A Lágymányosi öböl és környékének átalakításáról hol lehet infókat szerezni. Mert, hogy le van zárva és valami munkálatok is folynak. Egy cikk megjelent itt az indexen, de igazán konkrétumok nem voltak benne, azonkívül, hogy a West-Balkán és az Aranyhal étterem bezár.
Ma késő délután egy elég komoly csőtörés történt Kelenföldön.
Az Etele úton a Tétényi úttól a pályaudvar felé vezető szakaszt (Budapest Bank előtti) lezárták. De még az Etele-Tétényi sarkon is bugyogott a víz a beton alól.
Csak egy magánjavaslat:
-a környéken élők vételezzenek vizet, mert lehet, hogy lezárják azt a szakaszt!
Inkább csak a közvetlen érdekel forumra - pl albertfalvásat kelenföldire ne - vagy ritkábban de nagy adagokban küld el, ne aprózva.
A maradandóbbakat meg az adott téma - ha van - startlapos helyére, ott többen látják úgyis.
Örülök, hogy még nálam is aktivabb vagy, bár ez már mánia!
Ajánlom itteni hsz-emet.
Szóval a használhatóbb linkeket csak a forumra, illetve a Startlapos aloldal szekesztőjének küldjél.
Azt mondják, hogy már a metró miatt vannak az aluljárók. Hogy majdan legyen hol feljönni a felszínre. Én még egyikbe se mentem le, de ha legközelebb a Körtéren járok, akkor alászállok megnézni.
------------
Hali UFO
Kelenföldi webportálka
Ja...
Hazafelé busszal jöttem. (ilyet se csináltam már jó régen:D ) De, hogy ki volt az az eszement idióta, aki a Kelenföld felé menő buszmegállót arrébb rakta a közért fala mellé, azt nem tudom. Ezen a részen a járda, csak pár méter széles, aminek harmad részét elfoglalják a közért mellet bejelentett lakással rendelkező csavargók. Másik harmada használhatatlan a városszerte minden buszmegállóban megjelenő és szerintem roppant balesetveszélyes, heremagasságban elhelyezett oszlopok miatt.
Tipikus példája, az íróasztal mögül megtervezett közlekedési objektumnak. A tervező szerintem, csak az átadáskor látta a kész művét, amikor belevigyorgott a riporteek fényképezőgépébe, mint a jóllakott napközis.
És valahogy nincs vége. Valóban úgy néz ki mint amit félúton abbahagytak.
A kavics szerintem nem meleg, épphogy langyos. De így legalább nem a csövesek ülik körül.
Más:
Tegnap jártam a Körtéren. (elég rég jártam arra gyalog) És mondok, ha már erre járok megtapogatom a kavicsokat. Szóval a kavicsok szerintem jól néznek ki és tényleg fűtöttek. De körülötte (az egész gomba körül) a díszburkolat valami hányingerkeltő. Remélem, csak azért mert még nincs befejezve, mert ha már ez a befejezett változat, akkor az szomorú. Akarom mondani a díszburkolat lerakásával van bajom, nem magával a burkolattal, mert az még tetszene is. Szóval az egész úgy néz ki, mintha erősen illuminált, ráadásul mindkét szemére vak kőműves rakta volna le. Szörnyű. Ráadásul még a kivitelező cég neve is bele van rakva. Hááá...t ilyen formában referenciamunkának nem nagyon állja meg a helyét. :(
------------
Hali UFO
Pontosan. Jól mondod. Oda a fíling.
A franc essen bele a multiplexekbe, plázákba és a többi uniformizált, személytelen és igénytelenül jellegtelen építménybe! :D
A Filmmúzeumon szokott menni Mozitörténet címmel dokumentum sorozat.A minap pl.ul a Corvin moziról volt szó.Más!
A füthető köveket,mikor helyezik el a Móricz
Zsigmond körtéren?
Üdv:ARIBOY