Én elég nyitott vagyok, és ami jó azt elismerem, igaz vannak megszokások, de ami nem jön, be az kint marad a konyhaművészetemből.
Voltunk vadász napokon, bugyin (nem a női) ott néztem a halat, (sajnáltam is) amit reggel 8-tól 13-ig főztek, színe? Mintha már egyszer megette volna valaki. Ráadásul ezért még kértek pénzt is, de több mint fele ottmaradt, ez nem a legjobb kritika.
Én 11-kor felrakom, és fél egyre megesszük.
Nálunk a halfőző versen: 10 órákkor kiosszák az élő halat és 13 órákkor a zsűri, kihirdeti az eredményt.
Fent említett vadásznapon főztek 12 bogrács különféle pörköltet, sajna ott is 4 volt ehető és három nagyon jó, így nagyon sok ember éhen maradt. Ebből az a tanulság, nem elég szeretni, főzni, tudni is kell.
Hol próbáltad, melyik halászcsárdában?
Főzök én nektek, azt próbáljátok.
Én a bajait sem és a lentebb bemutatott 'alternatív' halleveket sem csípem. Csak ami alaplével készül.
Kedves 6tyas.
Én 1 x kipróbáltam, de nálam nem nyert hangszórót.
Söt a Debreceni korhelyhalászlé sem az igazi. Érdekes Tejföllel Tudod amelyik halat 4 – 5 óráig főznek, hát?
Mán enizést, de a fatornyos hazád Héviztül hogyan esik, mivel rafináltuk írtad le a tájat.
Szőlővel kapcsolatban, vannak olyan szőlők, amik már nem annyira érzékenyek, nem kívánják a heti permetezést, de majd kiderül.
A kerti munka? Az nálam is a virágoskert, meg a 30 tő cseresznyepaprika termelésben kimerül.
Ráadásul nem is eszem az erőset.
De a kapálás mindenhol unalmas, akkor is! Meg mindenféle kerti munka! Egyszer egy barátnőmnek veteményeskertet kellett csinálnom. Fél nap alatt meguntam nam csak a saját- hanem még a szomszédok életét is. Brrrr