Olvasd el az mstshungary oldalon található járműlistát. Minden le van írva a pálya telepítéséről. Globál mappánk is mellékelve van meg ott a javítás is.
Sziasztok Nekem egy olyan problémám lenne, hogy letöltöttem az alföld 7-hez minden szükséges mappát. Ezeket rendesen be is másoltam a program könyvtárába. És játék közben így is hiányol fájlokat a játék global/shapes mappájából. Esetleg valaki nem tudna segíteni?
Csatlakozva az előttem szóló/szólókhoz, én nekem is felelevenült az MSTS-ezés. Anno bántam,hogy nem mentettem el a pályákat,vonatokat. Így most ezt be szeretném pótolni.
Főként HDMSTS-es V43-ast,V63-ast,M41-est keresek,illetve a Jászkísér-Nagybereg pályát. Nekem nagyon bejött.
Aki tudna segíteni a davidberke@freemail.hu címen elér.
MSTS Hungary weblapról leszedtem egy új BZ-t amivel a Tiszántúl pályán akarok játszani. De akárhova másolom a Cabview és a Sound mappát a letöltött BZ mappáján belül se vezetőállása se hangja nincs a BZ-nek mit tegyek?
Sziasztok! Volt régebben a Z-line pályához egy sok activityt tartalmazó csomag, nem emlékszem már ki csinálta, de ha jól rémlik, talán Zed. Évek óta nem játszottam a játékkal, és nekem nincs már meg. Ha valaki lenne olyan szíves és elküldené, azt nagyon megköszönném.
Olyan problémám lenne, hogy: Leszedtem pár activity-t alföld 6-hoz meg 7-hez, de mikor indítanám, az OR azt írja a mozdonynál, hogy hiányzik. Megkerestem, letöltöttem, beraktam a trainset mappába, de nem változott semmi, még mindig azt írja, hogy hiányzik.
Igen meg vetem a játékot a steam-el és a játékot nem tudom el indítani.Ott van a profilom közt,látom is rá kattintok és nem indul. Létezik hogy olyan játékot sikerült meg vennem ami gyakorlatilag nem létezik??? Siemens Taurus csomag.
Viszont a yutube-n látom hogy használják a 2017-es verziónál.
Gyuri, ez a Microsoft Train Simulator topic-ja, nem a TS 2017-é, a játék nekem is megvan, én is Steam-en vettem, viszont nem tudom a megoldást a problémádra. Nem is pontosan értem, megvetted a játékot, feltetted Steam-ről, nem?
Meg vásároltam a Train Simulator 2017-est. A Steam oldalon később vásároltam játékot amit a Marketplace fiokba rakot be.Nem tudom el indítani ebben szeretném kérni a segitségeteket.
Két problémám van, hátha tud valaki megoldást és segít, előre is köszönet érte.
Az egyik: Alföld 7 pályán a 150-es vonalon Pesterzsébet és Soroksár között egy pár száz méteren hiányzik a vágány. Sehol máshol nem láttam ilyet a pályán, csak ezen a rövid szakaszon. Xtracks fent van, meg minden szükséges kiegészítő.
Másik hiba: Vadiúj AMD-s gépem van Win 10-zel, és állandóan újraindul MSTS/OR futtatása közben "thread stuck in device driver" hibaüzenettel és kék halállal. 5-10 km-nél többet nem lehet vonatozni... Ha MSTS/OR nem fut, nincs semmi gond. Sokkal régebbi típusú (Core2Duo) gépemmel ilyen hibák sosem voltak. Mi lehet a baj?