Ti csináljátok, én szezononként egy, max két meccsre ha eljutok, nem érzem magam felhatalmazva hogy beleszóljak. :) Én maradok a favilla, fakanál, fatányérnál, az örök kedvencem. :)
...Nem vagyok szombathelyi és nem hordok sárga pólót. Az ország legjobb és legösszetartóbb csapatát szeretem és rajtam kívül több ezren értik amikor azt mondom: OLAJ! A csapatom legyőzi az ellenfelet és nem örülök, ha az emberek összekeverik Szolnokot Székesfehérvárral. Büszkén gondolok Rezák és Pór mesterre, Berkicsre a királyra, Tyubkára, Rasidra, a bajnokcsapataink tagjaira, Antonio Alexere, aki már soha nem lehet velünk, mégis mindig közöttünk van. Szeretem a hangos dobszót, az OLAJ mezt és a hálószaggató zsákolást. Itt szurkolok az Alföld szívében, a lelátón és a pályán mi vagyunk a császárok és igenis nálunk kosaraznak az ország legjobb srácai! Olajbányász! Szolnok én így szeretlek!
A holnapi Pécsi VSK PannonPower - Szolnoki Olaj KK meccset ÉLŐ, rádiós adásban közvetítjük Pécsről, a Lauber Dezső Városi Sportcsarnokból. www.sport.periszkopradio.hu Ezen a weboldalon hallgatható a közvetítés. Várunk minden korárlabdarajongót tehát holnap 17:55-től. Aki Szolnokról nem tud a csapattal tartani, hallgassa a nem teljesen érzelemmentes (pécsiek vagyunk...) ám az ellenfelet a legmesszebbmenőkig tiszteletben tartó közvetítést. Hajrá Pécs, győzzön a jobbik!
Az igazság az, hogy a korábban látottak alapján igazat kellett adnom sporttársnak: "semmilyen" játékot játszottatok. Tegnap viszont láttam nálatok jó légiósokat, csapatjátékot, stílust (amely sztem ellentétben az albás véleményekkel, nem durva, hanem kemény, bár nagyon a határon). Viszont Horvátháki nem változott, egy kis buzi...
Baszki, reggel 6kor egy fillért nem tettem volna fel arra, hogy este már gépelni tudok… de mivel tudom, hogy a szíved szakad meg –hogy nem lehettél Kecsón- még meg is forgatom benne a tőrt, röviden összefoglalom a tegnapi eseményeket.
Nos fél3kor kezdtünk el fröccsözni (Fürtike) a Rádaiban, ahol kb. fél5kor pattantunk autóba, s startoltunk. Világbajnok részidővel, ui. az Üllői/Hungária sarokig elfogyasztottunk 3an egy üveg Frittmant. Ezután köszönhetően Bicskás Laca szar választásának (2007-es !!!! a hülye, Wunderlich rosé) kicsit visszaestünk, s csak a fenyegetésemnek köszönhetően (addig nem bontok újat amíg ebből a hányadékból van) Inárcsnál pattant ki egy újabb dugó, s innentől ment is minden, mint a karikacsapás. Mikor a csarnok előtt kiugrottunk a kocsiból –mindenki kezében egy üveg bor, már sejtettem, hogy rendben vagyunk, ui. a rendőr akitől érdeklődtük, hogy „hol a picsába lehet itt vendégjegyet kapni?” csak annyit válaszolt: „Úristen”J
A meccs –már amire emlékszem belőle- fasza volt, s a kecsó sem annyira szar, mint amire emlékeztem. Még azt is el tudom képzelni, hogy a Pécscsel vagy a Fikával összekerülve tovább is mehetnek.
A meccs után elmentünk még a halál faszára, ahol megállítottuk a csapatot szállító buszt –eddigre már jégereket is ittam- és valóban megcsókoltam valamelyik fekánkat. Bár lehet, hogy Harazint, itt már kezdtem elveszteni a fonalat. Mondjuk arra még emlékszem, hogy légiósaink leginkább megrémültek, amikor betámadtunk Balázszsal a buszba…J Reggel amikor ezt a dolgot akartam megfejteni, akkor azért lepergettem a dolgot: néhány hete vannak nálunk ezek az amik, akik előtte valszeg nem is hallottak Magyarországról. A nyertes meccs után békésen buszoznak a szálláshelyükre a nagy alföldi kibaszottsötét pusztán, amikor valamiért megáll a busz, és arra 2 sakálrészeg banditának látszó alak rohan fel sört locsolva, és az egyik lenyom nekik egy puszit… Gondolom abban reménykedtek, hogy szimpla rablótámadásról van szó, és nem az előző nap nézett horrorfilm válik valóra…
Ezután még elzavartam a kivonuló rendőröket, majd bealudtam…
Ja igen, a kecsói parkolóban még megkúrtam Murzilt!
Mindenkeppen nezzetek meg a zalai hirlap site-jan a zte-alba kepgaleriat, kiba rohejes felvetelek szulettek ahogy a ket feka egymasnak feszul. Meg persze ezt se hagyjatok ki, ez meg viccesebb :))
Haza fele a legszebb mondat Laca száját hagyta el egy mekinél ahol csak ennyit mondott: Tíz sajtburgert kérek. Az egyiket szószerint le akarta gyömöszölni Bogyesz torkán mondván, hogy a rosszullétet a sok Frittmann meg Dúzsi okozta ami a gyomrában lötyögött.
Egyébként elmondása szerint az egyik feketénknek adott egy csókot is - mármint Bogyesz - amikor felmásztak a buszra.:D