fuu, ez nagyon jo volt, szerencsere ismertem a mostani tracklisteket, igy nem haborogtam hogy tul rovid. nekem teccett a helyszin, bar egy kiskosztumos kislany fejebe vette, hogy vegig engem fog cseszegetni, ne tancoljak, ne ide aljak, ne oda alljak, ne fenykepezzek (pedig direkt megneztem, nem szerepelt a jegyen egyik se), aztan megkerdeztem tole, hogy faj neki, ha boldog vagyok, es akkor visszavonult vegre. az az uninvited-ironic-thank you harmas nagyon ut vag.
a tegnapi becsi koncert hibatlan volt.....es a ket evvel ezelöttihez kepest is Alanis dinamikusan menetel tovabb a csúcs fele..... A technika, a latvany meltó volt hozza, kar hogy ismet 1:40 percig tartott a produkció..!
Egyaltalan nem volt cinikus ;) En is ott voltam mult penteken es nekem is nagyonnagyon tetszett;) De en mar 2-3 honapja a Ba baros jamie-robi koncerteken elvarazsolodtam schmidt vera tekinteteben ;)
Bár nem érzem, hogy asdf hozzászólása cinikus akart-e lenni, vagy nem, de én múlt pénteken láttam Schmidt Verát élőben 2 nótával és nekem nagyon tetszett - szerintem jó választás volt, oda fog illeni!
Idezet: <i>Alanis Morissette koncert - Alanis Morissette Schmidt Verát választotta elõzenekarként! Örömmel jelentjük be Nektek, hogy Alanis Morissette 2005. május 2-i "So-Called Chaos" címû koncertjét, ami a Mûvészetek Palotája Nemzeti Hangversenytermében kerül megrendezésre Schmidt Vera fogja néhány számmal megnyitni!</i> Hatha van, aki elore akarja tudni :)
Miért is csak most találtam ezt meg?? na mindegy...
Én voltam a tavaly júniusi Alanis koncerten Ohioban, felejthetetlen volt. Több ezer ember, nyitott de fedett szabadtéri színpad. Őrület volt!!! Nagyon meg is lepődtem, hogy mi a fene? hová akarják bezsúfolni e rock zene kedvelőit?
mindegy a lényeg, hogy lemaradtam. Gyerekek, segítség! mindenáron koncertjegyet szeretnék!!!!!! ja, és én sem szeretném végig csücsülni.....
én az egyik fájlcserélőn bukkantam rá, miközben az eredeti után kutakodtam, nosztalgiázás céljából..
nem túl jó minőségű, élő felvétel. nem variál semmit a dallal, csak elénekeli ugyanúgy, mint a fiúk.
Tori általában saját stílusára alakítja a dalokat, néha rá sem ismerek... (mint a Björk Hyperballadjára, mikor ő énekeli)
valószínűleg öregszem, mert Avril L.-t nem tudom elviselni.. olyan fake az egész kiscsaj, a mű-lázadásával együtt (bűzlik rajta, hogy a lemezcége csinálta neki az imidzsét...)
tudom, hogy kanadai, de ettől még nem lesz jó valaki - lásd Bryan Adams, Celine Dion.... :)
Toritól már sok más előadó számát hallottam, Alanistől éppen most szereztem meg a Soundgarden "Black Hole Sun" c. számát... vajon egymás számai közül is énekelnek valamit? Megszerezhetőek?