Egyátalán nem zavar, ha valki így gondolkodik Demszkyről. Sőt! Reménnyel és bizakodással tölt el, ha arra gondolok, hogy az emberek már nem tisztelik a kizsákmányolókat, legyenek azok jobb, vagy baloldaliak egyaránt.
Demszky 2002-ben úgy eltünik a süllyesztőben mint a huzat.
(Egyébként ha te így gondolkodsz Csurkáról, miért zavar az, ha más meg Demszkyről gondolkodik így). Én inkább úgy gondolom, hogy maga a hazaárulók rétege szűk. Szerencsére.
Te komolyan azt hiszed, hogy Demszkyt meglincselnék??? Túlságosan optimista vagy. Ebben az országban hálistennek csak egy szűk réteg hazaárulózik egyfolytában, de az emberek nagy része, hidd el nekem teljesen érdektelen a politika iránt. Nyílván azért mert megunták, hogy jobb és baloldal egyfolytában fasisztázza, kommunistázza egymást. Ha már a lincselésnél tartunk múlkor alig hittem a szememnek. Horn lent sétált a Blaha aluljáróban (Tényleg ő volt az!!) és mindenki ugyanolyan döbbent pofával bámulta mint én. Egyébként én jobban szeretném, ha hazánk izmos férfijai inkább a Csurkát lincselnék meg a Demszky helyett. De ez már csak az én magánvágyam.
Kezdessz borzasztóan unalmassá válni.
Te csak egy szót ismersz, a hazaárulót?
Csak egy számot, a 45-t?
Esedezve kérlek, találj ki valami újat! Ha egy kicsit megmozgatod az eszedet, biztos tudsz még egy csomó becsmérlő kifejezést prezentálni. Hidd el nekem, én csak jót akarok neked. Nagyobb lesz itt a hiteled, ha az emberek nem azt hiszik, hogy ennyire fantáziátlan vagy.
Ez nem ideológiai érv, hanem egy olyan tény, amely valószínűsíti, hogy az illető képviselők várható döntései közelebb fognak állni a város lakosságának többségét kitevő tömegközlekedőkéhez. És ezt nem tudod letagadni.
Segíthetek? ;-)
"Természetesen nem minden nacionalistát tartok bunkónak, csak a nacionalizmussal, mint nézettel nem értek egyet. Sok nacionalista barátom van..."
Bocs, hogy nem írtam, de elég elfoglalt vagyok. Szóval MIÉP-es kijelentéseket én úgy értem, hogy nem mindig a hasznot nézik, csak azt, hogy pusztán magyar vonatkozású -e 1 adott dolog. Pl. a legutóbbi marhaságuk az hannoveri villamosvásárlás. Csak azért ellenezték, mert nem magyar villamosokról van szó. Ez tiszta hülyeség. Minden szempontból jobbak hannoveriek. Na és hasonló "kisebb" marhaságok. Persze a fővárosi közgyűlésben ők voltak az egyetlenek, akik a költségvetési tárgyalás alatt felálltak és bejelntették, hogy árvíz van és a főváros is adjon támogatást a károsultaknak. Persze a lelkes szadeszes Atkári még véletlenül sem adott volna semmit, helyette a korányt szidta, hogy elvett tőlük mindent, és azzal ők úgymond már hozzájárultak a dologhoz. (Hogy az a MIÉP milyen szemét nem igaz? Bezzeg a szadesz.)De mind1. Ezek ilyenek voltak és ilyenek is maradnak.
Na csak néha ilyenekben nem bírom a MIÉP-et. De azért jó arcok. Ami DI-t illeti, lehet,h goy hülyén hangzik, nem sértés, de akkor is így bírnád, ha férfi lenne. Vagy azért jól esik, hogy van egy ilyen jó markáns női politikai személyiség Magyarországon nem? :)
Habár úgy vélem, hogy néha baj, ahogy megjelenik. Úgy értem, hogy általában mint igazságügyminiszter, és nem pedig az MDF elnöke jelenik meg. És ez azt hiszem, hiba.
Ők határozzák meg a pártról kialakuló képet. De lehet, hogy pusztán annyi a klönbség, hogy az egyik osztrák, a másik maygar és nyilván ahhoz a közeghez fognak hasonlítani, amelyből kinőttek.
Én csak reagáltam. Amennyire én ismerem a két (FPÖ-MIÉP) pártot egy elég jelentős különbség, hogy az egyik fiatalos (olyan Fideszes, de ezzel nem azt akarom mondani, hogy politikájuk azonos lenne), a másik meg, hmm, nem az.
Elnézést, de most visszajöttek az 55-60 évvel előtti idők, hogy megnézzük, kinek ki volt a nagypapája?
Kövér MSZMP-alkalmazott volt? És milyen minőségben?
Igazán nem vagyok Kövér híve, de ezek így elég lapos dolgok.
Ha javasolhatom, ne keverjük ide az FPÖ-ÖVP koalíciót, mert az FPÖ nem hasonlítható semmiben sem a MIÉP-hez. Leginkább a Torgyánékhoz lehetne őket hasonlatosnak tekinteni, de Haider mérföldekkel nagyobb koponya, mint Torgyán. Ezzel együtt úgy elbukta most a bécsi tartományi választásokat, hogy öröm volt nézni.
Ez azt hiszem, off volt. Bocs.