Nekem a Myth fele rip van meg, es van egy kis problemam a jatekkal. Ha megnyomom az F1et, a kepen van ket sor, fekete alapon feher betukkel az abc jelenik meg. Ahol a legenyseget kell felvenni, ott pl. eltakarja a gorgetogombokat, csak nehezen vettem eszre, hogy lehet gorgetni. Aztan azt is csak innen a forumbol tudtam meg, hogy a crew-nal letszamot is lehet latni, mert nalam ott is maszat van.
Elofordul ilyen masnal is? Eleg zavaro tud lenni. Van esetleg masik rip is, mint ez a Myth fele?
Nem lehet ezt vhogy kijavitani?
A konfig: Cel300A, i740-es videokartya(8mb), friss videodriver, Abit BH6, 64Mb ram, w98hun, directx7.0a
A directx 8at most szedtem le, mert elcseszett par masik jatekot.
Sorry, hogy OFF pofátlankodok be egyik saját régi kedvencem topikjába, de elkélne egy kis segítség.
Kb. egy éve hiába hajkurászom a Jane's 688(I) Hunter/Killer tengeralattjáró szimet. Bótba kiröhögnek, hogy már tavaly sem volt, letöltésre alkalmas helyet sem nagyon találtam. Az EA ugyan kiadta a Classic sorozatban újra, de itthon persze nem kapni...
Rip és gyári cuccos is érdekelne, naon bele vagyok zúgva :_))
Én is nagy pirates rajongó voltam,de ez valahogy nem műxik nálam.
A radar helyén és a bal felső szöveg ablakban a szöveg alatt csak egy bordó háttér van. Tehát nálam se radar se normális felismerhető ikonok. Sőt a jobb alsó sarokban lévő szövegablak is tök rizsás. Egyébként mutatja egyáltalán valami az ellenséges hajó hull-ját vagy csak én nem látom a rizsától? Amúgy a kép tökéletes csak hát gondolom a radarnál valami olyat használhat a progi amtitől a videokártyám meghülyül?
Beszélsz a fogadóssal, valami Marcusról szövegel, hogy éppen hátul haldoklik. Elmész Highrockba, ott az utcán fog mészkálni egy doki, aki ad egy kis zacskót. Többet nem mondok :)
Viszont az 1.2es peccs harapjon rá a 24fontos ágyúm csövére, vazz... Felraktam, erre nem tudok senkivel sem beszélni, nem jön be a dialog ablak. Csak néznek egymásra bután... Suxx, installhatom újra az egészet... Köszönöm szépen, és gratulálok, Bethesda. :(((((
Ha valaki tudja,arulja el,hogy lehet
elkapni azokat a kalozokat,
akik a ket lenti angol varos kozott(valami High..,es T...) garazdalkodnak?
Addig jutottam,hogy sikerult kideriteni
hogy valami R....-nek hivjak,de hogyan tovabb?
Hát nemtom... Én korvettel, demi-cannonnal meg tudom úgy szórni az erődöt, hogy ne tudjon rám visszalőni. Ezért érdekelne, hogy ki lehet-e lőni a bástyát, mert a többi ágyú a falon KIFELÉ néz, tehát ha beszaggatok a fal mögé, onnan ki tudom műteni, ha azon múlik, hogy ki tudok-e kötni... DE! olvastam a readmeben, hogy board/assault... Tehát erődöt meg lehet rohanni ugye... Csak az a kérdés, hogy HOGYAN?
A rangom most 5, Hero of High Seas vagyok, ezt nem is akarom elvesziteni, tehát ugrott a spanyol letter of marque... Asszem sztoriban előrébb állok, mint rang és tapasztalat alapján kéne, mert elküldtek, hogy foglaljam el Costa Sinistrát... Ezt azért még meggondolom. Pláne, hogy azt sem tudom, hogy kellene...
Jah, vannak benne kellemes bugok... Pl ha egy hajó gyorsabban menekül, minthogy utol lehessen érni, és nzomok egy Sail To-t akkor simán behozom... :(
Ugyanigy be lehet kerülni az erőd mögé... Suxx..
Valami zászlóváltás nincs? Simán felhúznám a kamu spanyol zászlót, csak kapjam már meg azt a tetves távcsövet!!! :)))
Meg akkor talán nem kötekednének a kalózok, amig a szigeteik közelébe megyek...
Ez NAGYON fontos lenne... Szerintem benne van, csak nem tudok róla... Merthogy ugye ha megtámadom az angolokat, simán kicserélik a zászlót...
Na mind1, körülnézek a hivatalos siteon.. :)
Kéne egy kézikönyv is. Az enyém sajna elveszett... :)))
Ahhoz, hogy Prize Ship-ed legyen kell lennie egy elsőtisztednek (First Mate) (ugyanis ő fogja parancsnokolni az elfoglalt hajót ami a flottádba kerül), és rendelkezned kell annyi emberrel, hogy a minimumm crew meglegyen mindkét hajón. Városokban a hajóácsoknál fent a nyilacskákkal lehet lapozni a flottád hajói közt, amennyiben valaki csak úgy csatlakozott hozzád annak a hajóját nem lehet eladni, csak javítani, de elfoglalt hajót el lehet, és akkor az elsőtiszt visszakerül a staff-ba. Érdemes teljesen megjavítani az eladásra szánt hajót mert az eladási ára a javítási költségnél jobban növekszik. Jó tudni, hogy több elsőtiszted is lehet igy a flottádba komoly hajókat kaphatsz, viszont az elsőtiszt képessége nem ad neked + pontot amíg a másik hajón van, de a bérét fizetni kell, ami első tiszteknél nem kis pénz. Én a magam részéről most adtam el egy elfoglalt Heavy Warship-et kb. 50000-ért, amit én nem is vezethettem volna mert nem voltam olyan szintü. Igy már nem gond kifizetni mondjuk, a havi 2000 pénzért működő master gunneremet :-) a legénységem jelenlegi bére kb 5500 , később kb havi 10-12 ezer lesz , ezt csak prize shipekből lehet fedezni...
Ajánalom az 1.2-es patchet. (seadogs.bethsoft.com)
Az előbbi cimen van egy forum ott valami olyat olvastam, hogy akkor lehet bemenni ellenséges városba ha nincs a környéken 7-es osztályúnál jobb ellenséges hajó. Ha kilövöd öket állítolag be lehet menni. Én modjuk El Caimanoban kétszer voltam már a játék elején, simán bemehettem, nem volt 7-esnél jobb hajó a környéken, viszont egy másiknál kilőttem az egyszál hatos hajót, de ettől függetlenül az erődnél lőttek rám.
Viszon 5000-ért a kalóz szigeten vehetsz a spanyol ügynöktől letter of marque-t és ollé, igaz akkor az angolok fújnak rád (de angol ügynök is van :-)))
Az előbbi forumon olvastam egy srácról akinek valami irdatlan nagy hajója és flottája volt, és azt írta, kezdi fontolgatni, hogy megtámad egy erődöt :-), szóval szerintem class 1 hajó alatt ne is álmodozzon senki arról, hogy nem lesz aprófa egy erődnél.
De ha már itt vagzok... Mi az, hogy Prize Shippel sok penzt??? Nekem nem engedi megnyomni a gombot... Pedig emberem bőven elég van, a hajó amit vinni akarok 6odosztályú, azt mégse...
Másik dolog...
A Piratesben volt egz olyan fasza kis opció, hogy "Sneak into town". Az hova lett? Vagy manuálisan kell belopóznom? Nemá...
Jah, ellenséges város pláne...
Lövöm órákat, mire kilövök 1!!!! ágyút a 16ból. Tornyot le lehet egyáltalán rombolni? Hogyan kell lerohanni az erődöt? Egyáltalán melyik részéhez menjek oda? Vagy nagy grappling skill kell hozzá?
Ezek miatt a kis hiányosságok miatt teljesen el vagyok akadva... Alapban nem jelente problémát, de ezek nem egyértelműek, sőt, még rávezetés sincs semmi.
Segitsetek lécces!
Kösz.
Jah, és sajnos tényleg túl sok benne a kaland elem... Talán 3szor van értelme végigjátszani, max 4szer. (angol, francia, spanyol, és talán kalóz oldalon)
Hogy hivják a lelépős first mate-et? Van elég pénzed fizetni?
Nekem pl most 2 first mate-em van :-), az egyik elfoglalt hajon. Mellesleg a prize shippel igen szép pénzt lehet összeszedni...
Namost csak nalam ilyen genyak a hispanok es a kalozok?
Akarmerre akarok menni a kishajommal, atlag 2-3 cm utan "you've attacked by 2-3-4-5-6 spanish/pirate ship" oszt 3D-ben beteszi mellem/elem kb. 2-3 hajohossznyira ugy, hogy meg veletlenul se tudjam elkerulni a konfrontaciot... :((
Kinomban mar a kezdohajomat is atallitottam warship-re meg lineship-re, le is vertem a kispocsoket, de nem tudtam fizetni a legenyseget se meg a javitasokat se, oszt hali, mehettem rakot halaszni...
Szal, az ISO verzional is ennyire sok a kellemetlen meglepi tamadas? Mert a RIPnel nagyon...
Sziasztok!
Nagyon felcsigáztatok a játékkal. Nekem is dobnátok egy címet? Köszönöm!
Én próbáltam C-64 emulátoron játszani a Piratessel, de nem tudtam visszatölteni a kimentett állást...:(
Amiga emulátorral meg nem tudtam mit kezdeni :(
Nekem is csak rip van meg(eppen most toltom lefele iranyba), mennyiben jobb iso-ban?
Valaki at sms-ezhetne nekem is azt az iso-t:)) ha nem nagyon titkos persze csak akkor.
koszi elore is
Ui.
a megadott cim nem muxik mar, helyette inkabb ez:
vayk@netposta.net
Nagyon köszi!
A kocsmában kell felvenni a legénységet.
Az F1-et megnyomva bejön a képernyő ahol a logbook, ship-info , meg minden van, a crew-nál középpen lent van egy HIRE gomb ott kiirja, hogy hány ember van és beállíthetod mennyit akarsz felvenni.