Rendszeres esti kutyasétáltatót keresünk Édesanyám közepes uszkár kutyájának sétáltatására. Ez azt jelenti, hogy minden este szükség lenne a segítségre.
A reggeli és a déli sétát megoldjuk mi, az estékkel vagyunk gondban.
Kedves Hirdető!18.kerületbe jelenleg 3 hónapos Yorki kislány kutyushoz keresnék valakit ,aki kb 2 havonta 2 napra tudná vállalni saját otthonában.Sajnos a vidéki szülők nem engedik be,ezért kell ilyen megoldást találnunk.Kérlek,ha így is tudnád vállalni,írj nekem ide:palko.az@t-online.hu. Köszönöm szépen!
6 hónapos, shiba inu kisfiú kutya mellé keresek szeptemberi kezdéssel hosszú távra, heti 5 napra, (hétköznap) napi 1 órás időtartamra sétáltatót (kb. 13-14 óra között). A kutya valamennyi, fajtájára jellemző tulajdonságot magában hordozza plusz még kamaszodik is, így kizárólag olyan megbízható sétáltatót szeretnék, aki tudja, hogy milyen egy shiba inuval dolgozni :), egyébként a 12. kerületben a Városmajor mellett élünk, így a sétáltatni is ebben a parkban kellene.
Üdv, 2/a kerületben 9 éves, de élénk nagy-közepes kutyámnak keresek sétáltatót, minden nap lehetne jönni, egyszer 1 órára. Rugalmas vagyok, hogy este vagy reggel, esőben nem kell sétáltatni, kerti kutya, csak a mozgás miatt sétál. Emailem: arisztotela@freemail.hu.
Ács Bogi vagyok és szívesen vállalok rendszeres vagy beugrós (utazás, nyaralás) kutyussétáltatást, etetést, vigyázást, kisállatmegőrzést. Kerület és ár tekintetében rugalmas vagyok. Több éves tapasztalattal rendelkezem kutyasétáltatás és más kisállat (cica, hörcsög, teknős, görény, madár) megőrzése, ellátása terén.
Budaörsön, Bp-en a IX., XI., XII.,és a II. kerületben kutyasétáltatást , gazdánál kutyalátogatást (otthon lévő kutyához felmenetel, sétáltatás, ellátás ), kutyaszittelést saját kertes házamban vállalok 30 éves kutyatartói háttérrel. 70/317-18-86
III.- Xiii.-kerületben vállalnék hétköznaponként az esti órákban, és hétvégén kutyasétáltatást és etetést.Alkalmanként vagy folyamatos időbeosztással is. Kutyabolond vagyok, nekem is van egy kis kutyám.Tudom, hogy néha nehéz megoldani, hogy a kutyusnak a legjobb legyen,de ezért könnyebb ha van egy megbízható kutyaszitter.
Kutysétáltatót keresek 1 éves, szuka, szálkásszőrű tacsi kutyám mellé. A kutyus rendkívül barátságos és jótermészetű. A megbízás pár hónapra szólna. Hétköznaponként, egy órás sétáltatást szeretnénk kérni és ami fontos, hogy napközben, mivel a reggeli és esti órákban meg tudjuk oldani mi is a sétákat. A helyszín a Pók utcai lakótelep, III. kerület. Ha tudod válallni a sétáltatást a fenti feltételekkel a következő számon érdeklődj mielőbb kérlek: 06 70 389 8788
Ács Bogi vagyok és szívesen vállalok rendszeres vagy beugrós (utazás, nyaralás) kutyussétáltatást, etetést, vigyázást, kisállatmegőrzést. Kerület és ár tekintetében rugalmas vagyok. Több éves tapasztalattal rendelkezem kutyasétáltatás és más kisállat (cica, hörcsög, teknős, görény, madár) megőrzése, ellátása terén.
Több éves állatvédelmi, állatmenhelyi tapasztalattal, magam is felelős gazdiként szívesen vállalok kutyasétáltatást hétköznapokon reggeltől estig szinte bármilyen időpontban, elsősorban az Árpád-híd környékén. Munkahelyem rugalmas munkaidőt és otthoni munkavégzést is biztosít, így örömmel sétálnék nagyokat olyanok kutyusával, akik szeretnék jó kezekben tudni kedvencüket. Szeretettel várom a megkeresést, minden részletet megbeszélünk. :) Dóri
Azonnali kezdéssel, heti 4 alkalommal keresek a XIX. kerületbe kutyasétáltatót, hosszú távra. Egy közepes testű, idős kutyám van, 11:00 és 12:30 között kellene vele sétálni (időjárástól és hőmérséklettől függően 25-50 percet), játszani.
Augusztus 1-től, heti 3-4 alkalommal keresek a VIII. kerületbe kutyasétáltatót, hosszú távra. Két kistestű, fiatal kutyám van (2,5 és 1,5 évesek), 12:30 és 13:30 között kellene velük sétálni (időjárástól és hőmérséklettől függően 25-60 percet), játszani.
Ács Bogi vagyok és szívesen vállalok rendszeres vagy beugrós (utazás, nyaralás) kutyussétáltatást, etetést, vigyázást, kisállatmegőrzést. Kerület és ár tekintetében rugalmas vagyok. Több éves tapasztalattal rendelkezem kutyasétáltatás, és más kisállat (cica, hörcsög, teknős, görény, madár) ellátás terén.
Szívesen vállalok kutyasétáltatást,elutazás estén etetést és simogatást is. :) Cicáról is és más kisállatról is gondoskodom,ha a helyzet megkívánja. A III. kerületben lakom...így elsősorban itt vállalnék, illetve még a II. kerület is szóba jöhet.
Ács Bogi vagyok és szívesen vállalok rendszeres vagy beugrós (utazás, nyaralás) kutyussétáltatást, felügyeletet, kisállatmegőrzést. Kerület és ár tekintetében rugalmas vagyok. Több éves tapasztalattal rendelkezem kutyasétáltatás terén.
Ács Bogi vagyok és szívesen vállalok rendszeres vagy beugrós (utazás, nyaralás) kutyussétáltatást, felügyeletet, kisállatmegőrzést. Kerület és ár tekintetében rugalmas vagyok. Több éves tapasztalattal rendelkezem kutyasétáltatás terén.
Tóth Anna Dorina vagyok 14éves.
A Margit-híd Budai Hídfőnél lakunk.
Egyenlőre nem lehet kutyánk.
De szívesen vigyáznék kutyára.
Elérhetőség : tothanna0014@gmail.com