nézegetheted a www.drumandbass.hu oldalt is, ott is fent vannak a fellépései, a Bónusz jó volt, habár nem irigyeltem azokat akik az SAP csarnokban nyomorogtak, meg egy 18+ elfért volna simán...
Bp-n Palotai hol szokott játszani?
Mondjatok már nekem ilyen elborult helyeket Pesten :) Ahol a zene kb Palotai kat., és a helyszín extrém.
Például ez a villamosremíz rulla! :)
köszi, ezek amiről beszéltem.
nagy dilemma a dolog, mert látom, hogy a körcsarnokban nagyjából ugyanazok a fellépők, mint a Vigadóban, csak 2000-el olcsóbb belépővel :O)
nem kérdés a döntés
Renaissance-party a Vigadóban lesz, House Matic-kel, Stricly!-vel egybekötve.
Közben már tudok minden infót a "hivatalos" afterről. 3000 Ft. Luke Slater, Speedy J, Electric Indigo, Ben Long...
A szoborparkban pontosan mi lesz? Mert arról még semmit nem hallottam.
lesz egy pár érdekesség. ugye, lesz egy zúzós buli a szoborkertben. 2000 misi, ill 1500 elővételben. lesz szintén egy jó nevekből álló balhé a SAP csarnokban.
viszont, lesz a Home-ben egy Renaissance party, ami igazán közel áll az én ízlésemhez.
sőt, láttam valahol Deep Dish plakátokat az utcán, de ha jól láttam, balcsin lesznek.
Mi a Menő éjjel-nappaliban szoktunk piát venni és felugrunk a tündérpartra inni:)))De általában otthonról viszünk tequilát és ott veszünk citromot(Menőben).Csak néha szoktam discóban venni dolgokat.
Na ilyen még nem volt:))Nem lehetett rossz.Amikor mi lennt vagyunk mindig jókat pörgünk a zenére,ránk nem lehet panasz.
Az örök sláger:Ezt ordítja mindenki
A kezek,a kezek,hol vannak a kezek?A kezek,a kezek a kib*szott kezek:))))
Az maradt meg bennem, hogy a székesegyház alatt található, mindig rossz lépcsőn mentem fel és viszonylag sok volt az idősebb (40 körüli) pár is. Akkoriban asszem DJ Bertók zenélt ott, aki Agárdon jácott korábban, de most lehet keverem a kettőt. Elég rendesen feltüzelte a közönséget, mikor nem volt megfelelő a hangerő, kikapcsolt minden zenét, fényt, világítást felkapcsolta és mondta, hogy a mai bulinak vége, ha ilyen lightosan pörög mindenki:)
Pénteken Liget,szombaton Broadway.Ssombaton nem érdemes a Ligetbe menni,mindenki a Broadwayban van.Szerintem semmi extrém nem lesz.Jegyek:Liget 500 Ft,Broadway 600Ft
Azonkívül,hogy kipusztultak a gyíkok nincs:)))A Ligetben általában Kokó szokta nyomni,a Broadwyba felváltva.Kb 2 éve járok a Broadwayba.Nekem tetszik még mindig.Mondjuk a Liget az lightosabb.
Szombaton megyek Egerbe 4 napra...:)
Brodway Palaceban vagy Ligetben mi lesz szombaton, nem tudod?
2 éve már jártam Brodway Palace-ban. Azóta van valami változás zenei téren?
Romantic - Szeretem Őt (Spigiboy Dance Mix): én iMesh-ről szedtem le anno. Fiesta nem érdekel, de szerintem Kazaan, iMeshen, avgy bármelyik magyar warez mp3-letöltő oldalon megtalálod.
Ha Egerben jártok ajánlom a Broadway Palace-t+a Liget Dance Clubbot.
Nem tudjátok honnan lehetne leszedni a Romantic-Szeretem őt(discós változat),Fiesta- Hole Mi Amor(vagy mi a jó Isten,szintén discós változatban).
A Fiesta alatt a Shakira - Tango című szám megy.
Tudja valaki,hogy innen hogyan lehet letölteni?
http://holly.cjb.hu/Még nem sikerült rájönnöm.