Ha nem is tudtam, de nagyon bíztam a gólban, nagyon érett, és nagyon látszott, hogy fáradnak is brightonék. Mondjuk már az ellenszenv is erősödött bennem, amennyire ölték a játékot, szóval duplán megérdemelték a vereséget. Eriksen for prez.
Kemény ez a harc a BL helyekért, a szombati manchesteri vereség ellenére egész ügyesen "tartjuk" a 3. helyet :-D Már kezdek aggódni hogy a bennmaradásért kaparó Brighton is vmi meglepetésre készül mint a tegnap a Burnley meg előtte a Palack...
Szerintem mindkettő VAR-os döntés hibátlan volt. Az persze igaz, hogy a City jobban megérdemelte volna a továbbjutást, de mi meg kikaptunk az Anfielden meg a MU ellen, és azokat se érdemeltük meg :-)
Megérdemelte ezt a Tottenham, mert nem 2-3 éve, hanem valójában már bő 10 éve nagyon kulturáltan építkezik, okos igazolásokkal többnyire.
A nagy esélyük az lett volna, ha nem engedik a Leicester-t bajnoki címet nyerni, hanem ők futnak be az első helyre, de bízom benne, hogy idén legalább a BL-döntőt elérik..
Hiába szimpatikus az Ajax, most a Spursnek fogok szorítani...
...amúgy két zsidó csapat csap össze majd egymással. :D
"Képtelenség" ? Nézd, amikor nem volt VAR, mindenki követelte hogy vezessék be, pedig tudni lehetett hogy se nem tökéletes, se nem lehet 100% objektív. Tudomásul kellett venni hogy sok olyan határeset helyzet van és lesz, amelyeket szubjektíven ítélnek meg. Viszont tegnapra vonatkozóan Llorente góljába szándékos kezezést látni viszont a viccek vicce lett volna: testhez szorított kéz, ráadásul irányt sem változtatott rajta a labda. Aguero lese: kb 5 vagy 10 centi lehetett, pech de kiszúrta a VAR, mivel ez a dolga.
Az egyértelmű hogy a Citeh erősebb csapat, de ebből az első meccsen nem sokminden lászott, az meg azért simán benne volt a pakliban hogy Szon a visszavágón is megszopatja a védelmüket. 4:4-es összesítés mellett egy évek óta végtelen pénz cheat-tel játszó klub ellen ez egy megérdemelt továbbjutás.
Hát ja, viszonylag meglepő erdmény, leginkább hogy kapott gól nélkül sikerült lehozni a PL leggólerősebb támadósora ellen, a Citizenek talán meg voltak illetődve az új stadion hangulatától, Aguero béna tizije is milyen volt már... :) Habár szombaton a Brighton ellen se volt túl meggyőző a játékuk, lehet hogy ők se képesek már úgy felpörögni, rájuk tört a tavaszi fáradtság. Persze a visszavágón meg a bajnokin egészen más lesz a felállás, Kane megint kényszerpihenőre került, Pochettinonak valamit ki kell találnia hogy az első félidő ne arról szóljon majd hogy tízpercenként kapjuk a gólokat az Etihadban, a kontrák meg sorra elhalnak. Szerintem nem igaz hogy a Spurs-nek nincs vesztenivalója, az elődöntőbe jutás nagyon fontos lenne ennek a bármilyen sikerélményre éhes keretnek.