Tegnap olvasom a Blikket ?! .Faludy legklasszabb pali ever ! :) 91 éves létére elvesz egy 27 éves költőnőt aki még aktokat is vállal :) Ez az igaz rock'n roll ! :)
hát nem láttad azt a mentos reklámot?
esetleg gyűjthetünk is húszasokat, vag egyszerűen nyomtatunk szórólapokat, 'aki bent volt ma este, az egy pózer, és nem is akármilyen' felirattal, és aki jön ki, odadjuk neki kezébe.
jajj, a lufihal, jóbarátokban egyszer voltak lufihal koncerten, pont ilyen harmincas jappiknak való egyébként, viszont phoebe is akart menni, ez csalódás volt kicsit, ő az egyetlen rocker abban a sorozatban, bátyja is motörhead pólóban szelt mindig.
amugy ezek ilyen wendy o williams/nina hagen jellegu csajok? taraj, szakadt neccharisnya, bakancs megvan? vagy modern punkok, kisállatos, rózsaszín topban meg két copfal?
A Nimfomán Nimfák 3/4-ét ismerem, sajnos egyéb elfoglaltság miatt kihagytam ma ezt a bulit, de majd megnézem még őket, mert kiváncsi vagyok milyen Tamy és Emese a színpadon.
Szombaton viszont Sick of Silence lesz a NemArtban, ami elég jó. És akkor is eléggé Refusedos szerintem, ha más szakértők szerint nem. Lesz még egy cseh punk zenekar is, a PS, meg Semmi Komoly ska/punk.
A NemArtban ilyen koncik lesznek júliusban:
Július 1 - D.O.A.
Július 9 - Union 13, Leftöver Crack
Július 13 - Exploited
Július 15 - Total Chaos
A Ploited 3900, de a többire elővételben csak 1200 a jegy, a helyszínen 1500.
A Szigeten utolsó nap SKA-P a nagyszínpadon, spanyol hipergyors-ska, ajánlom.
kerestem, de neten nem találtam képet, story vagy valami hasonló ujsagban láttam egyszer.
csajokról jut eszembe, maximum rakenroll:
tegnap láttam egy plakátot, Nem Art-ban valami punk buli lesz, Bandanas, mittoménmi és a legalsó sorban -
Nimfomán Nimfák, alatta zárójelben: punk csajok, érdemes lenne elnézni aztmondom, brutális csörömpölésre számítok
IGGY A LEGNAGYOBB KIRALY..
Remelem kenyni fog valami Stoogest .. Search and destroyt, I wanna be your dog-ot, TV eye-t, Raw power-t,1969-t szokta mostansag is eroltetni.. remelem nem valtoztat ezen a remek szokasan ...
ez jól hangzik, viszont értekezletekre járkálni egyáltalán nem rakenroll, érted
*sziget híradó*
jön Jovanotti, na ha az nem rakenroll, akkor semmi se, 99-ben is kurva nagy volt, most is az lesz
mondjuk tudom, hogy ez itt senkit nem érdekel, viszont
mondok mást
lesz Iggy Pop is, na ő témába vág abszolút.
kornél, Iggy mennyire ciki?