Keresés

Részletes keresés

el Papi Creative Commons License 2005.09.18 0 0 1459
hat ebbe nem tevedtel sokat... :D
Előzmény: Dorien (1458)
Dorien Creative Commons License 2005.09.16 0 0 1458
Nekem neten keresztül sem tűnt idegesnek. Csak olyannak, akinek néha már a f*sza tele van az egész edzőválaszol rovattal. :)
Előzmény: el Papi (1457)
el Papi Creative Commons License 2005.09.16 0 0 1457

megis a kerdezok 99%-a azon a szinten van, hogy szedjek-e feherjet a napo melle? a masik szamomra nagyon franko dolog, amikor vki mar elkezdte a kurat, es utana jon erdeklodni.

Amugy eloben sokkal nyugodtabb ember mint amilyennek neten keresztul tunik, igaz eloben nem foglalkozik az idiotakkal... :-)

Előzmény: Kék skorpió (1454)
Kék skorpió Creative Commons License 2005.09.16 0 0 1454

Bunny jó fej, nem csodálom, hogy néha ideges. Páran nem értik meg, hogy a szteroidokat nem tic-tac helyett szedi az ember, és nagyon oda kell figyelni egy kúra során.

ELŐRE TESZTOSZTERON NEMZET!!!!

Előzmény: el Papi (1445)
Kék skorpió Creative Commons License 2005.09.16 0 0 1453

Szerencsére most nincs ezzel gondom. :-)

A jelenlegi barátnőm fitneszes, így nem csodálkozik, hogy este nem eszem szénhidrátot, vagy mikor éjjel egy buliban előveszem az aminosav kapszuláimat és egy pohár szénsavmentes ásványvíz kíséretében elfogyasztom. :-)

Előzmény: el Papi (1444)
el Papi Creative Commons License 2005.09.15 0 0 1452

hat kostold meg, olyan! :-)

/az ananaszos tonhal turmixnal azert jobb, illetve meg lehet toldani az esti turmixot lenmagolajjal, annak is csuda jo ize van.

Előzmény: Dorien (1451)
Dorien Creative Commons License 2005.09.15 0 0 1451
És milyen az íze?
Előzmény: el Papi (1450)
el Papi Creative Commons License 2005.09.15 0 0 1450
olyat en is szoktam a tonhalat spenottal leturmixolom, ezt a trukkot egy ifbb pro ismerosomtol lestem el.
Előzmény: Dorien (1449)
Dorien Creative Commons License 2005.09.15 0 0 1449
Bunny.... Hát aki a halat is néha leturmixolja, és úgy issza, az egyéb galádságokra is képes. ;)
Előzmény: el Papi (1445)
Dorien Creative Commons License 2005.09.15 0 0 1448
Az jó, tegnap elfogyott a tejem és én is felesben ittam.
Nekem a 0,1-es tej is iható.
Előzmény: Törölt nick (1441)
el Papi Creative Commons License 2005.09.15 0 0 1447
nem izesitem kulonosebben, de zoldseget eszek hozza, amennyire van lehetosegem, neha viszont siman magaba letolom. Persze kell hozza viz is, en egy fel liter vizet szinte minden kajalas melle megiszok. Reggel ehgyomorra pl. nem kellemes 20 deka rizs, de meg kell szokni (legalabbis nekem, aki versenyezni akar, stb. blablabla :-)).
Előzmény: Törölt nick (1440)
el Papi Creative Commons License 2005.09.15 0 0 1446
a szolocukor meg a gyors szenhidrat visszatoltes kell az edzes utan, megemeli az inzulinszintet, es ez segit abban, hogy a tapanyagok gyorsabban jussanak el az izmokba. Edzesen kivul viszont ne hasznaljuk a cukrot, mivel nincs az edzes utani katabolikus allapot, nincs hova szallitani a tapanyagot, igy az zsirba megy. Esetleg meg reggel ehgyomorra, de azzal is csak ovatosan (arra erdemesebb maltodextrin hasznalni. (esetleg Vitargot, ha vkinek telik ra.))
Előzmény: Kék skorpió (1438)
el Papi Creative Commons License 2005.09.15 0 0 1445

na akkor, te mar ismered a titok nyitjat :D

egyebkent elarulom, hogy a bunny segit nekem tanacsokkal, akirol megjegyzem, hogy egy igen segitokesz ember, annak ellenere hogy sokan csak azt latjak hogy lehordja az idiotakat.

csak nehogy elolvassa ezt, hogy itt dicsertem :D

Előzmény: Kék skorpió (1438)
el Papi Creative Commons License 2005.09.15 0 0 1444

errol a baratno temarol diohejban:

ha fontos neked ez az egesz, elobb utobb olyan baratnot valasztasz, aki maga is hasonlo eletmodot el es folytat, kulonben igen nehez olyan not talalni aki ezt toleralni tudja, ebbol csak allando vitak lesznek.

Előzmény: Kék skorpió (1436)
Mirrmurr Creative Commons License 2005.09.15 0 0 1443
Néha én is, ha kevés otthon a tej:) Én ráadásul meg házi tejet szoktam inni, boltit csak nagyritkán.
Előzmény: Törölt nick (1441)
Kék skorpió Creative Commons License 2005.09.15 0 0 1439

Fehér vagy barna rizst eszel? Esetleg váltogasd, talán úgy kívánatosabb lesz. :-)

Az én adagom mindig vagy sima, natúr rizs, vagy kukoricás, esetleg valamilyen zöldség köretet tartalmaz (borsó, karfiol, répa).

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én barnából 1,5-szer annyit meg tudok enni, mint fehérből. Pedig azt mondják, hogy a barna táplálóbb, de nekem egyszerűen csak csúszik le a torkomon. 

Előzmény: Törölt nick (1417)
Kék skorpió Creative Commons License 2005.09.15 0 0 1438

A stílusod még nem is olyan rossz.

Gyerekek, nézzetek el a BodyBuilder.hu fórumán a szteroidos topikba, na, az a stílus már tényleg kemény!

A turmixot pedig tényleg jobb vízzel inni. Sokkal jobb felszívódást lehet elérni, főleg, ha az edzés utániba belerakunk még egy mérőkanál szőlőcukrot. :-)

Előzmény: el Papi (1432)
Kék skorpió Creative Commons License 2005.09.15 0 0 1437

Igen, azt gondoltam, hogy a szurinak a nyomába sem ér. :-)

Azért vettem meg, mert még sose próbáltam, és sokan tanácsolták (nálam

hozzáértőbbek). Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy a katalógusok és az árusok is mindig jóval nagyobb hatást reklámoznak, de azért biztos van benne valami. Majd pár hét múlva leírom az eredményt, mit éreztem, hogy ment az edzés stb. :-)  

Remélem, azért majd kapok valamit a pénzemért cserébe. :-)  

Előzmény: el Papi (1425)
Kék skorpió Creative Commons License 2005.09.15 0 0 1436

Az biztos, hogy a versenyzés rengeteg pénzt, időt, energiát felemészt. (És ehhez azt hiszem, nyugodtan hozzávehetjük az aktuális barátnő türelmét is.)

Az egyik versenyző ismerősömnek csak az 1 havi fehérje adagja 80.000 Ft-ba kerül, és akkor hol van még a többi.  

Előzmény: el Papi (1422)
mash Creative Commons License 2005.09.15 0 0 1435

neked akinek mindenn gramm számít fontos

nekünk meg az fontosabb, hogy amit iszok mennyire finom

és tejjel finomabb

ennyi :)

Előzmény: el Papi (1434)
el Papi Creative Commons License 2005.09.14 0 0 1434
ezt eleg rosszul gondolod, mert ront rajta, mivel gatolja az emesztest es a felszivodast (van aki meg egyenesen puffad tole), a fel liter tejben a 15g (nem jo minosegu) feherje melle kapsz ajandekba mondjuk legalabb annyi zsirt, plusz egy nemkeves tejcukrot is. Marhara megeri! de igazad van, ha neked jobban izlik igy, akkor igyad igy.
Előzmény: Dorien (1433)
Dorien Creative Commons License 2005.09.14 0 0 1433
A probléma ezzel csak az, hogy nem tudod kinek mi a célja a testépítéssel. Néha még az emberek maguk sem tudják, hogy meddig akarnak fejlődni, ez mennyi pénzt, időt, kitartást igényel, és ebből mi lesz számukra a gyenge láncszem. Egyszerűen nem ismerik eléggé önmagukat.

A fehérjét meg én is tejjel iszom, mert így jobban szeretem, és nem érdekel, hogy kinek mi a véleménye róla. Meg tudnám inni vízzel is, de minek, ha így jobban ízlik. Rontani nem ront rajta, és ráadásul a fél liter tejben is van kb. 15g fehérje.
el Papi Creative Commons License 2005.09.14 0 0 1432

hat sajnalom, en meg ilyen bunko vagyok, igaz ez nem egy testepito forum, szoval nekem mind1, en mar csak igy latom a dolgokat, ezert sem ajanlom senkinek, hogy versenyzesre adja a fejet, be lehet csavarodni tole :D

azt meg rosszul teszed, hogy tejjel iszod, de gondolom ezt mar a korabbi soraimbol leszurted. (egyreszt rengeteg zsirt viszel be, +tejcukrot, raadasul a tej gatolja az emesztest es a felszivodast.)

Előzmény: mash (1431)
mash Creative Commons License 2005.09.14 0 0 1431

én pl. soha nem ittam még vizzel turmixot, mindig 2,8-as tejjel iszom itthon

mások a céljaink, különbőzőek vagyunk

én sajnos azt se tudom megállni, ha az ebédhez sütit kapunk és tetszik, akkor se egyem meg, hanem inkább hozzam haza és adjam az anyámnak/apámnak

Előzmény: el Papi (1429)
el Papi Creative Commons License 2005.09.14 0 0 1430

ezt is altalnossagba mondtam (mivel, hogy nem irtad, hogy ket orat edzettel volna, sot asszem kesobb irtad is hogy nem).

Szoval meg1x mondom, akinek nem inge ne vegye magara.

Előzmény: mash (1428)
el Papi Creative Commons License 2005.09.14 0 0 1429

hozzatennem, h a kocsog sem azoknak szolt akik, lejarnak de egybekent leszarjak, hanem a sok onjelolt szakertonek, aki nem erti mitol nem no, de ha lat vki nagyobbat, az biztos koxol attol ilyen.

a masik tema ami mindent elarul az adott illetorol, amikor szinten ilyen kaliberu emberek koxolni akarnak, es "mindegy csak, ne kelljen szurni"...

/ezzel mindent elmondtak magukrol.

Előzmény: el Papi (1427)
mash Creative Commons License 2005.09.14 0 0 1428

ja es csak a balfaszok csinalnak ilyen 2 oras edzeseket.

ebből szűrtem le még tegnap

Előzmény: el Papi (1427)
el Papi Creative Commons License 2005.09.14 0 0 1427

na ezt most legyszives ismertesd velem, hogy melyik szavaimbol szurted ki...

/ha jol emlexem meg is emlitettem, hogy megertem, nem akarhat mindenki versenyezni, ez rendjen is van (sot, mas se hianyozna), csak legalabb az alapokkal erdemes lenne tisztaba lenni. De ezt altalanossagba mondtam, nem is neked cimeztem.

Előzmény: mash (1426)
mash Creative Commons License 2005.09.14 0 0 1426

te el se tudo képzelne, hogy napi 10-12 óra számítógép melletti munka után az ember, csak úgy lemenjen mozogni???

csak azért, hogy mozogjon egy kicsit és nem azért, hogy ő legyene a legnagyobb/legizmosabb csóka a kerületben

nekem csak ennyit jelent, lehet, hogy ezért neked egy kisköcsög/balfasz vagyok

hát akkor ez van

el Papi Creative Commons License 2005.09.14 0 0 1425

namost megprobalok fogalmazni:

szoval nekem is van ismerosom, aki edzo es o is dicseri, csak azt sem kell elfelejteni, hogy ot is szponzoraljak. :-)

Szoval nem egy rossz dolog a Tribu-X csak, hogy ismondjam ar/teljesitmeny aranyaban nem eppen egy csucstermek, magyaran van mire kolteni azt a penzt.

/arrol nem is beszelve, hogy termeszetesen kozelebe sincs egy igazi teszto szurinak, bar ezzel gondolom tisztaba vagy.

Előzmény: Kék skorpió (1414)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!