Igaz. Sajnos állítólag lesz:( Még párszor ki kell mozdulnom itthonról, ezt-azt elintézni. Ma megyeszékhelyen voltam. Örömmel, de meglepődve láttam, hogy sok kutya sétáltató maszkban tette. Egy hónappal ezelőtt mindez nem így volt.
Asszonyom főnöke felhozta a fél irodát.Asszonyom itthon dolgozik a héten.Sajnos nem megoldható,hogy tartósan,mindig cserélik,hogy ki dolgozzon otthon . de a szándék,és a hozzáállás nagyon pozitiv.
Mindezt nem szabad flegmán venni. Sajnos itt van és egyre jobban :( Ma valaki feltette nekem azt a kérdést, hogy nagyon sok helyen megszorítások, nálunk miért nincs. Nem reagáltam.
Vírust fikázónak kívánom, hogy soha ne tapasztalja meg sem ő , sem a hozzátartozói, hogy mivel is jár mindez. Nem szívesen használom az ostoba jelzőt, de néha kicsúszik belőlem.
már nem tudom szó nélkül hagyni de egy másik helyen egy nő annyira flegmán veszi a vírust, és fikázza az ellene való védekezést, hogy az már elképesztő, senkinek nem kívánok rosszat, de ő megérdemelné, hogy a összefusson a vírussal, és megtudja, hogy nem vicc, és milyen lélegeztető gépen kapkodni a szaros életéért
Jól tetted, hogy nem szóltál. Északi part fővárosában szüreti felvonulás volt, ne tudjátok meg milyen tömegeket vonzott. Dolgoztam, de különben sem vettem volna rajta részt.
Nos én már nem tudom,hogy ezzel kapcsolatban mit nem tudok.A tisztifőorvos válogatottnál nagyobb faxságot nyilatkozik.Szolni kéne neki hogy nem a stand up comedibe van.Nem ettem hipós tojást nem voltam menyasszonytáncon,meg férfi létemre nem is szültem. 11 kor bezárják a szórakózóhelyeket. ezt taxis mondta.Ja értem a virus 11 kor megy aludni... Tegnap volt szerencsém bkv- val utazni. Nem akartam belekötni a kis hiperantipigmánált csapatba. maszk nincs. De a trolivezető se.....
azután majd elmúlik ez a vírus is - bár azt mondják, hogy jövő nyárig marad - nem tudom, hogy ki hívta meg ilyen hosszú időre, de ez tényleg sok, nagyon sok
a szállítóknak már mondani sem kell, hogy merre és hogyan, már lassan ismerősök lesznek, ha meg ez lesz még 7-8 hónapig, hát nem tudom, hogy mi lesz, kezd mr most elviselhetetlen lenni