25%-os dobóteljesítménnyel nyerni. Azt az egyet magyarázza má meg nekem valaki, ha 1x nem szabad, hogy hármast dobjanak miért nem tapadtak rá az emberekre? Vagy kínálták volna föl a betörést?
Nemrég láttam a férfi eb-n a védekezést ilyen szitukban. Hát ott még labdát kapni is igen nehéz volt nemhogy hármast dobni.
Na mindegy. A ruszkik legyőzték a litvánokat 78-70-re. Pontegyenlőség esetén ugye az egymás elleni eredmény számít? Mert akkor jobb lett volna ha a litvánok nyernek. Így ott a kényszer, hogy meg kell nyerni mindkét meccsünket a minnél jobb helyezés érdekében.
Továbbra is bízva a csajokban és a mesterben: HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!!!
Valaki legyen már olyan jó, és két mondatban írja már le, hogy milyen a verseny lebonyolítása: hányan mennek tovább a csoportból, utána egyenes kiesés van, stb, stb. Csak azért kérdezem, hogy mennyire fontosak ezek a csoportmeccsek. Sajnos többször is előfordult már az elmúlt években, (mindenféle sportágban), hogy a csoportmeccseken kurva jók vagyunk, a többiek taktikáznak, aztán akkor szívunk, amikor már nincs mód javítani. Előre is köszi a segítséget !!!
Hajrá Magyarok!
Rátgéber tudja, hogy kell válogatotat csinálni, na ésa lányok egyszerüen fantasztikusak, ahogy egymásért harcolnak.
Továbbra is HAJRÁ MAGYAROK!! Remélem ma is nyerünk. Szerintem egy ilyen magyar csapatot MOST nem lehet megverni.
Semmi gond.
Egyébként már Magyarország vezet! Pedig eddig nem is voltam ott... :)
Egy hasonló szavazás története megtalálható a "Szavazzatok Puskásra!" topicban, nagyon tanulságos. :)