Keresés

Részletes keresés

Fáradt Vándor Creative Commons License 2003.03.10 0 0 2145
Ja a télikabát? Nálam nem jött be... :-)) Nem is tudom, hogy szóba állsz-e velem ezekután... ;-)

Egyébként meg most ragozzam el azt az alaptézist, hogy a Duke-féléket az "tartja életben" hogy reagálnak az ámokfutásaikra? Át kell rajta nézni, és úgy beszélgetni másokkal, mintha itt sem lenne... akkor majd megunja és odébb áll...

Előzmény: in memoriam smile (2144)
in memoriam smile Creative Commons License 2003.03.10 0 0 2144
én kérem Wintermantel Zsoltira szavaztam,nem titok hogy Fideszes.

duke te egy primitív sz*rkeverő vagy,engem is palira veszel,aki nem fikázott itt téged. Úgyhogy az idézgetéseidet nyomd fel magadnak,és hagyjál már békét nekünk. Békét,érted? vagy foglaljam polgári körökbe? vazze.

uke Creative Commons License 2003.03.10 0 0 2143
Elég szomorúnak tartom, hogy a cikk értékelése pártszimpátia kérdése. Szvsz mindenkinek fel kellene háborodnia azon, hogy valaki az 56-os ünneppel kapcsolatosan arról ír, hogy vacsorából hazamenet mennyire félelmetes volt az Orbán jugend-féle csürhe (mert a cikkíró nyílván erre célzott). Ami egyrész nem volt félelmetes, másrészt, ha valakinek klausztrofóbiája van, az kerülje a tömeget meg a zárt helyeket és erről ne írjon cikket, mert NEM MÉLTÓ. És ezt már leírtam egyszer.

Az meg, hogy van aki "semmi kivetnivalót" sem talál benne...hát passz. Sajnálatos, hogy mára ott tartunk, hogy csupán ebből meg tudom állapítani, hogy Collins papa baloldali szavazó. Ez nagyon szomorú amikor egy nemzeti ünnepről van szó.

Persze ha kiderül, hogy tévedtem, jön a hamuszórás, ruhatépés és egyek mea culpába.

Đuke

ui. fura, hogy gyagyaegeret a szerkesztő kérte meg személyesen, hogy írjon egy ilyen cikket, aztán mégis kivágták a ma.hu-tól. Ez azért sántít.

Vadsuhanc Creative Commons License 2003.03.10 0 0 2142
mellesleg hogy jön ez ide?
Előzmény: in memoriam smile (2133)
Vadsuhanc Creative Commons License 2003.03.10 0 0 2141
a fórum akkor sem érdekelt, a cikket viszont olvastam, de azért kösz a tájékoztatást. ha nem tudtam volna, miről van szó, rákérdezek. maga az iromány pedig....mondjuk azt, hogy értetlenül állok előtte, és ezzel - talán - nem sértem meg a szerzőjét. valahogy nem tudok olyan sarkosan fogalmazni, mint Đuke. pedig lehet, hogy szeretnék.
Előzmény: Vérpistike (2066)
uke Creative Commons License 2003.03.10 0 0 2140
"mindig volt rá példa,hogy egykét fontos ember elkezdi szekálni az újságírókat."

Huh Collins papa, ez aztán a válasz! Đe mire?

"SZÁMOMRA nincs benne semmi kivetnivaló.
így már jó a mondat?"

Így már jó. Még szerencse, hogy leszarom, hogy ennyire "liberális" vagy Collinska.

Na jó tata,
Đuke

Előzmény: in memoriam smile (2138)
in memoriam smile Creative Commons License 2003.03.09 0 0 2139
látod,hiába hagytad abba,duke barátunk továbbra sem bocsát:)
Émmeg eddig nem olvastam,mert akkor 2000 körül szóltam volna hozzá...
Előzmény: Vérpistike (2137)
in memoriam smile Creative Commons License 2003.03.09 0 0 2138
mindig volt rá példa,hogy egykét fontos ember elkezdi szekálni az újságírókat.
SZÁMOMRA nincs benne semmi kivetnivaló.
így már jó a mondat?

Előzmény: uke (2136)
Vérpistike Creative Commons License 2003.03.09 0 0 2137
Off:
Éljen az off
on:

Ugyan má,én abbahagyom,erre folytatod:)

Előzmény: in memoriam smile (2134)
uke Creative Commons License 2003.03.09 0 0 2136
Phil Collins!

Mire vagyok én féltékeny? Gyagyaegér tehetségetelenségére? Hát arra nagyon.

És hogy nincs semmi kivetnivaló a cikkében? Nos, Pilátus is pontosan ezt mondta ("nem találok benne semmi kivatnivalót"), aztán Jézust mégiscsak megfeszítették. Ergo, ha gyagyaegér valóban olyat írt volna amiben "semmi kivetnivaló" sem lett volna, nyílván nem fegyegették volna meg és nem...."tanácsolják" el a ma.hu-ról.

Na jól van Collins papa,
Đuke

Előzmény: in memoriam smile (2132)
uke Creative Commons License 2003.03.09 0 0 2135
Én csak azt kérdeztem, hogy milyen az a "magyartudatos" vagy "magyartudatú" agy. Erre adj már választ és ne mellébeszélj.

Đuke

Előzmény: Hanzika (2131)
in memoriam smile Creative Commons License 2003.03.08 0 0 2134
Duke,azért ez usában más.
Ha ott veszélyben a nemzet,egy emberként gondolkodik a nép,nálunk meg azon megy a para,hogy ki mit tud menteni.
De ez természetes egy keleti országban,ahol 40 évig (és még egy kicsi) elnyomás alatt "él(t)ünk".

Jó magyarnak lenni,ám a mostani médiamárkt nyitásánál ismét éreztem a délvidéki szellőt,mely mintha ingyen húst osztogatnának,lengte át a libabőrömet..

Inkább arról szójjá,hogy kinek van francia kuzinja,hogy ezek a pancherek építik az arénát?

in memoriam smile Creative Commons License 2003.03.08 0 0 2133
mellesleg Sás,van már mobilod?
in memoriam smile Creative Commons License 2003.03.08 0 0 2132
KHM.
nos,végre elolvastam én is a cikket,és azonkívül,hogy Gyógynak semmilyen tehetsége nincs az íráshoz (ez nem sértés,manapság ritka a jó fogalmazó) semmilyen kivetnivalót nem látok a témában. Igaza van.
..viszont egyértelmű,hogy Duke cimbi féltékeny:)
Hanzika Creative Commons License 2003.03.07 0 0 2131
Felőlem hihetsz bármiben és bárkiben. Lehetsz keresztény, zsidó vagy muszlim, istenítheted Amerikát, a volt Nagymagyarországot. AKÁRKIT és AKÁRMIT. Engem NEM érdekel. Mindenkinek megvan a szabad joga arra, hogy abban higyjen, amiben akar.

Csak ne karvard ÁLLANDÓAN ezt olyan témákba, amihez SEMMI köze...

Erről részemről ennyit.

Előzmény: uke (2125)
Hanzika Creative Commons License 2003.03.07 0 0 2130
Én nem erre mondtam... csak arra, hogy még egy normál szabad beszélgetésbe is a politikát kevered bele. Ezen gondolkodj!
Előzmény: uke (2125)
Vérpistike Creative Commons License 2003.03.07 0 0 2129
Hm... floodolást elmutogatni...
Nehéz lenne,de el lehet mutogatni:)
Előzmény: Gyógyegér (2081)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2003.03.07 0 0 2128
ÉS akkor mi van???

Hát ha így haladunk aligha kell várni sokat 3000-re amit ezennel retixre hagyományozok, nehogy sértve érezze magát bármilyen téren is...

Na később...

Előzmény: Vérpistike (2127)
Vérpistike Creative Commons License 2003.03.07 0 0 2127
Viszont Hanzika figyel téged... húúúú:)
Előzmény: Fáradt Vándor (2121)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2003.03.07 0 0 2126
Kit érdekelsz... hüje szőke :-P ;-))
Előzmény: Vérpistike (2124)
uke Creative Commons License 2003.03.07 0 0 2125
Arról persze nem is szólva, hogy Zolló koma bnője, amiért számomra fontos az 56-os ünnep "magyartudatú agyú"-nak nevezett. Ha ugyan ezt Amerikában pl. a függetlenség napján mondaná valakinek ("amerika-tudatú agyú") szerintem nem volna már az élők sorában. Đe hát Mo egy olyan ország ahol bármit meg lehet tenni.

Mindenesetre Hanzika vagy hogy híják nekem nem akarta kifejteni gondolatának értelmét. Talán neked Zorró. Aztán majd értesíts!

Kösz előre is.

Đuke

Vérpistike Creative Commons License 2003.03.07 0 0 2124
Velem akarod megbeszélni?:)
Gyógyegér szerintem kezd féltékeny lenni:)
Grg Creative Commons License 2003.03.07 0 0 2123
Az lehet hogy nincs köze, de ha Vérpistiékkal kapcs. elkötöd, az visszafordithatalan lesz :)))
uke Creative Commons License 2003.03.07 0 0 2122
Kitűtnő!

Jön vissza az "alapLádahangulat", azaz a mély, nosztalgikus beszélgetések a régi szép időkről.

Élvezet ilyet olvasni!

OFF

Gyógyegérnek meg azt üzenem (1 retro):

LESZAROM, hogy milyen jobbosbugyinedvesítő cikket írt korábban (ugyan, azért egy, később MNO-ra feltett cikked linkjét megadhatnád), mindenesetre az ominózus cikk felháborító. És ha szarba nyúlsz ne csodálkozz ha szaros leszel tőle.

Ha az ünnepen az ÜNNEPRŐL írsz az méltó. Az meg hogy elmentek pont aznap vacsorázni és utána nem tetszik a tömeg és azt írod meg az nem méltó. Ebédkor (de máskor sem) szarok a szépen megterített asztal közepére (de a szélére sem). Pl. a holokauszt emléknapon (ha az 56-os nem is talán ez a nap közelebb esik hozzád), ha "újságíró" volnék (ahogy magadat nevezted szerényen) nem a zsidók 20. sz-i bűneiről fogok írni. NEM tanácsköztársaságról, Kun Béláról és Szamuleyről. NEM az II. vh. utáni politikai helyzetről és Eisenberger Benjáminról, Wolfner Mihályról meg Singer Ernőről (Péter Gábor, Farkas Mihály és Gerő Ernő gyengébbek kedvéért). Sokkal inkább írnék a koncentrációs táborokról és az embertelenségekről. Írnék Radnótiról és Vajdáról, Farkasról (Farkas István, tudod a festőművész).

Vérpistike:

ahogy láttam a "leváltását" a hölgynek NEM vagy NEM CSAK az én levelem idézte elő.

ON
Pósalaki

Đuke

Fáradt Vándor Creative Commons License 2003.03.07 0 0 2121
Hanzinak ehhez semmi de smmi köze én ezt veletek kapcsolatban mondtam... :-)))
Előzmény: Vérpistike (2120)
Vérpistike Creative Commons License 2003.03.07 0 0 2120
Hanzival beszéltél erről?:D
Előzmény: Fáradt Vándor (2118)
Grg Creative Commons License 2003.03.07 0 0 2119
Viszek damilt, ezt látnom kell!!! :)))))
Előzmény: Fáradt Vándor (2118)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2003.03.07 0 0 2118
Én??? Veletek kapcsolatban? Hát inkább elkötöm nyolcas damillal... :-PP
Előzmény: Gyógyegér (2114)
Vérpistike Creative Commons License 2003.03.07 0 0 2117
..meg a nyelvét:D
Előzmény: Gyógyegér (2114)
Grg Creative Commons License 2003.03.07 0 0 2116
Akkor linkelj pár képet is :D
Előzmény: Vérpistike (2115)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!