Láttam én is. És amikor megmagyarázta, hogy a 18-as karika miért kell meg a nézői+öntömjénezés, illetve az agresszív nárcizmus, az 'énénénénén, hátnemérti: ÉN', nos, az valami felháborító volt. És amikor a pasi felhívta, hogy amikor kezdte, sokkal jobban szerette, mert most már túl profi atka - és erre a válasz, hogy nademicsináljakédesuram, megszokja az ember... na, itt volt az a pont, amikor meggyőződtem: a(z anti)nő menthetetlen...
méghogy űrhajós!
Tegnap este újra műsora volt. "Spontán" csak jó telefonok jöttek. Sajnos azonban ezekre sem volt képes paranoia és agresszivitás nélkül válaszolni. A legártatlanabb kérdésre is azonnal felemelte ijesztően rossz orgánumú hangját és hadarva, nyeldesve szónokolni kezdett.
Az az érzésem, hogy itt alapvető nevelési hiányosságok is vannak.
A gyereket ugyanis körülbelül 4-5 éves korában kell megtanítani arra, hogy a neki feltett kérdésre röviden és pontosan válaszoljon, és a válasszal senkit se bántson meg. Ez láthatóan Anettkánál elmaradt...
Szóba jött az űrutazás. Ismét kifejtette, hogy ő nem turistának megy. Ezek után már csak az a kérdésem, hogy mit kutathat az űrben egy orosz-történelem szakos főiskolai diplomával rendelkező "médiasztár"? A Holdról sugárzott tádióműsort??? Vagy sajtótájékoztatót tart a Marson???:))
a legsúlyosabb, hogy a fórum elején is szinte szó szerint ezeket a megállapításokat tettük- és úgy látszik, a diagnózisunk helytálló. őszintén sajnálom a szerencsétlent: mindene megvan, ami neki fontos: pénz, hír(hedt)név, csillogás- és ennyire boldog....
Médiaiskolát mindenki csinálhat, csak nem mindenkinek szabadna...
Nem tudom, mit tudna tanítani Anettka...
- Hogyan készítsünk reklámot? (Reklámjai a leggagyibbak az összes közül)
- Hogyan bolondítsunk meg régen értelmes embereket? (Bunkó Dániel)
- Hogyan reagáljunk minden kritikára agresszíven?
- Hogyan artikuláljunk?
Szerintem inkább szopott csirke!
Nekem is az a véleményem, hogy a kritikát nem bírja. Ez azért elég labilis önértékelésre (és lélekre) vall. Mint a gonosz mostohának, akinek a tükör csak addig volt jó, míg őt dicsérte... Kíváncsi vagyok, hányan jelentkeztek a médiaiskolájába.
A tegnap esti és a ma reggeli műsor alapján van egy érzésem: Anettka meg fogja venni magának a hárshegyi szanatóriumot és ott fog élni nemsokára.
Tegnap este szokásos szolíd ruhájában beült a kamerák elé és minden (minden) telefonálóval veszekedett, mindenkit kioktatott, mindenkire rányomta végeérhetetlen szóáradatát. Azoka is, akik nem is akarták bántani. (Ugye ezt hívják paranoiának???)
Volt egy idősebb úr, aki nagyon értelmesen elmondta, hogy szerinte nem véletlen, hogy csak ide telefonálnak trágár, primitív emberek. Erre azt tudta szegény válaszolni, hogy a többi tévénél bértelefonálók vannak és előre felveszik a telefonálók adatait. Erre az úr elmondta, hogy a Tilosban biztosan nincs ilyen, de voltak már más betelefonálós műsorok a tévékben, ahol biztosan nem volt ilyesmi. Erre csak mondta, mondta a magáét.
A beszélgetésben szépen kijött, hogy Anettka a következőképpen gondolkodik: aki bírálja őt, az Anettka-gyűlölő. Az, hogy egy ember elveszíti a differenciálás képességét, szintén komoly pszichés gondokra utal.
Szerintem Anettkának jót tenne, ha egyszerűen maradna a reklámoknál. Ott még jól is jön az, hogy hadar és az is, hogy giliszta/szopott gombóc feje nem látszik...
Debianom csak a munkahelyemen van - egy közel 8-10 éves darab :-)
Itthon van RedHat, SuSE (most is ez alól írok), meg egy Solaris, csak azt újra kéne húzni, mert valami elcsesződött a bootrekordban :-(
Volt már??
Szerintem egy sajtnak étvágygerjesztőnek kellene lennie.De ez így ebben a formában nem biztos, hogy megállja a helyét.BROÁFF...
Jó étvágyat!
Ha nem veded a geped barki betorhet, aki ert hozza.
Es mit jelent az hogy betortek a gepedre?
Ne olvass el olyan emailt, aminek a feladojat nem ismered.