Sziasztok! Most vettem észre az esőzésekkel, hogy az esőérzékelőm túl érzékeny. Ködszitáláskor is szinte folyamatosra kapcsolja a csapásszámot. Lehet valahol állítani az érzékenységét vagy van valamilyen praktika rá? Szerintem többet érne egy állítható szakaszos vezérlés.
én oldalt vittem be a sárvédö és a kaszni között a bal elsö ajtonál.. de ennél sokkal jobb ötletet is irtak már.. azaz a pedálok felett van egy ledugozott rész ahol simán bevihetö egy kábel.. probáld ki ;)
elöl 16.5cm hátul 13cm, oldalt a müanyagok alatt eltudod vezetni a kábelt hátra.. az ajtorol le kell szedni az ajtokárpitot mert csavarozva vannak a hangszorok
Szia. Pl:ellenőrizd a hűtőfolyadékszintet, ha az kevés volt, légteleníteni kell a rendszer😃t, ha nem ez hiba, akkor lehet eldugult a f. radiátor, azt úgy tudod megállapítani, hogy megfogod meleg motornál, az utastérbe menő 2 csövet ha az 1ik hideg, akkor radiátort kell cserélni, ha ez is rendben, elromlott a Flap regulator motor az utastérben.
Sziasztok! Ha esetleg valakinek tudok segiteni aki hasonlo hibaval talalkozik akkor az egr ledugozasa ideiglenesen megoldotta ezt a problemat, igy biztos az egr volt a ludas a hibajelensegekert. Majd a kesobbiekben kipucolasra kerul....talan. De addig is tokeletesen hasznalhato. 307 sw, 2.0 HDi, RHS. Szep napot mindenkinek!
Sziasztok! Valaki talalkozott mar olyan hiba jelenseggel, h indulas utan kb 5-10 perc es az auto iszonyatosan fustol gazadasra (fekete fust), teljesen erotlen. Uresben viszont kb 1000-1500-as fordulaton pofogo hang es feher fust. Olaj, hutoviz rendben. Leghozam merore irt hibakodot, kicsereltem egy proba erejeig, a hiba ugyan ugy fenn all. Okozhatja szerintetek egr hiba? Vagy inkabb az uzemanyag ellatas hibaja okozhatja? Olvastam itt korabbi hozzaszolasokat, hogy az egr szelep hiba okozhat kis fordulaton pici rangatast...azt nekem is csinalta mielott teljesen megadta magat. :D Koszonom a segitseget es tippeket, h szerintetek merre induljak a keresgelessel. Szep estet Nektek!