Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2002.09.24 0 0 213
...volt.

cj

Előzmény: Törölt nick (211)
i start to turn to static Creative Commons License 2002.09.24 0 0 212
persze, loggolj be hozzám és facsard ki amit akarsz a gépemből.
Előzmény: babealinie (210)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.24 0 0 211
Ez Demri?:ooo

Kifejezetten helyes csaj.:o)

cj

Előzmény: babealinie (208)
babealinie Creative Commons License 2002.09.24 0 0 210
folytathatnánk az undertow-t?????
i start to turn to static Creative Commons License 2002.09.24 0 0 209
helyes csaj. kösz a képeket. ügyes vagy.
Előzmény: babealinie (208)
babealinie Creative Commons License 2002.09.24 0 0 208
babealinie Creative Commons License 2002.09.24 0 0 207
i start to turn to static Creative Commons License 2002.09.24 0 0 206
igen, ez a fotó még mindig nagyon jó. imádom.
Előzmény: babealinie (205)
babealinie Creative Commons License 2002.09.24 0 0 205
babealinie Creative Commons License 2002.09.24 0 0 204
hagyd én mingyárt beszúrom

ja csak azt az óriási nyelves csókot hagyta le layne

babealinie Creative Commons License 2002.09.24 0 0 203
úgyx tudom jerry most tiszta.
amikor a tripet írta, bezárkózott a seattle melletti házába (annyira eldugott volt hogy csak földút vezetett hozzá állítólag) és szívott.
azóta el kellett adnia a házat hogy kifizesse a stúdiót mert ugy e a seggfej mottola dobta a sony-columbiától. az apja lovakat tenyészt oklahomában, vele él.

tudjátok volt itt róla egy kép cornellel a megemlékezések egyikéről és meglepett milyen önfeledten nevettek.

i start to turn to static Creative Commons License 2002.09.24 0 0 202
Viszont azt kihagytad, hogy a Mad Season borítóján látható rajz egy Layneről és Demriről készült fotó alapján született(by staley). Meg is volt nekem vhol az a fotó, majd ha megtalálom, beszúrom ide.
Előzmény: babealinie (199)
babealinie Creative Commons License 2002.09.24 0 0 201
hozzátenném hogy demri volt az aki layne-t a heroinig juttatta, ahogy az én egyik barátnőmet az exje, aztán layne d-utáni nőjét az ő exje.... mindenki azzal kezdi lőni magát akit a legjobban szeret? mi ez valami áldozat???
i start to turn to static Creative Commons License 2002.09.24 0 0 200
ok, köszi. te vagy itt a helyi lexikon, látom.
Előzmény: babealinie (199)
babealinie Creative Commons License 2002.09.24 0 0 199
demri parrott 1996 okt 31-én halt meg. heroin használat (tű) okozta ritka fertőzésben ami a szívére és az agyára húzódott (ne értsd úgy hogy meghülyült, azt nem). 3 évig szenvedett vele és totál leépítette. de állítólag az is bennevolt hogy demri a szakítás után már csak a heroinnak élt.... ha leállt volna a hernyórül talán megmenthették volna... a szakítás után ők barátok maradtak, viszont amíg jártak csalták egymást fűvel-fával. de layne megkérte a kezét, aztán mégse lett esküvő mert " ha együtt jársz egy lánnyal régóta és mar azt mondhatni hogy lelki társak vagytok a lány azt kezdi képzelni hogy te azért jöttél a földre hogy az ő szerelme légy és ez nagyon fájdalmas és idegesítő" (layne-t fordítottam)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.24 0 0 198
Tulajdonképpen ki ez a Demri Parrott, azon túl, hogy a Layne barátnője volt? Amikor a Layne meghalt, egy csomó cikkben felrémlett a neve, én rá is kerestem sok helyen, de nem találtam semmit.

Azért Jerry Cantrell-ért (is) kár.

cj

Előzmény: i start to turn to static (197)
i start to turn to static Creative Commons License 2002.09.24 0 0 197
Demrire gondolsz?
Amúgy olvastam vmi olyasmit a jerryn hogy őt vmi szivbetegség vitte el és nem a h.
Erről mit tudsz?

tool topic mintha már lenne, keress csak rá.

Mark Lanegan király arc, most a Queens of the Stone Age ben van akiknek az uj albumát akárkinek ajánlom aki szereti a baromi jó tökös dögös rockzenét.Meg a Dave Grohl dobolta fel az egész albumot, aki egy nirvana nevű bandában volt anno..

OFF
vannak emberek akik kihozzák belőlem az állatot;)
ON

Előzmény: babealinie (195)
babealinie Creative Commons License 2002.09.24 0 0 196
"As a little boy, Layne had a long attention span, and loved to build with blocks, Legos, and a Fischer-Technik engineering set. He loved to go to garage sales and buy things that he could bring home and fix. He first stepped out into the risky world of fashion by falling in love with a pair of red jeans in maybe the sixth grade. He was a school patrol, got good grades without much effort for teachers he admired, and loved animals and babies. I emphasized good character, and cared very little to instill gender-based identies on the children. I stayed at home and raised the children myself. We had family dinners and talked about almost anything. "

gondoltam ez itt érdekel titeket, layne-ről hisz ez itt egy aic topic.
nancy írta. (layne édesanyja)
amúgy az egész család művészi hajlamokkal bír, fotósok, festők, táncosok..... (mármint nancy gyerekei) layne-nek 2 lánytestvére van, liz és jamie. (csak féltesók)

ha fel tudom rakni a netre a képemet layneről amint fára mászik (kicsiként) akkor itt is itt lesz, meg a seattle topicban is. de nem tudom hogy csináljam.

sok mindent meg tudnék osztani csak nincs a neten.
(-------de ezt az idézetet ne rakjátok be sehova lécci......) ha mégis, mérges leszek és nem lesz több ilyen.

babealinie Creative Commons License 2002.09.24 0 0 195
folyt:

szóval layne őszintén a hernyó miatt nem akart részt venni semmi publikus dologban. az új énekes mark lanegan lett volna, aki hallható az i'm above-ban és a long gone day-ben. aztán baker túllőtte magát (H). mike "the music died along with baker" ennyi a mad season sztori.

más. layne a facelift felvételei alatt is használt drogokat de nem heroint. a van halen turné (90 okt nov) alatt szokott rá. layne már a középsuliban is füvezett.... szóval ez nem valami hirtelen dolog volt nála (lsd. "chemical addiction") + 88tól egy heroinista lánnyal járt, róla nem szeretnék szólni. csak annyit hogy nem ők a grunge rómeó és júliája ahogy mindenki hiszi, layne otthagyta 94ben.

jerry is és az egész alice használt drogokat, jerry köztudottan kokós gondokkal küzd, lsd. a trip majdnem fele. mike starr állandóan elvonókra jár, azért is száltt ki - többek közt- mert mentenie kellett a bőrét (bár nekem inez jobban bejött) egyéb okok mellett persze.

mike mccready pedig azóta is küzd a maga démonaival, és 2000-ben volt legutóbb elvonón amennyire tudom. (erről inkább a mike mccready nicen író srácot kéne kérdezni).

ennyi.

a soundgarden topicot kihagynám, nem vagyok nagy sg fan. de mi lenne ha csinálnánk egy tool topicot???? nagyot nőttek a szememben tegnap (tool)

off
static hogy szorulhatott beléd ennyi hülyeség??? (jó értelemben)
on

babealinie Creative Commons License 2002.09.24 0 0 194
most fogom életben tartani a topicot.

néhány helyesbítés.

mike már a jóval a pj előtt inni kezdett, ezt fokozta 92 környékén némi kokóval, és 94ben volt az hogy már feloszlóban volt a pj, de nemcsak mike miatt. mindenki ki volt akadva, más okok miatt is, de nem csak mike miatt. akkor ment mike a hazeltonba, ahol egyebek közt layne is volt elvonón de nem együtt mike-kal. mike baker sounderst ismerte ott meg.
vele és barrett martinnal alakult 94 nyarán a gacy bunch, és már az első jammelésen megvolt a river of deceit zenéje... aztán mike felhívta layne-t (akivel azelőtt nem voltak olyan nagy haverok) ő meg fogta a gitárját meg a verseit, és beállt a mic mögé. októberben (94) aztán játszottak a croc caféban anélkül hogy egyetlen kész daluk lett volna, az artificial red anno a bulin jött össze.
aztán 94 végén felvették az above-ot, + az "i don't wanna be a soldier"-t a working class hero nevezetű john lennon tributera. összesen 8 koncit adtak, aztán layne már az alicre (meg sajna a hernyóra) koncentrált. mert a mad s alatt tiszta volt. amúgy a river szövege pl egy verséből van, és ha jól tudom a lifeless dead is. 10 nap alatt vették fel az above-ot.
99-ben összeállt volna a banda (mad season) barrett, mike és baker fel is vette a zenéket, de aztán layne visszalépett............

folyt köv!!!

babealinie Creative Commons License 2002.09.24 0 0 193
** High Priority **

18.11.02 is the tentative release date for the double album Degradation
Trip. It will be released through Roadrunner at the same time
everywhere. Next to the 14 songs from the first one, there will be another 15
songs added. Degradation trip 1 was a selection of the originally
intended 29 songs. Spread the word...
Steff.

ARCADE/CNR MUSIC BELGIUM
Steff De Vos
Roadrunner Product Manager
Rue de Wandstraat 209-213
1020 Brussel
Belgium
tel: +32 (0) 2/264.99.28
mobile: +32 (0) 475/24.13.85

---------------------------------------
ez itt a belgiumi roadrunner főnök emailje nekem.

Slint Creative Commons License 2002.09.24 0 0 192
Az én voltam:-) Egyébként meg Cornellről tessék az SG topikban beszélgetni! Érdemes lenne azt a topikot is felhozni! Mingyár meg is teszem.
Előzmény: Artension (163)
i start to turn to static Creative Commons License 2002.09.24 0 0 191
Nekem is a legkedvencebb. Pontosan az tetszik benne, hogy nem anyira világfájdalmas mint pl a Dirt, vagy mint a kutyás.
Előzmény: Törölt nick (190)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.24 0 0 190
Jaja. Facelift zseniális. Nekem speciel a kedvenc AIC albumom.

cj

Előzmény: i start to turn to static (189)
i start to turn to static Creative Commons License 2002.09.24 0 0 189
A dalszövegek terén félig-meddig igazad van, de nézd csak meg a Facelift albumot, ami enyhén szólva zseniális, és nem jellemzők rá a hernyós, beteg szövegek.

A Faceliftnél maradva; ott még nem volt annyira lepukkanva tudtommal, de azért az énekdallamok nagyon ott vannak ezen az albumon is. Be is futottak vele, nem véletlenül. Persze mindenki a Dirt öt emlegeti ha az AIC ről van szó, de nem csak ebből az egy albumból áll az a banda.

Lényegében én erős túlzásnak tartom, hogy Layne nem lett volna olyan jó ha nincs hernyó, de tény hogy a későbbiekben(mondjuk a SAP EP után) azért már nagyon hatott rá a dolog.

Előzmény: fasparagus (186)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.24 0 0 188
Hát nem tudom, szerintem anélkül is ment volna neki.:o)

cj

Előzmény: i start to turn to static (187)
i start to turn to static Creative Commons License 2002.09.24 0 0 187
Szegény csávó, egy jó kis hernyóaddikció kellett neki, hogy hiteles legyen.:)
Előzmény: Daoldin (185)
fasparagus Creative Commons License 2002.09.24 0 0 186
en inkabb arra gondoltam, hogy nem ir olyan szovegeket meg nem talal ki olyan dallamokat, mint amilyeneket irt.

Előzmény: i start to turn to static (182)
Daoldin Creative Commons License 2002.09.24 0 0 185
a hangját nem, inkább az előadásmódját. Ugyanis ettől vált hitelessé, nem csak éreztük a dalaiból, hanem tudtuk is, hogy szenved.
hű, banyek, ez most elég nyálasan hangzott, bocs, de asszem érthető amit mondani akarok :o)
Előzmény: i start to turn to static (184)
i start to turn to static Creative Commons License 2002.09.24 0 0 184
Tényleg máshogy kellett volna fogalmaznom, utólag belátom, de azért remélem mindenki érzi a kettő között a különbséget; hogy a 181 essel pontosan azt akartam érzékeltetni, hogy kifejezetten jó hogy akkor és ott találkoztak, míg a 182 esben igazából azt próbálom tisztázni, hogy milyen logika alapján gondolja vki úgy, hogy ha nem lőtte volna magát a Layne, akkor nem lett volna olyan zenész.Igazából erre vagyok még mindig kiváncsi.
Szal miért nem lett volna ilyen zenész, ha nem hernyózik?
Mennyiben befolyásolta ez a dallamvilágát és az egyedi hangját?
Előzmény: Daoldin (183)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!