ha megsem torolted, csak mozgattad valahova, erdekes volna megnezned az elterest, prefs.js -be extensions konyvtarba extensions.* fileokba, hogy a talany-ra feny derulhessen :) De gondolom torolted, ugyhogy mar mind1.
Köszönöm a választ, de más Mr_Fusion korábbi hsz-a alapján átirányítottam a cache-t, ill. megtaláltam a cookie fájlt.
Viszont a Local Settingsben a korábbi cache helyén van két fájl, a XPC.mfl és a XUL.mfl. Ezek is törölhetők a cache átirányítás után, vagy inkább maradjanak?
en ugyan nem vezettelek oda, csak leirtam mi van a menupont alatt, mivel nalam nincs fent magyar verzioba. De nem hiszem hogy barki eroszakkal ez vagy mas mellett tartana, nem igaz? Hasznald azt amit hasznalni tudsz, eleg egyszeru keplet :)
Az biztos, hogy valami van a hatterben, ha Te nem tudod megnezni, lehet erdemes volna megmutatnod valakinek aki jaratosabb esettleg a temaban, de ha nincs ra lehetoseged, es utana sem nezel igazan akkor sok valasztas tenyleg nem marad, vegul minden elromlik, es lehet mindenkit szidni :)
Tudsz legalabb egy full task listat bemasolni? Monjduk kep-kent, hogy latszodjon milyen folyamatok futnak, service lista? Csomo kerdes, csak na, ha nem tudsz rajuk felelni meg meg se nezni akkor nalam megallt tanacs tudomanya, mivel nincs kivel, es ezt nem rosszallolag mondom most.
Esetleg tedd fel a SwitchProxy -t, amirol irtam is, de gondolom nem jutottal odaig hogy megnezd miaz https://addons.mozilla.org/firefox/125/ ezzel meg ha el is allitodik valaki/valami hatasara, konnyen visszallithatod, esetleg nem is fogja engedni hogy atallitodjon.
Vagy nincs beallitva veletlenu autoconfig proxy-nak? Az about:config oldalon a network.proxy.autoconfig_url kulcs-nak, van-e erteke? Illetve van-e network.proxy.autoconfig_retry_interval_min vagy network.proxy.autoconfig_retry_interval_max kulcs valamilyen ertekkel?
hat, nem tudom miert akarsz temat kitorolni, foleg az alap firefox-os temat:) Ha kitorolned, akkor mi alapjan jelenjem meg a program? :) Meztelenul szoktal elindulni otthonrol vagy feloltozol picit elotte? :)
SÓS! Windóc alatt futó FireFoxom hibátlanul fut, ugyanez Linux (Debian) alatt simán hanyattvágja magát egy-egy szkripttől (Pl. SG.hu bejelentkező ablak, Index felugró képei, de néha még a NOL.hu felugró képei is). Én állítottam valamit hülyén, vagy más a linuxos stabilitása?
en nem azt mondom, az eszkozok menuben van gondolom egy kiegeszitok? vagy nemtudom mi a neve, meg témák letoltesek meg hasonlok. Es a kiegeszitesek azok angolul az addonok. Amugy szotar.sztaki.hu roppant jopofa talalmany :)
igen na oda szoktam bemenni és ott van három opció a Hálózat beállitások menüben -közvetlen int kapcs -proxybeáll aut felismerés -kézi proxy beáll
namost itt mindig a legalsóra megy magától,és minden uj böngészőállításkor ide kell bemenjek és bpontozni neki a közv. int kapcs, de minden programbezáráskor ezt nem menti el
igen érte,én is igy gondolom,igazából , az a nehézség hogy ha már elindítottam a rókát akkor már nincs gon,csak ha becsukom a programot és ujra akarom indítani akkor megint kezi a problémát mig megint a beállításokba vissza nem állitom.
Thunderbird-ös kérdés, ha tudjátok, légyszi írjatok: Indításkor üres lapot látok (korábban a bejövő leveleket láttam) - hol lehet visszaállítani? Kösz, CM
tuti van valami programod ami beallitja pedig. Ilyen hogy hide ip vagy hasonlo? Nezd meg task listaba mik futnak es ami nem kell, mindent lojjel ki. Hanyas ff amugy? Bar szerintem mind1. SwitchProxy addon firefox-hoz nincs fent es ugy beallitva? Szoval ezeket nezd at, magatol semmi sem szokott tortenni, valami oka van, es altalaban user error, ezt is vedd szamitasba :D)
1) about:config-ba vegyel fel egy uj kulcsot browser.cache.disk.parent_directory nevvel es add meg erteknek a c:/temp/Mozilla -t ahol a / jel az a backslash legyen, csak a forum ugye kiszedi :) 2) van egy cookies.txt a profile-od alatt, abba vannak a kukik
Akkor ismételten, hátha valaki tudja..Sziasztok kérek egy kis segítséget ,Firefoxal netezek és időről időre megjelenik egy hibaüzenet ,amikor a progit becsukom,és ujra indítom hogy a Fire proxykiszolgálóra lett beálliva és nem találja a kiszolgálót,és nem tölti be a kezdő lapot. Na akkor kézzel átállitom -beállítások -közvetlen internet kapcsolat-akkor megy tovább Nod frissitve Spyboot,meg Adawerw lefuttatva csökkentett módban is Mi a turó állitgatja el állandóan?? Ja amugy Adsl kapcs
Cache location átállítás kb. 40 hozzászólással lejjebb... ;)
Cookie-kkal kapcsolatban passzolok, de asszem egyetlen adatbázis-fájlba összerakva tárolja, szóval nem hiszem, hogy csak úgy egyszerűen lehet pakolászni őket.
Firefox2-nél be lehet állítani, hogy az általam megadott mappába rakja a cache fájljait? (Mozillánál a c:tempMozilla alatt voltak, és mexokásból ragaszkodnék hozzá a továbbiakban is.)
Ill. hol találom a tárolt cookiekat, és hogyan tudnám átvinni egyik Firefoxról a másikra egy bizonyos webhely cookieját?