Keresés

Részletes keresés

Léda2 Creative Commons License 2003.08.24 0 0 182
Na, a szigettől féltem a gyerekem.Talán, mert több időt töltene ott? Franc tudja.Egyszerűen nyugtalanító, amiket néha hallani róla.
Előzmény: Vadmuch (180)
Desire Creative Commons License 2003.08.24 0 0 181
Léda2, eszemben sincs összehasonlítani a szüleink nevelését a mostani szülők módszereivel. Márcsak azért sem, mert ahány család annyi féle felfogás, és minden helyen más és más módon szocializálódnak a makik, és a szülők is alapvetően másképpen értelmezik a modern pedagógiát és a módszereit.
Ha pedig lennének tizenéves gyerekeim, akik szeretnének elmenni egy ilyen színvonalú parádéra, akkor valóban jobb, ha először inkább velem teszik azt, és felnyitom a szemüket néhány fontos dologra, mielőtt elengedném őket egyedül egy ilyen dzsumbujba.
Előzmény: Léda2 (173)
Vadmuch Creative Commons License 2003.08.24 0 0 180

Elöször voltam kint a Parádén...dolgozni.Sok emberrel beszélgettem,mindenki nagyon készséges volt...nem akartak lerúgni,nem szóltak be...de nehezen tudnám elképzelni,hogy a hétköznapokban bármelyikkel hosszabb eszmecserébe elegyedem.

Léteznek a maguk kis egyszerüségében...nem feltétlenül kell kimenni a Parádéra,hogy találkozhassunk velük.

Tisztelet annak a kevés kivételnek,akivel pozitív tapasztalataim voltak. Megjegyezném,hogy a Szigeten több a "kivétel". Vajon miért?

Előzmény: Léda2 (168)
whoa Creative Commons License 2003.08.24 0 0 179
:)))
Előzmény: magneto (163)
Léda2 Creative Commons License 2003.08.24 0 0 178
Hu, de durva vagy...Hacsak nem te is egy olyan nudliszájú vagy...:-)
Nem sok sötét bőrű barátom van, sőt inkább semmilyen nációból nincsenek, de miért mondasz ilyet? Ez bántó szerintem. És kár, hogy rohadtul igaz. Tudod néha az amcsi filmeket nézve úgy érzem, van is benne ráció.
Előzmény: magneto (177)
magneto Creative Commons License 2003.08.24 0 0 177
" A magyar mamák nem szokták szeretni a sötét bőrű lányokat."

ebben nem vagyok olyan biztos, de hogy a papák nem szívlelik ha egy nudliszájú fekete dugja a lányukat, az hotziher!!

Előzmény: Léda2 (174)
Léda2 Creative Commons License 2003.08.24 0 0 176
Igen, mondom, ezt a pucérságot nem értem, mire jó.Azt meg főképp nem, hogy valakiben ennyi gátlás ne legyen.Most vagy tényleg ennyire magamutogató hülye, vagy irdatlanul megfizetik érte, vagy nagyon sok kis fehér pörgettyűcskét nyal be előtte...Berlinben egyébként egy ilyet meg se néznek, de ott nem is erről szól. De ott is volt jó pár pucér popó, meg miegyéb, láttam annak idején tvben.
Előzmény: Desire (175)
Desire Creative Commons License 2003.08.24 0 0 175
Nekem is az bajom, hogy a szarabb fejek gyűjtőhelye, és merthogy lány vagyok a Jim Beam és Bomba feliratos mellek sem győznek meg az ellenkezőjéről. Nem bírom felfedezni az egészben a momentumot, amiért nekem oda kellene mennem.
Akinek kell, az menjen egye, vegye, rázza, riszálja, mutassa meg, tolja a szekeret!!!
Nekem egyikre sincs kényszerem, és ez már így is marad. :)

A félvér csaj tényleg jó! Meg jó, hogy nincs rajta reklámfelirat! :)

Előzmény: ID (167)
Léda2 Creative Commons License 2003.08.24 0 0 174
A kivétel erősíti a szabályt. Te a fehéreket szereted, van aki meg nem. A magyar mamák nem szokták szeretni a sötét bőrű lányokat. Egy barátom 3 évig (!!!) titkolta a félvér barátnőjét a szülei elől. Mit szenvedett a lány...
Előzmény: magneto (171)
Léda2 Creative Commons License 2003.08.24 0 0 173
Bocs a csapongásért, igazad van, kissé fáradt vagyok, és szerettem volna erre is meg arra is reagálni. Kő.A Fejemre. Az anyázást átvitt értelemben írtam. De nem kell azt állítani, hogy ha valaki kiviszi a kíváncsi zenekedvelő lányait a parádéra, akkor "az ilyen anyák...szopós kurának öltöztetik...azok is lesznek..." azért ez meredek érvelés vagyis következtetés egyből, nem? Magyarozz le nyugodtan, élvezem.Elvégre magyar vagyok. Szívesebben élnék néha a digók közt, de ide születtem, és ha már így alakult, szeretem ezt az országot az összes ficamával együtt. Elviselem inkább...A mama nevelésével ne hasonlítgassátokat arra értettem, hogy a mai világban ha valaki másképp gondolkodik, már mindenki rosszul van. Nem tudjuk tolerálni egymás másságát. Épp ezért ha valakinek más a véleménye mint Neked, nem kell rögtön ilyen párhuzamokat vonni. Lásd szopós k.
Előzmény: Desire (170)
magneto Creative Commons License 2003.08.24 0 0 172
az első válasz nekem szólt!
Előzmény: Desire (170)
magneto Creative Commons License 2003.08.24 0 0 171
Egzotikum...baromság. AZt csak a nők hiszik, hogy a férfiak el vannak ájulva a mindenféle színű nőktől.
Én inkább maradok a fehér lányoknál, mert számomra ők a legvonzóbbak.
Előzmény: Léda2 (169)
Desire Creative Commons License 2003.08.24 0 0 170
Léda2, nem kellene összemosnod a hozzászólásokat, és a válaszodat, mert így elég komolytalanná válik az érvelésed.
Nem anyáztam a barátnődet, de még csak nem is minősítettem őt.
Ha a parádét tartja megfelelő szórakozásnak maga és az élsportoló-éltanuló lányainak, akkor menjenek és élvezzék.
Igen nagyon, nagyon magyarok vagyunk.
A válaszod is az volt...:)
A parádé pedig minden, csak nem sztoikus.
Azt nem tudom kinek szántad, hogy ne hasonlítsuk össze a mamánk nevelésével, de nem is értem, hogy hogyan jön ez ide.
Előzmény: Léda2 (166)
Léda2 Creative Commons License 2003.08.24 0 0 169
A képen szereplő csaj egyébként jól néz ki.Nem mondom, hogy sosem láttam szebbet vagy nagyobb mellűt vagy ilyet vagy olyat, de helyeske igazán! Egzotikus.A férfiak meg piszokul buknak az egzotikumra.Mert más. Mert azt gondolják, csak jobb lehet, mint az átlag.Mert neki ez izgatja a fantáziáját. Nem is baj az, ez mindíg is így volt és így is lesz.Vagy a skandináv szőke kell, vagy a rózsaszín szájú csokika. Vagy egy kis ferde szemrés:-)
A nő csini, és kész!
Előzmény: roumark (141)
Léda2 Creative Commons License 2003.08.24 0 0 168
Na, ebben van valami. A lányok (mármint a félpucérak) némelyike egyébként meglehetősen szép alakú, és sokan valóban szemet legeltetni meg összevissza narkózni mennek.De vannak, akik tényleg élvezik, megbámulják a kamionokat, rázzák magukat a zenére. A kivonuló nép fele egyébként valóban nulla IQ, nulla ember, szarzsák.De hol nem az? nézz körül bárhol egy ügyfélszolgálaton.Nézd meg a sorbanálló embereket a postán.Menj be egy discoba, vagy egy bevásárlóközpontba.Figyeld kicsit az embereket. Hányás.
Előzmény: ID (167)
ID Creative Commons License 2003.08.24 0 0 167
a parádéval nincs is semmi baj, hanem az emberekkel. és valahogy pont azok az emberek mennek el erre a parádéra, akik nekem _nagyon_ nem szimpik. lehet hgy én vagyok paranoiás vagy tömegiszonyom van de én eléggé féltem benn a tömegben, hogy valamelyik leüt mert nekimentem. nem love parade ez hanem "én vagyok a legf@szább" parádé.
Előzmény: Léda2 (166)
Léda2 Creative Commons License 2003.08.24 0 0 166
VÁLASZOK: a barátnőm nem öltözteti úgy a lányait, mint a szk-kat. Az egyik lánya kitűnő tanuló egy gimiben a másik szintén egy szakiskolában, a harmadik pedig élsportoló. És teljesen normálisan öltöznek. Nem kell mindenkit leanyázni rögtön, aki esetleg másképp nevel, mint a mamád tette..Az már nem tegnap volt.És én semmi de semmi rosszat nem látok ebben a parádéban. Legalább kidühöngi, kimagamutogatja magát a nép. Ja, hogy olyan sztoikusan magyar? Az. De nem is lehet német.Magyarok vagyunk.
Előzmény: Desire (165)
Desire Creative Commons License 2003.08.24 0 0 165
Lehessen!! Nekem meg lehet minősíteni a rendezvényt és a résztvevőket. Mert gagyi, mert rossz ízűen üzleties, mert olyan véresen szocio, mert olyan tipikusan magyar, hogy azt már nem lehet szó nélkül hagyni!
Nem azzal van a baj, hogy lehet!
Úgy tűnik talán nem egészen érted, amit írtam, vagy nem akarod érteni...
Előzmény: Léda2 (161)
ARIBOY Creative Commons License 2003.08.24 0 0 164
Kedves Léda 2!

Igazad van.Én a zene miatt mentem ki a parádéra.
Szerintem nem volt rossz.Jót buliztunk!

magneto Creative Commons License 2003.08.24 0 0 163
abból 300.000 azért ment, hogy kirakja a melleit, a többi 300.000 meg azért, hogy megbámulja azt, mindez megtámogatva jó kis négynegyedes adrenalinpupával. Kőkemény biológia az egész. Kábé itt tart ma az emberiség eleje.
Előzmény: whoa (160)
magneto Creative Commons License 2003.08.24 0 0 162
"A negyvenéves barátnőm kivitte a három lányát."

gondolom meg akarja adni nekik azt, amiből ő kimaradt. Ez nem mindig jön be. Ezek a nők szokták a 12 éves lányukat úgy felöltöztetni, mintha országúti szopós kurvák lennének.
Nem kizárt, hogy azok is lesznek...

Léda2 Creative Commons License 2003.08.24 0 0 161
Sziasztok!

Offolok egyet:-)
Még sohasem mentem ki a parádéra-így kezdem. De érdekes móka lehet...Majmolás az egész, a LOVE parad majmolása, de miért ne lehetne nekünk is? Én tudom, hogy a srácok nagyon várják, és még a huszonéves kollégáim is kimentek, megnézték.Kis magamutogatás, popsirázás, dili. Mi ebben a rossz? Az, hogy szemetet hagynak maguk után, meg mocskot- hát igen..Meg nem mindenki tud viselkedni, úgy hallottam, jó pár embernek vacogott a szája a narkótól.De alapvetően egy nagy, színes őrület.A meztelen (kolléganőm mesélte, hogy TOTÁL meztelen hölgyike járt a kamion tetjén lábemelgetős táncot...)lányokat nem nagyon értem meg. Még a félmeztelent sem.Ez nem értem, mire, miért jó. Lógjon ki emeze-amaza, vegyen fel halál szexi diliruhát.De pucéran? Nem találom vonzónak. Én is koktéloztam ezalatt a barátaimmal a Duna parton, mert jómagamnak ez csak messziről buli.De azért nincs azzal sem semmi baj, akinek ez közvetlen közelről az. A negyvenéves barátnőm kivitte a három lányát.

Előzmény: Desire (159)
whoa Creative Commons License 2003.08.24 0 0 160
Sziasztok!!!!
most hallom csak hogy idén 600.000 látogattak el a Budapest Parádéra! :)))
Desire Creative Commons License 2003.08.24 0 0 159
Ők ennek a "jóléti" társadalomnak a nagy vesztesei, aki valószínűleg még a kamionra, se jutnak "fel" soha életülben, és nem tudják mi az a VIP Pass, és nem ismerik az életnek azokat a szabályait és forrásait, ami által bekerülhetnek a társadalalom közép-, felső-rétegeibe, vagy elitjének köreibe.
Nem tudatosodik bennük a helyzetük, a kilátástalanságuk. Másolnak és pózolnak. Egyszerűen csak élnek, és a képességeik és helyzetükhöz mérten, megpróbálják élvezni az életüket.
Előzmény: magneto (157)
Desire Creative Commons License 2003.08.24 0 0 158
Ebben úgy érzem igazad van. Jóval a Parádé után, abban a reményben, hogy addigra eltakarodik az agyhalott tömeg, bemerészkedtem a belvárosba. Ültem az Abszint terszán, de még nem űlt el teljesen az őrület.
Ittam a Mojitomat, néztem a lányokat és a fiúkat, ahogy vonszolják magukat haza, és az fogalmazódott meg bennem, hogy mélységesen sajnálom ezeket az embereket.
Pontosan azt éreztem, amit leírtál "cél- és igény nélküliek, lelkileg sivárak és kiszolgáltatottak", de valójában nem tehetnek róla, nem ők tehetnek róla.
Az esélyük egy minőségibb életre, szinte egyenlő a nullával. Vásárolják a műanyag ócskaságokat, floureszkáló gagyit az utcán, és reménykednek, hogy hozzájutnak egy reklámpólóhoz, vagy síphoz.
Minden évben várják a tüzijátékot, a Paradét, a Hisztéria sátort, meg a májusi vurslit, és ebben ki is merülnek az életük "nagy" eseményi.
Tényleg szomorú.
Előzmény: magneto (157)
magneto Creative Commons License 2003.08.24 0 0 157
na jó, tényleg pipa vagyok, azért vadultam be, de mindig rám jön a roham ilyenkor parádé idején. Fáj látni, hogy mennyire együgyűek, cél- és igény nélküliek, lelkileg sivárak és kiszolgáltatottak a mai fiatalok. Szomorú dolog ez, hogy nem halad a világ.
Előzmény: Desire (156)
Desire Creative Commons License 2003.08.24 0 0 156
A MI AZ ÉRTELEME kérdésre nekem a manipuláció szó jut eszembe és ez:
1.Az érzelmek eluralkodása. Az értelem helyét az érzelmek és ösztönök foglalják el. Ez magyarázza, hogy a tomeg olyan könnyen befolyásolható. Ugyanis nem megfontolás és mérlegelés alapján cselekszik – kizárólag az érzelmei vezérlik.
2. Az intelligencia eltűnése. A tömeg intelligenciája a tömeget alkotó egyének intelligenciája alá süllyed. Aki el akarja nyerni a tömeg tapsát, annak az alsó intelligenciahatárhoz kell igazodnia, és mellőznie kell a logikus érveket. A másokkal megosztott közös élmény fokozza az izgalmat. A tömeg hiszékeny - ez a tény újból és újból igazolódik. Kritikátlanul bedől az egymást követő demagóg szónokoknak, - esetünkben- a közös és divatos zenei élmény bűvöletének.

(Kérlek, ne húzd fel magad. Azért kértelek arra, amire kértelek, mert elejét akartam venni, a négerezésnek és egyébnek.)

Előzmény: magneto (152)
Desire Creative Commons License 2003.08.24 0 0 155
O.K.! Lehet, hogy túlreagáltam.
off :
Az ízlésről viszont talán nincs értelme vitatkozni. Vagyis, arról hogy kinek, milyen nő tetszik, nem érdemes vitatkozni.
Az említett lány pedig éppen azok közé a kevesek közé tartozik szerintem, aki a meztelensége ellenére sem közönséges. A levetkőzött lányoknak a jelentős részéről nem az jutott eszembe, hogy a szabadság istennői, hanem, hogy mérhetetlenül közönségesek. A pucérságuk nem a parttalan és korlátlan szabadság eszméjét sugározta, hanem szomorú, és taszító brutális mélységet árasztott.
Előzmény: magneto (153)
magneto Creative Commons License 2003.08.24 0 0 154
ah, már látom: AFRO a politikailag korrekt!
Előzmény: Desire (151)
magneto Creative Commons License 2003.08.24 0 0 153
ebben mi a rasszista? Miért, mi a negroidok korrekt emgnevezése?
Előzmény: magneto (150)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!