Tekintve, hogy nekem pl. az éjféli szavazáshoz kegkésőbb 6 körül el kell küldenem a levelemet, ez a nyolcórás hozzászólási határidő akár ott se legyen:-(
Hát, a nagyi (nem halt meg, ezért lehet emlegetni, csak kirúgtuk a strandról) maga mondta, hogy ő volt az álnyomozó is. Persze lehet, hogy ebben is khmm... füllentett, mint megannyi más dologban.
Ja, és nem vagyok gyilkos, sem pedig vízbelökdöső. Azt tudom még elképzelni, hogy a nygi meghagyta a Spicc nick jelszavát a lökdösődőpartnerének.
Khmm, már ne is haragudj, de ez az ál-nyomozó nick hogyan élheti túl a Gyilkos Nagyi halálát? Alap etikai szabály a játékban, hogy a halottak csendben maradnak, nem kavarnak, nem irogatnak. Ha egy vízbelökdösőt kirúgtunk a strandról, akkor ne másszon vissza a kerítésen!
Tévedés ne essék: A cselszövő még él! ...csak a strandot hagytam el, mielőtt megöltek volna...
Ha pedig még most is gyilkosnak tartasz, akkor inkább Pistike szavazzon helyetted.
Viszont akkor kellene egy olyan határidő is, amíg meg kell lennie a kötelező hozzászólásoknak, ami mondjuk lehetne hétfő déli 12 óra (ez csak javaslat), azért, hogy reális esély legyen az átkok megtalálására és a szavazatok megbeszélésére. Rossz esetben ui. elképzelhető, hogy az átkos hozzászólások csak éjfél előtt hangzanak el, amikor már nincs esély javítani...
Mulan vezetett asszem egyszer egy játékot, ahol mindig két határidő volt, egy a kötelező hozzászólásokra, egy pedig a szavazásra.
Értelmezésem szerint a kötelező hozzászólásos határidő után is lehet még egyezkedni, de addigra meg kell lenni a fejenként három hozzászólásnak, plusz le kell tudni az átkokat.
Ha ez a keddre virradó éjfél, akkor OK. Nem lesz az olyan nagyon hosszú nap, hiszen csak ma 10 után kezdődött, így igazából hétfő 10-re lenne ki szabályszerű virtuális nap.
Mivel már volt gyilkosság, szétszavazás nem lehetett, csak passz. Ámbátor, tulajdonképpen szándékos szétszavazás is elképzelhető, amennyiben még mindkét gyilkos él.
Bocs, nagyi!
Két okom volt: 1. Nem igazán hiszek Spitznek, sőt. 2. Amikor szavaztam, még nem jutott el hozzám Gicus speciális passz-szabály értelmezése.
Meghalt a cselszövő, nem dúl a rút viszály...
Viszont még így is maradt egy gyilkosunk, arra kell rájönni, hogy ki az? Maradt még nyomozó, aki nyilatkozna, vagy mindegyik a nagyi volt?
Mit szólnátok egy HÉTFŐ ÉJFÉLhez? Mármint határideileg... Tudom, hogy így megint hosszúra nyúlik ez a nap is, de még nem fix az időpont, lehet változtatni...
Szétszavazott a társaság... Végrendelet ezekkel a szabályokkal számomra értelmetlen, a tények amugy is ismertetve lettek. Pecsenyén meglepődtem. A többieken nem. cicabubus túl szőke vagy nem tud olvasni, hogy gicus hozzászólása után rám szavazott. Anyatermészet is módosíthatta volna a szavazatát...
Kellemes barnulást, merén már az unokákkal játszom.
I
Nekem a déli tizenkettő jó volt, csak nem hittem el, hogy nem éjfél:-)))
Olyan egyébként nincs, hogy mindenkinek jó legyen, de a többség hozzáférését nem ártana figyelembe venni. Ha éjfél, legyen éjfél, reggelig kibírjuk - de akkor két munkanap közötti! (Szombatra virradó és hétfőre virradó nem fair a hétvégén netheznemjutókkal szemben: szombatra azért, mert sokára tudja meg az eredményt, hétfőre azért, mert három nappal előre kellene döntenie, nem tudja az átkokat figyelni, ilyesmi - ezért passzoltam én legutóbb.)
És még: a nem egy műszakban netező játszótársak kedvéért szvsz igenis praktikus a kettős határidő.