Keresés

Részletes keresés

rali Creative Commons License 2003.03.10 0 0 1813
Bográcsolás volt?
Előzmény: oszibá (1812)
oszibá Creative Commons License 2003.03.10 0 0 1812
Szombaton volt, Robi barátom jót főzött, de lehetett volna kevesebb zsírral is.
Előzmény: rali (1811)
rali Creative Commons License 2003.03.10 0 0 1811
Egészségedre.
Előzmény: oszibá (1810)
oszibá Creative Commons License 2003.03.10 0 0 1810
Hévíz, azaz Karmacs, vaddisznó pörkölt.
rali Creative Commons License 2003.03.07 0 0 1809
Meglesz.
Előzmény: Törölt nick (1808)
Törölt nick Creative Commons License 2003.03.07 0 0 1808
Nagyon baba!
Előzmény: rali (1807)
rali Creative Commons License 2003.03.07 0 0 1807
Nyugtáztam,a minapában megírom és postára teszem.
Előzmény: Törölt nick (1806)
Törölt nick Creative Commons License 2003.03.07 0 0 1806
Nyomtam, köszi.
Előzmény: rali (1804)
Törölt nick Creative Commons License 2003.03.07 0 0 1805
Aha, értem.
Előzmény: oszibá (1803)
rali Creative Commons License 2003.03.07 0 0 1804
Mailozzál postacímet.
Előzmény: Törölt nick (1802)
oszibá Creative Commons License 2003.03.07 0 0 1803
Én elég nyitott vagyok, és ami jó azt elismerem, igaz vannak megszokások, de ami nem jön, be az kint marad a konyhaművészetemből.
Voltunk vadász napokon, bugyin (nem a női) ott néztem a halat, (sajnáltam is) amit reggel 8-tól 13-ig főztek, színe? Mintha már egyszer megette volna valaki. Ráadásul ezért még kértek pénzt is, de több mint fele ottmaradt, ez nem a legjobb kritika.
Én 11-kor felrakom, és fél egyre megesszük.
Nálunk a halfőző versen: 10 órákkor kiosszák az élő halat és 13 órákkor a zsűri, kihirdeti az eredményt.
Fent említett vadásznapon főztek 12 bogrács különféle pörköltet, sajna ott is 4 volt ehető és három nagyon jó, így nagyon sok ember éhen maradt. Ebből az a tanulság, nem elég szeretni, főzni, tudni is kell.

Előzmény: Törölt nick (1801)
Törölt nick Creative Commons License 2003.03.06 0 0 1802
Rali Koma!
Előléptetlek, ha elküldöd a CD-t a jó kis ír népzenével.
Köszi.
Előzmény: rali (1799)
Törölt nick Creative Commons License 2003.03.06 0 0 1801
Kedves oszibá!

Hol próbáltad, melyik halászcsárdában?
Főzök én nektek, azt próbáljátok.
Én a bajait sem és a lentebb bemutatott 'alternatív' halleveket sem csípem. Csak ami alaplével készül.

Előzmény: oszibá (1797)
oszibá Creative Commons License 2003.02.28 0 0 1800
Sebaj, szerdán megyek megint baracskára fél 10-re.
Előzmény: rali (1799)
rali Creative Commons License 2003.02.28 0 0 1799
nem értem oda.
Előzmény: oszibá (1798)
oszibá Creative Commons License 2003.02.27 0 0 1798
ha 10-ig ide ér.
Előzmény: Justis_4_US (1796)
oszibá Creative Commons License 2003.02.27 0 0 1797
Kedves 6tyas.
Én 1 x kipróbáltam, de nálam nem nyert hangszórót.
Söt a Debreceni korhelyhalászlé sem az igazi.

Érdekes Tejföllel Tudod amelyik halat 4 – 5 óráig főznek, hát?
Előzmény: Törölt nick (1794)
Justis_4_US Creative Commons License 2003.02.27 0 0 1796
ralit viszed?
Előzmény: oszibá (1795)
oszibá Creative Commons License 2003.02.27 0 0 1795
Ma a változatosság kedvéért valószínű a Sobri csárdába vagyok hivatalos ez Baján a súgóparton van.
Előzmény: rali (1793)
Törölt nick Creative Commons License 2003.02.27 0 0 1794
Szögedébe isss ki löhet próbálni.
Előzmény: rali (1793)
rali Creative Commons License 2003.02.26 0 0 1793
Hozzád közel van,nekem messze esik,de ki kéne próbálni.
Előzmény: oszibá (1792)
oszibá Creative Commons License 2003.02.21 0 0 1792
Ráadásul most elég jól müködik.
Előzmény: rali (1791)
rali Creative Commons License 2003.02.21 0 0 1791
Ohó,az bizony híres hely.
Előzmény: oszibá (1790)
oszibá Creative Commons License 2003.02.19 0 0 1790
Tegnap jót ettem. Nagybaracskán a Halászcsárdában.
Előzmény: rali (1789)
rali Creative Commons License 2003.02.19 0 0 1789
Majd egyszer eszünk olyat.
Előzmény: oszibá (1788)
oszibá Creative Commons License 2003.02.19 0 0 1788
Tudod a hallébe szoktam tenni, mivel anya szereti + mások is.
Előzmény: rali (1787)
rali Creative Commons License 2003.02.16 0 0 1787
Akkor kinek termeled az erőspaprikát?
Előzmény: oszibá (1786)
oszibá Creative Commons License 2003.02.01 0 0 1786
Mán enizést, de a fatornyos hazád Héviztül hogyan esik, mivel rafináltuk írtad le a tájat.
Szőlővel kapcsolatban, vannak olyan szőlők, amik már nem annyira érzékenyek, nem kívánják a heti permetezést, de majd kiderül.
A kerti munka? Az nálam is a virágoskert, meg a 30 tő cseresznyepaprika termelésben kimerül.
Ráadásul nem is eszem az erőset.

Előzmény: vitéz Matschkássy Izidor (1782)
rali Creative Commons License 2003.01.31 0 0 1785
Nagyon megértelek.
De van benne siker...
Előzmény: vitéz Matschkássy Izidor (1784)
vitéz Matschkássy Izidor Creative Commons License 2003.01.31 0 0 1784
De a kapálás mindenhol unalmas, akkor is! Meg mindenféle kerti munka! Egyszer egy barátnőmnek veteményeskertet kellett csinálnom. Fél nap alatt meguntam nam csak a saját- hanem még a szomszédok életét is. Brrrr
Előzmény: rali (1783)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!