megis a kerdezok 99%-a azon a szinten van, hogy szedjek-e feherjet a napo melle? a masik szamomra nagyon franko dolog, amikor vki mar elkezdte a kurat, es utana jon erdeklodni.
Amugy eloben sokkal nyugodtabb ember mint amilyennek neten keresztul tunik, igaz eloben nem foglalkozik az idiotakkal... :-)
Bunny jó fej, nem csodálom, hogy néha ideges. Páran nem értik meg, hogy a szteroidokat nem tic-tac helyett szedi az ember, és nagyon oda kell figyelni egy kúra során.
A jelenlegi barátnőm fitneszes, így nem csodálkozik, hogy este nem eszem szénhidrátot, vagy mikor éjjel egy buliban előveszem az aminosav kapszuláimat és egy pohár szénsavmentes ásványvíz kíséretében elfogyasztom. :-)
nem izesitem kulonosebben, de zoldseget eszek hozza, amennyire van lehetosegem, neha viszont siman magaba letolom. Persze kell hozza viz is, en egy fel liter vizet szinte minden kajalas melle megiszok. Reggel ehgyomorra pl. nem kellemes 20 deka rizs, de meg kell szokni (legalabbis nekem, aki versenyezni akar, stb. blablabla :-)).
a szolocukor meg a gyors szenhidrat visszatoltes kell az edzes utan, megemeli az inzulinszintet, es ez segit abban, hogy a tapanyagok gyorsabban jussanak el az izmokba. Edzesen kivul viszont ne hasznaljuk a cukrot, mivel nincs az edzes utani katabolikus allapot, nincs hova szallitani a tapanyagot, igy az zsirba megy. Esetleg meg reggel ehgyomorra, de azzal is csak ovatosan (arra erdemesebb maltodextrin hasznalni. (esetleg Vitargot, ha vkinek telik ra.))
egyebkent elarulom, hogy a bunny segit nekem tanacsokkal, akirol megjegyzem, hogy egy igen segitokesz ember, annak ellenere hogy sokan csak azt latjak hogy lehordja az idiotakat.
ha fontos neked ez az egesz, elobb utobb olyan baratnot valasztasz, aki maga is hasonlo eletmodot el es folytat, kulonben igen nehez olyan not talalni aki ezt toleralni tudja, ebbol csak allando vitak lesznek.
Fehér vagy barna rizst eszel? Esetleg váltogasd, talán úgy kívánatosabb lesz. :-)
Az én adagom mindig vagy sima, natúr rizs, vagy kukoricás, esetleg valamilyen zöldség köretet tartalmaz (borsó, karfiol, répa).
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én barnából 1,5-szer annyit meg tudok enni, mint fehérből. Pedig azt mondják, hogy a barna táplálóbb, de nekem egyszerűen csak csúszik le a torkomon.
Gyerekek, nézzetek el a BodyBuilder.hu fórumán a szteroidos topikba, na, az a stílus már tényleg kemény!
A turmixot pedig tényleg jobb vízzel inni. Sokkal jobb felszívódást lehet elérni, főleg, ha az edzés utániba belerakunk még egy mérőkanál szőlőcukrot. :-)
Igen, azt gondoltam, hogy a szurinak a nyomába sem ér. :-)
Azért vettem meg, mert még sose próbáltam, és sokan tanácsolták (nálam
hozzáértőbbek). Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy a katalógusok és az árusok is mindig jóval nagyobb hatást reklámoznak, de azért biztos van benne valami. Majd pár hét múlva leírom az eredményt, mit éreztem, hogy ment az edzés stb. :-)
Remélem, azért majd kapok valamit a pénzemért cserébe. :-)
ezt eleg rosszul gondolod, mert ront rajta, mivel gatolja az emesztest es a felszivodast (van aki meg egyenesen puffad tole), a fel liter tejben a 15g (nem jo minosegu) feherje melle kapsz ajandekba mondjuk legalabb annyi zsirt, plusz egy nemkeves tejcukrot is. Marhara megeri! de igazad van, ha neked jobban izlik igy, akkor igyad igy.
A probléma ezzel csak az, hogy nem tudod kinek mi a célja a testépítéssel. Néha még az emberek maguk sem tudják, hogy meddig akarnak fejlődni, ez mennyi pénzt, időt, kitartást igényel, és ebből mi lesz számukra a gyenge láncszem. Egyszerűen nem ismerik eléggé önmagukat.
A fehérjét meg én is tejjel iszom, mert így jobban szeretem, és nem érdekel, hogy kinek mi a véleménye róla. Meg tudnám inni vízzel is, de minek, ha így jobban ízlik. Rontani nem ront rajta, és ráadásul a fél liter tejben is van kb. 15g fehérje.
hat sajnalom, en meg ilyen bunko vagyok, igaz ez nem egy testepito forum, szoval nekem mind1, en mar csak igy latom a dolgokat, ezert sem ajanlom senkinek, hogy versenyzesre adja a fejet, be lehet csavarodni tole :D
azt meg rosszul teszed, hogy tejjel iszod, de gondolom ezt mar a korabbi soraimbol leszurted. (egyreszt rengeteg zsirt viszel be, +tejcukrot, raadasul a tej gatolja az emesztest es a felszivodast.)
hozzatennem, h a kocsog sem azoknak szolt akik, lejarnak de egybekent leszarjak, hanem a sok onjelolt szakertonek, aki nem erti mitol nem no, de ha lat vki nagyobbat, az biztos koxol attol ilyen.
a masik tema ami mindent elarul az adott illetorol, amikor szinten ilyen kaliberu emberek koxolni akarnak, es "mindegy csak, ne kelljen szurni"...
na ezt most legyszives ismertesd velem, hogy melyik szavaimbol szurted ki...
/ha jol emlexem meg is emlitettem, hogy megertem, nem akarhat mindenki versenyezni, ez rendjen is van (sot, mas se hianyozna), csak legalabb az alapokkal erdemes lenne tisztaba lenni. De ezt altalanossagba mondtam, nem is neked cimeztem.