Keresés

Részletes keresés

evsuker Creative Commons License 2001.06.02 0 0 62
ezért szép a válogatott meccs!!!!
esküszöm , megható látni a finoman szólva is legkülönbözőbb :)) klubokhoz kötődő szurkolókat gyönyörű egységes kórust formálni a közös ellnséggel szemben ...

ugy láccik, elragadott Pézsmabölény pompás stílusa :)))

Pézsmabölény Creative Commons License 2001.06.02 0 0 60
Nekik mentél, nem tudtad mi vár rád... Aki ismeri a románokat az tudja, hogy a román ember az idegentől csak a dicséretet és a román géniusz elismerését és csodálását várja.Kritika vagy egyéb megjegzés nem érdekli öket. 150 éve azt tanítják nekik, hogy Ök a legügyesebbek, a legszebbek, a legigazságosabbak, a legemberségesebbek, stb. A magyarokkal szembeni kisebbségi komplexusaikat mindig azzal küzdötték le, hogy hamis történelmi tudatot inokuláltak a román népbe. A románok öszintén hisznek kerge történelmükben, és megvannak gyözödve, hogy Övék a történelmi igazság...Románokkal nem lehet vitázni, sajnos még nincs meg hozzá a megfelelő kulturájuk.Téves nézeteik, hamis tudatuk, illuzorikus állomvilágban tartja Öket. Nem tudnak szabadulni saját csapdájukból. El fognak veszni, még akkor is ha a legelemaradottabbb Orómániai régiókban a patkányoknál is gyorsabban szaporodnak. Nincs kulturájuk. A III. évezredben már nem fegyverrel irtják a népeket....

Udv.

Előzmény: lecso_d (47)
big l Creative Commons License 2001.06.02 0 0 58
Inkább a focival foglalkozzatok !

A románok hadrendjét figyelembe véve határoztam Fehér Csaba mellett - indokolt a szövetségi kapitány. - Az ellenfél várhatóan három csatárral támad majd, azt pedig nem engedhetjük meg magunknak, hogy csak három hátvéddel vegyük fel a harcot. Kell egy védekező játékos is a középpályára. Ezért Korsós előrelép, a helyére pedig Fehér kerül.

A játékosok ebéd után pihennek, majd következik a taktikai értekezlet. A csapat helyi idő szerint 18.15 (magyar 17.15) órakor indul el a Ghencea-stadionba, ahol valószínűleg a vártnál kevesebb magyar szurkoló lesz. Megérkezett ugyanis Bukarestbe azt a vonat, amellyel legalább kétszáz drukkert vártak. Berzi Sándor MLSZ-főtitkár információi szerint azonban mindössze nyolcan szálltak le a meccsnézés jegyében a szerelvényről

Hát remlem annak a 8 embernek nagyobb hangja lessz mint az összes " Románnak " ! Ya és épségben térjenek haza !!

toni polster Creative Commons License 2001.06.02 0 0 57
Foti, te segg!
Téged is meghódított a román kultúra vakító csillogása?Te ne szóljál be Paoloragazzónak és húzz a fenébe a Kocsmából
Menjél az oláhcigányok fórumára
Előzmény: Foti (48)
big l Creative Commons License 2001.06.02 0 0 56
Íme az esti kezdő 11 !

Király - Fehér Cs., Sebők, Mátyus - Pető, Dárdai, Lisztes, Korsós Gy., Hamar - Sowunmi, Horváth.

Korsós közép pályán ?? Lehet hogy érdekes nekem , de ez nem a Sturm csapata!!

Pézsmabölény Creative Commons License 2001.06.02 0 0 55

A védelmet erősíti meg a románok ellen Bicskei: a középpályán Fehér Csaba játéka mellett döntött. A találkozó fél nyolckor kezdődik.

Magyarok ne veszkedjenek egymas kozott...

Nem volt eleg 1000 ev magyarviszaly?!

Udv.

big l Creative Commons License 2001.06.02 0 0 54
Thomas legalább egy küzdő játékos akitől nem elssz könnyű elvenni a labdát ( remélem ) yol fogja fedezni a lasztit !
Számitásaim szerint lő majd egy gólt is !!!
Bár ne csak egyet hanem kettőt lőne ...... :)
Szul Creative Commons License 2001.06.02 0 0 53
Foti!
Ha ezert jottel a Dk-ba akkor mehetsz is!!!!!!
Tragarkodni tragarkodj inkabb a Tenkes kapitanya elhunyt rovatba!!
Hajra Magyarok!!!
msrj Creative Commons License 2001.06.02 0 0 52
G.Peti!

Egyetértek, a Thomas az elmúlt két meccsén gólt lőtt, most nem fárasztom magam, hogy milyen körülmények között. Ez a Bicskei egy fejetlen ürge, mindig megnézi az utolsó meccsét valakinek, és az alapján dönt. Nem veszi figyelembe, hogy egész szezon alatt mit teljesít, ezért cserélgeti össze-vissza az embereket, ez a Bicskei egy klinikai eset. Thomas a legnagyobb ziccereket is kihagyta az idén, az igaz, hogy harcos, de elég durva is, a francia bíró nem lesz olyan engedékeny, mint pl. a Sápi volt, de ezt hagyjuk.
Isten óvd a magyar válogatottat!!!!!!!!!

Foti Creative Commons License 2001.06.02 0 0 51
téged is
Előzmény: evsuker (49)
evsuker Creative Commons License 2001.06.02 0 0 50
köszi a tippet!
éltem az alkalommal,hehehe :))
Előzmény: Törölt nick (45)
evsuker Creative Commons License 2001.06.02 0 0 49
én meg téged sajnállak, kicsi oláh csicska
leszaladok a Nyugati aluljáróba, megnézem hajtasz-e már :))
Foti Creative Commons License 2001.06.02 0 0 48
Kedves Paoloragazzo !

Te egy akkora állat vagy, amekkorát nem igen hordott még hátán a Föld.

Minden kedves Paoloragazzo bekaphatja a F****OM!

Sajnállak.

Előzmény: Paoloragazzo (6)
lecso_d Creative Commons License 2001.06.02 0 0 47
Sajnos ezekkel nem lehet focirol beszelni. EN PROBALTAM. ILYEN VALASZOKAT KAPTAM :
IDEZEK, FIGYELJETEK :

"Magyarok, vissza Azsiaba.....
Magyarok, megolunk he ide jottok.....
A Magyaroknak(az orszagnak) semmi erteke nincs....
A Magyarok barbarok, primitivek, HAZATLANOK(?)
A Magyarok gyavak.....
Erdelyt mindigis romanok laktak.....
A szekely nem is magyar.......
Magyarok a " poce godorbe...."
A Magyar allam 80 eves(?) a roman 200....
A Magyar nyelv ocska, de bezzeg a roman..........
A Magyarnak nincs kulturaja...."

Es igy tovabb megy a gyalazkodas. En "vissza utok" de vigyazni kell mert ha tul kemeny vagy egyszeruen letorolnek es akkor marad a roman szemet!

Lecso

Hajra Hazam!

Előzmény: Pézsmabölény (44)
Pézsmabölény Creative Commons License 2001.06.02 0 0 46
Csend lett a netten. Estefelé már teljes csönd lesz.Kevés lesz a szurkoló.Az erdélyi magyarok is kevesen lesznek. Összüvissz legfeljebb 300 db.
Kemény meccs lesz.A románok formában lesznek, támadni fognak. Bölöni elöbb utobb elmegy a román team éléről.Várja már öt a Sporting Lisabona...
Üdv.
Pézsmabölény Creative Commons License 2001.06.02 0 0 44
Nagyon eldurvult a hangnem a Steaua forumon. A fociról "kellene szoljón vita" átalakult történelmi sérelmek és igazságok kiteregetésének forumává.Sok magyar hozzászölót ab initio le is törölnek.A románok még mindig azt hiszik magukról, hogy ök a világ kiválasztott népe. He he he. Az utobbi 150 év kerge román történelmitudat még mindig teszi hatását...
Grof Creative Commons License 2001.06.02 0 0 43
Nyerünk, gólt lőni pedig pl. Kabát fog, ha Bicskei lehetőséget ad neki. Mondjuk reálisan, főleg, ha az utóbbi pár meccsünket nézzük, akkor egy döntetlenre van esélyünk.
real magpie Creative Commons License 2001.06.02 0 0 42
Nah, holnap, vagyis már ma megküzdünk a retkesekkel. Dettó, mint az előttem szólók: a focisták nagy részét tisztelem és nem bántom (kiv. pl. köcsög gané ganéa), de már ökölbe szorul a kezem azoktól a rácson vonagló-vicsorgó szubhumán férgektől. Nem tudom, nem hiszem, hogy ez le fog pörögni a fiúkról, bár ők ezt mondják.

Mindenestre este kiüvöltözöm magam, mert
HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!

ja:furcsa, hogy itt a DKban ilyen keveset foglalkoznak a meccsel

toni polster Creative Commons License 2001.06.01 0 0 41
Nagyon királyok a hozzászólások,hullára röhögtem magam...
Komolyra fordítva a szót,sajnos nem igazán remélek semmit,de nagyon élvezném,ha otthon szivatnánk le a szőröstalpúakat...
Egyszerűen nevetséges, amit ez a balkáni soviniszta horda Bölönivel csinál.A románokról csak annyit hogy mindenüket lopták.Az országot,a nyelvet a drága csigaevő trianoni területrabló barátainktól szóval húzzanak vissza a Regátba a Kárpátok másik oldalára.Kárpátok Maradonája...azt ti csak kívülről szagoljátok
Hajrá MAGYAROK!!!!!!!
Polster
G. Peti Creative Commons License 2001.06.01 0 0 40
Nekem nbem akarja behozni a Steaua honlap a chatet. Látszik, hogy román... Azt írja ki, hogy "Chat not found!". De nézegettem a fórumot. Látom ott is magyar uralom van!
Előzmény: Darth ) (37)
predicator Creative Commons License 2001.06.01 0 0 39
GYŐZNI FOGUNK!!

HAJRÁ MAGYAROK!!!!!

Lorinc_d Creative Commons License 2001.06.01 0 0 38
HAJRA MAGYAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Darth ) Creative Commons License 2001.06.01 0 0 37
Gyertek a www.steaua.ro-a a fórumon abszolut átvettük a hatalmat!!!!
adi22 Creative Commons License 2001.06.01 0 0 36
A keret tényleg nem a legjobb de GYŐZNI FOGUNK!!

HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!

TOMcat Creative Commons License 2001.06.01 0 0 35
Hajrá Magyarország!
Pézsmabölény Creative Commons License 2001.06.01 0 0 34
Nem lesz jó a keret. Habár pont kell Romániából nem lesz kivel. Miriuca lesérült. Horváth lesérült. Ki a franc fog golt rugni Bukarestben.Készülhetünk a következőre?!
zeuszka Creative Commons License 2001.05.26 0 0 33
Izrael és Palesztina szerinted úgy aránylik egymáshoz mint Mo. és Fro.? Azért ez érdekes...
Előzmény: Campi (29)
G. Peti Creative Commons License 2001.05.25 0 0 31
Normális ez a Bicskei???
Nem tudtam, hogy sírjak-e vagy röhögjek, amikor a válogatott keretet böngésztem. Nevetséges a csatárok listája:
Sowunmi: idén 4 gól
Korsós: 3 gól
Dombi: őt pontosan nem tudom, de 3 gólnál nem lőtt többet Utrechtben
Horváth Feri az OK.
Kérdem én, mit keresnek ilyen játékosok a válogatottban. Sowunmi 2 éve nagyon elkapta a fonalat, de azóta csak árnyéka magának.
Én tudok ajánlani néhány nevet a csatársorba: Szabics Imre, Tököli Attila, Kenesei Krisztián. Kár, hogy Fehér Miki még sérült.
centerhalf Creative Commons License 2001.05.25 0 0 30
Ide is leírom (nemcsaka a szőröstalpú steaua honlapra) A legszebb az lesz, hogy a győztes gól(oka)t Miriuta rugja.

HAJRÁ MAGYAROK!!!

Campi Creative Commons License 2001.05.25 0 0 29
Elolvastam. Itt nem az szamit hogy nekunk fuj-e vagy nem. Valoszinu hogy nem fog sehogyse fujni. Itt az szamit hogy izraeli meccsre sem kuldenek palesztin birot. Ide egy sved, vagy holland birot kene UEFA szinten kuldeni.

Csak ennyire gondoltam.

Előzmény: zeuszka (26)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!