a 9. szám tartalmából:
catharsis (usa hc), bandanas (hun hc), foundry (hun art techno), hermit (can experimental noise), severe illusion (swe ebm), point of no return (bra hc/metal), ulcerrhoea (ger grindcore), kevés (hun hc), propagandhi (can punk), shank (gbr grindcore), boiler (hun punk), the public (sk grindcore), greg bennick (usa aktivista)... továbbá rengeteg személyes, ill. kritikus írás, lemezismertető, sötétség és gyűlölet.
írj, ha unod az életed.
Úgy néz ki lassan összeállnak a dalok az első nagylemezünkhöz. Remélem ebben az évben már elkezdhetjük a felvételeket. Várhatóan jövő tavasszal megjelenik.
De nem mindegy hogy a 3ik ker melyik részén van.
Ugyanis ez lehet akár békásmegyer legkülsőbb részétől kezdve a bécsi út végéig bárhol.
Nem mindegy.
:)
Akkor Vörös Csillag-nak kéne lennie:) ami amúgy volt is.
a cím:Budapest, III.Fényes Adolf u.28.
de többet megtudhatsz talán a www.redhole.hu -n.
Amúgy én sem tudok többet erről.
Tegnap Wigwamban Ektomorfon bebizonyitotta két német suhanc hogy még a szar cuccból is lehet gyilkos sound-ot kicsikarni. amugy állítólag a a sepultura-t is keverték.
Rá kelett jönnöm , hogy a wigwam még mindig időgép, nem birnak kilépni a 80-as évekből(vagy csak uj CD-ket kéne már venni.)
köszi Brezol. nekünk a szinpadon elég kaotikus volt, kontroll semmi, meg nállam az összes technikai malőr megvolt, húr, kábel szakadás, effekt behalás minden, szóval én már elég lila aggyal mentem le a szinpadról. az igaz, hogy ilyen idióta időponthoz képest elég sokan voltak.
Hi. Nem , elég kevesen voltak, ez péntek és alacsony jegyárhoz képest igen meglepő volt.
Ettől függetlenül egy közepes koncert volt, Sziget biztos jobb lesz (remélem).