Keresés

Részletes keresés

orsika* Creative Commons License 2005.01.19 0 0 3582

Halihó!

Újra kellett regisztrálnom...

Amúgy az 5let honnan is jött?! Mármint hogy ennyi volt a külföldnek, mert én most hallom először. Gondoltam arra céloz, hogy az énekescserebere:-) miatt, de az teljesen hülyeség... Szóval nem értek én itt már semmit?!?!?:-)))))))))))))

Mindig csak én értetlenkedem?!:-))))))))))))

Toth Andras Creative Commons License 2005.01.18 0 0 3581

Figyelj, ha tenyleg ez a helyzet, akkor van eleg bajuk maguktol is, nem kell neked is belerugni!!

Előzmény: Sandula (3576)
Toth Andras Creative Commons License 2005.01.18 0 0 3580

Szetmentek, uj baratno, de nem az igazi, akkor visszajon a regi, hatha megint jo lesz :))

Tiffany sztori! ;)

Előzmény: K.levente (3579)
K.levente Creative Commons License 2005.01.18 0 0 3579

Milyen csajozásról beszélsz???:)))

Előzmény: Toth Andras (3575)
pheobe Creative Commons License 2005.01.18 0 0 3578

Sziasztok!

Ilyen jó hírt rég nem kaptam!!! Épp ettem, miközben olvastam, hát jól elharaptam a szám :)

Remélem megtaláljátok a közös hangot, meg miegymást, és hamar elkezdtek közösen próbálni, és hamar felléptek valahol, és így hamarosan tanui lehetünk az ismét régi szineiben játszó FreshFabriknak!

De jó!

Szegény Balázs!Tényleg ne hari, akárogy is szépítgettem/tük régebben, csak nem voltál No.1 frontember a Fabrikban. Sok sikert a P.O.T.-tal!

Tök jó!

Borsó_ Creative Commons License 2005.01.18 0 0 3577
Pityesznél a Fabrik visszatérö kuncsaft... öhöm akarom mondani, hogy.
Előzmény: Toth Andras (3575)
Sandula Creative Commons License 2005.01.18 0 0 3576

Azt hittem semmi nem lephet már  meg az überhype-olt freshfabrik háza táján, de csak hitetlenségbe vegyült undor ült ki az arcomra...

Igen Levente, hitetlenség.

Már nem hiszek nektek, sem a produkciónak.

Ideje búcsút mondani a külföldi lehetőségeknek, ezt te is tudod.

Jó kis magyar rockzenekarnak kell lennetek, kiszolgálni a jó kis magyar közönségeteket.

Minden lapotok fel lett fordítva....

Toth Andras Creative Commons License 2005.01.17 0 0 3575

Levente, ugy latom ez olyan mint a csajozas, csak dugas helyett proba van :). Jo kis szovevenyes palyafutasotok van :).

Előzmény: K.levente (3568)
Alexandra82 Creative Commons License 2005.01.15 0 0 3574

Nem mondod komolyan.... télleg? Nem gondoltam volna :) Én is arra gondoltam képzeld, de ahhoz hogy két vagy több ember együtt dolgozhasson, feltétele az hogy emberileg kijöjjenek egymással, ha ez nincs meg akkor nem tudnak együtt dolgozni.... ez nyilvánvaló. Gondolj csak bele..

Áhh, szerintem simán fogja venni a "Balázsra szabott" dalokat, tuti megbirkózik vele :)

Előzmény: Adrik-a (3573)
Adrik-a Creative Commons License 2005.01.15 0 0 3573

Borsó szerintem a zenére gondolt, meg úgy a koncertekre, stb... ;) Merthogy most gyakorlatilag Pityesznek azokat a dalokat kell énekelnie, amik Balázshoz voltak "alakítva"...Biztos nem lesz ugyanolyan, mint régen, de remélem hagyják kibontakozni Pityeszt!;)

Részemről kiváncsian várom a végeredményt...érdekes lesz!:)

Alexandra82 Creative Commons License 2005.01.14 0 0 3572
Persze, miért ne lehetne? Ha egymással rendbe vannak, meg tudják most beszélni egymással a problémáikat, a múltat, ami ugy tűnik sikerült/sikerülni fog, akkor minden rendben lesz... remélhetőleg, és ebből kifolyólag a munkában is megtalálják majd a közös hangot.
Előzmény: Borsó_ (3571)
Borsó_ Creative Commons License 2005.01.14 0 0 3571
Gondoljátok ugyanolyan lesz a FreshFabrik mint annó Pityeszel?
Alexandra82 Creative Commons License 2005.01.14 0 0 3570
Na végreeeeeee, Balázs borzasztó hamis hangon énekelt akarhányszor hallottam őt élő koncerteken, siralmas volt. Főleg azok a dalok amelyet Pityesztől hallhattunk előszor, a Balázs torkából borzalmas volt....  Üdv Pityesz, újra a Freshfabrik színeiben!  :)
MarK Creative Commons License 2005.01.14 0 0 3569
Aztakurva...
:))))
K.levente Creative Commons License 2005.01.14 0 0 3568
Horváth István (Pityesz) újra a Freshfabrik frontembere!

2 év után felhívtam Pityeszt, hogy „Boldog Új Évet” kívánjak neki és megkérdezzem, mi újság van vele és a zenekarával, mert azt hallottam, már nem tagja a Sun Workshop-nak. Nem tűnt nagyon meglepődöttnek, megerősítette, hogy valóban különváltak útjaik. Mivel az elmúlt két évben gyakorlatilag csak néha futottunk össze fesztiválokon és akkor is csak köszöntünk egymásnak és mentünk tovább, arra gondoltam, hogy most itt az idő arra, hogy legalább leüljünk és normális emberi módon, megbeszéljük a dolgainkat, mert akkor, a teljes őrületben és káoszban, ami annak idején körülvett bennünket, erre semmilyen utat nem láttam.

Arra gondoltam, hogy az elmúlt két évet összegezve, nem igazán mondhatja el egyikünk se, hogy előrébb jutott volna annál, mint amikor úgy döntöttünk külön folytatjuk tovább. Azt leszámítva, hogy mi elkészítettünk, egy szerintem óriási lemezt, megismerkedtem egy zseniális emberrel és énekessel, Balázssal és belerángattam a világ leghálátlanabb feladatába, nem igazán mondhatnám, hogy a dolgaink úgy mentek, ahogy szerettük volna. Azt, hogy Pityesz hogy értékelte az elmúlt két évet én nem tudom, de ahogy kivettem szavaiból, ő se tagadja meg az ez idő alatt végzett munkáját, de abban egyetértettünk, hogy szebb emlékeink is voltak a 2004-es év történéseinél.

Szóval felhívtam, megbeszéltünk egy találkát és tíz perc óvatos tapogatózás után, kiböktük mindketten, amit már régóta ki kellett volna bökni, hogy folytatnunk kellene azt, amit félbehagytunk. Mivel Pityesz januártól már nem tagja a Sun Workshop-nak és Tanka Balázs, aki az egyre jobban prosperáló P.O.T zenekarral idén albumot készít, és nem kíván tovább itthon elődjének súlyos hagyatékával vesződni, kézenfekvőnek tűnt, amit már régóta követeltek rajtunk, hogy üljünk le végre és rámoljuk el az akadályokat az újraegyesülés elől.

Ez megtörtént. Ahogyan Pityesz köszönetet mondott a Sun Workshopnak, mi is köszönetet mondunk Balázsnak, hogy egy nagyon nehéz időszakon átsegített bennünket és hogy két évig az előítéletekkel dacolva, kitartott türelemmel a csapat mellett. A Freshfabrik zenekar honlapján, napokon belül részletesen beszámolunk a terveinkről. www.freshfabrik.hu

Kovács Levente (FF)

KRiS Creative Commons License 2005.01.10 0 0 3567
xxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2005.január 13.(csütörtök) @ Trafó Bár Tangó

H A E L O

P.O.T.

+ Fragments

Start ::: 21.00h

Jegy ::: 800HUF

www.haeloweb.com

www.pot.hu

www.fragments.uw.hu

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxx

halcsávó! Creative Commons License 2004.12.15 0 0 3566
2004 december 18., szombat 21.00 Bp, Kultiplex FISH! SUN WORKSHOP ANNABARBI KENSINGTON ROAD (D)
bedooo Creative Commons License 2004.12.09 0 0 3565
hát ha VA tényleg ott is fellép akkor mozgalams estéje lesz, mert BPRNR bulin meg két bandában is fellép-.
Toth Andras Creative Commons License 2004.12.02 0 0 3564

Az ellencsapas, ugyanott!

Ma (csutortok, december 2) RATM tribute:

Trafo Bar Tango

Guilty Parties - RATM tribute by subscribe www.subscribe.hu

OneHeadedMan - meg persze mi is www.oneheadedman.com

Beugro 800 Ft, lesz allitolag sajat cucc, meg jo hangzas, partizas, mulatozas.

Nyitas 8 orakor.

Előzmény: bedooo (3561)
Borsó_ Creative Commons License 2004.12.01 0 0 3563
Én úgy hallottam, hogy lesz valami a pecsában szilveszterkor, ahol lesz vöri is meg minden... de ez nem 100.
Előzmény: Fish-Bone (3562)
Fish-Bone Creative Commons License 2004.12.01 0 0 3562

Sziasztok!

Mikor lesz a legközelebbi koncert Budapesten?

bedooo Creative Commons License 2004.11.04 0 0 3561

FIGYELEM!

Ma (Csütörtök) este a Trafó Bár Tangó-ban
Bp. Liliom u. 41.

Insane - ICBad EP bemutató koncert

Lost Intention - Answer EP bemutató

start: 21.00

beugró: 800 HUF

Első 50 belépő mellé ingyenes Insane-ICBad EP!

koncertek után: DJ MATEK Mark

fistagon Creative Commons License 2004.10.13 0 0 3560
csütörtök_21 óra_Trafó: FAITH NO MORE TRIBUTE. Vendég: Balázska másik csapata, a P.O.T. Szombaton pesig a PestiEST Café-ban, 20:30_VL45, Haelo, fish! (belépő 800 ft) További info: www.fishonline.hu, www.haeloweb.com, www.vl45.hu
Rockhound Creative Commons License 2004.09.26 0 0 3559
Mit Borsó Light Colát?!Mert mást nem ittam...és azt ne mondja senki,hogy jól szólt az a koncert.
Borsó_ Creative Commons License 2004.09.25 0 0 3558

Nem kéne annyit és annyifélét inni :-P

:-)

Előzmény: Rockhound (3557)
Rockhound Creative Commons License 2004.09.25 0 0 3557

Mi a fene volt a hangosítással az OSG-n?!

Az a rohadt mélynyomó,elösször fejfájást okozott, utána rosszul lettem, és kijött a gyomromból minden... egyszer volt ilyen már velem, EFOTT-on amikor hajnalban valami Drum'n Bass-t adtak,és a sátramban csak ezt a mélynyomóból jövő basszust lehetett hallani,na attól ugyanilyen rosszul lettem!Nem merek ezentúl koncertekre járni...

The Full Frontal Nudity's Creative Commons License 2004.09.13 0 0 3556
véleményem szerint nekem nem tetszik ahogy gondolom, illetve hogyhogy, de nem az az énekes akit nekem kéne látnom, akkor így valahogy elferdül és azt mondom vacak
csak úgy mondtam:)
mano83 Creative Commons License 2004.09.13 0 0 3555

Sziasztok!

Nincs meg valakinek véletlenül a Quit trying to be! című szám? Ez az a szám, ami a Pizzás című filmben betétdal volt... Nagyon tetszik ez a dal!

Ha meg lenne véletlenül a szám valakinek, küldje el nekem! Nagyon fontos lenne!

Köszi előre is!

M.

mano83 Creative Commons License 2004.09.13 0 0 3554

Sziasztok!

Nincs meg valakinek véletlenül a Quit trying to be! című szám? Ez az a szám, ami a Pizzás című filmben betétdal volt... Nagyon tetszik ez a dal!

Ha meg lenne véletlenül a szám valakinek, küldje el nekem! Nagyon fontos lenne!

Köszi előre is!!!

M.

Toth Andras Creative Commons License 2004.09.06 0 0 3553

OFF

Akkor ujra elmondom miert van ott, ahol:

1) normalisan kb. 5 centivel lejjebb szoktam meg ulve gyakorlas miatt

2) de koncerten zavar, hogy csuszkal a pant a vallamon, ha megmozdulok vele

es ezert huzom fel olyan magasra, ahol most van.

Arrol nem is beszelve, hogy vannak olyan temak, amelyek annyira szethuzott ujjrendet igenyelnek, hogy ha nem huzom fel a gitart, begorcsol a kezem.

ON

Előzmény: nine (3550)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!