
Oroszlányon lakom (Komárom megye), Pestre, Sopronba, esetleg Pécsre és ezeken a vonalakon meg tudom oldani a szállítást.
Referenciaként a teknősök topikban található Révfülöpöt ajánlom, az ő Tano-ja is tőlem származik :)
A vörösfülű éxerteknős importját több okból betiltották, így a kereskedelemben nem, vagy csak elvétve kapható. Van állatkereskedés, amely szívesen átvenné őket, de nem akarom így "értékesíteni" őket, mivel tudtommal elég nagy az elhullás a szakszerűtlen tartás miatt... Szeretném, ha minden "unokám" megbízható gazdához kerülne.
A kicsikhez "használati utasítást" adok, én is ebből tanultam meg a teknőstartást, és azt hiszem, sikeresen :)
Lakás-felújítás miatt sürgősen eladó 1db 340 literes egyedi hátterezésű, és 2db 250 literes akvárium, afrikai sügérekkel, felszereléssel, méretre gyártott állvánnyal, baráti áron, Miskolcon.
Eladó terráriumom lenne, melynek főbb jellemzői a következők: kb. 240 literes (80*60*50) szépen hátterezett, szellőzőnyílásokkal felszerelt, elülső oldala virinszerűen két irányban nyitható. Én speciell gabonasiklót tartottam benne, de alkalmas kistestű kígyók, gyíkfélék (agáma, leguán, gekkó) esetleg békák tartására is. Budapesten szállítását meg tudom oldani. Vételár: 15.000,- Ft.
Vörösfülű éxerteknősöket nevelgetek, én keltettem őket a saját teknősöm tojásaiból. 10 teknőskölyök "született", és 5 kicsinek keresek még gazdát.
Oroszlányon lakom (Komárom megye), Pestre, Sopronba, esetleg Pécsre és Nyíregyházára és ezeken a vonalakon meg tudom oldani a szállítást.
A teknőcök 2 és 3 hónaposak, egészségesek, egy 200l-es akváriumban élnek, fagyasztott édesvízi halat, vörös szúnyoglárvát, Tetra tápot (fiatal teknősöknek valót) és vízinövényt esznek.
Kérem, ha tudtok olyan, az állat gondozását felelősséggel vállaló emberkét, aki éxerteknőst szeretne, irányítsátok hozzám, az itteni emilcímem működik. Topictagok érdeklődését is szívesen veszem! :)
Az árról: 1e Ft-ot kérek 1 kisteknőcért, melyből UV-lámpát szeretnék majd vásárolni a saját teknősömnek.
Referenciaként a teknősök topikban található Révfülöpöt ajánlom, az ő Tano-ja is tőlem származik :)
A vörösfülű éxerteknős importját több okból betiltották, így a kereskedelemben nem, vagy csak elvétve kapható. Van állatkereskedés, amely szívesen átvenné őket, de nem akarom így "értékesíteni" őket, mivel tudtommal elég nagy az elhullás a szakszerűtlen tartás miatt... Szeretném, ha minden "unokám" megbízható gazdához kerülne. A kicsikhez "használati utasítást" adok, én is ebből tanultam meg a teknőstartást, és azt hiszem, sikeresen :)
Hali!
A lazacokat nem ismerem, de ha neonhal mellett megvoltak, akkor talán guppik, és xifók mellett is elvannak. Ha ez igy van akkor néhány guppit cserébe fel tudok ajánlani. Egyébként miért ajándékozod el őket?
Elárvult razbórám, ferdén úszó lazacom, fekete neonom és még egy ajándékba kapott, általam ismeretlen lazacfajta (piros az alsó uszonya) gazdát keres.
akár ingyen is elvihetők, de ha vkinek van fölös black mollyja, plattija, szifója, guppyja, neonja vagy bármilyen harcsája cserébe, elfogadom őket. akár egyet is a négyért.
Semmiképen sem. AZ ilyen hybrid eszközök nem nyerők. Azon túl, hogy drágák, egyszercsak úgy járhatsz, hogy lesz egy leégett motorú rossz szűrőd egy jó fűtőbetéttel, vagy fordítva.
A különböző feladatokat külön egységekkel érdemes megoldani, az ilyen intergrált eszközöket pedig kerülni kell. Ettől persze még lehet jó is, ez csak az én véleményem.
Fix fűtőt ne vegyél, az szopás! Akkor a szoba hőmérsékletének kell mindig állandónak lenni, és élősködők esetén nem tudsz hőmérsékletet emelni. Csak ha felnyomod a szobatermosztátot, ami nem kifejezettan gazdaságos...
A fix fütöt Székesfehérváron vettem egy halasboltban (Pilinszky tér 7., a Skála mögött), az Aqua-El-t pedig egész pontosan 2.450 Ft-ért rendeltem Brokermantól (télleg: a honlap megszünt vagy más helyre költözött?). Telefonszámot took mondani, ha kell.
Fütö téma: miért nem veszel egy újat? Höszabályzós Aqua-EL-t már vehecc 2500 Ft környékén, és kapsz hozzá 1 év garanciát is..nem hiszem, hogy ez akkora tétel lenne...
nagysikerű apróhírdetésemre való tekintettel, megismétlem azt, sőt, továbbmegyek:
vennék vízforgató-szűrőt 65 literes aksihoz.
és ha van vkinek eladó vagy cserélendő xifója, coryja, guppyja, gurámija, nem oszló növénye, az kaphat tőlem nemcsak búvárt, hanem pénzt is.
vennék hosszúfarkú xifóm mellé egy párt (azért számoltam be a hosszú farokról, mert valszeg ti többet tudtok mondani a neméről).
ezenkívül, jelképes áron eladó vagy halakra vagy növényre cserélendő egy búvár levegőztető).