Keresés

Részletes keresés

nevtelen nulla Creative Commons License 2000.10.14 0 0 44
Sebok Villamos a legnagyobb SIRALY !!

(meg Matijus Janos, aki regi formajaban konyokolte szajon az ellenfelet, aki ezert majdnem megverte /igaz a masik jatekost/)

Előzmény: huszabi (42)
huszabi Creative Commons License 2000.10.14 0 0 42
Egy ilyen győzelem és nem ír senki?!
Energie-Bayern:1-0!
Gólszerző:Sebők (16.)
msrj Creative Commons License 2000.10.08 0 0 41
Cottbusi fiúk mi lesz veletek, jön a Bayern München? Legalább Kaunasban tegyetek ki magatokért, verjétek meg a litvánokat.
karesz4 Creative Commons License 2000.09.23 0 0 40
Üdv!

A sok aranylábú Bicskei bébivel ismét csak vereséget szenvedett a Cottbus. Igaz, ezúttal hazai pályán a 89. percig pontszerőnek érezhették magukat, ám végül kikaptak 2:1-re... Miriuta gólt rúgott, végül kiállították... Horváthot becserélték a második félidő elején, azután meg le is cserélték a 85. percben. Pedig a nagyeszű magyar kommentátor szerint (magyar-olasz) nagyon megnőtt az ázsiója. Erről csak annak a szerencsétlen edzőnek nem szóltak ott Cottbusban... végülis hat forduló után csak 12 ponttal vannak lemaradva a listavezető bayern mögött, ferike megrázza magát és akár bajnokok is lehetnek... Nem?? Vajon mit mondanak annak a szerencsétlen baromnak, aki ezta sok falábút megvetette a tulajdonossal????

Nem is bosszantom magam...

Üdv:

Karesz

Üdv:

Karesz

karesz4 Creative Commons License 2000.09.16 0 0 39
Üdv Mindenkinek!

Ha valaki nem olvasta volna a Bundesliga topicban:

MTI kiadás:

Az öt magyar játkost foglalkoztató Energie Cottbus újabb súlyos vereséget szenvedett, 4:1-re kapott ki a Freiburg otthonában. Sebők Vilmos és Vasile Miriuta a kezdőcsapatban kapott helyet, míg Horváth Ferenc csereként a 64. percben lépett pályára.

Bundesliga I., 5. forduló:

Freiburg - Energie Cottbus 4 : 1 (0:0)
gólszerzők: Jasvili (53., 60.), Z. Baya (88.), Weisshaupt (89.) illetve Labak (90.)

Na ennyit a magyar válogatott oszlopos tagjairól... A negyedik súlyos vereség... Sebaj, BB-nek így is ők kellenek... És szerintetekezek nem esnek ki? Hát ezzel az öt falábúval biztos, hogy a tökutolsók lesznek... Bár szerintem sokkal hamarabb elzavarják őket, oda ahova valók a vegetáló ftc-be, az angol negyedosztályba, a belga másodosztályba...

Üdv:

Karesz

big l Creative Commons License 2000.09.16 0 0 38
SC Freiburg - Energie Cottbus 4:1 (0:0)
Aufstellung:
SC Freiburg
Golz
Kehl (68. Schumann), Müller, Diarra
Willi, Ramdane (54. Weißhaupt), Kobiaschwili, Baya, Zkitischwili
Sellimi (56. Coulibaly), Iaschwili

Energie Cottbus
Piplica
Sebök
Thielemann, Vata
Reghecampf, Akrapovic, Zwetanow, Miriuta, Latoundji (64. Horvath)
Micevski (64. Labak), Helbig (71. Kobylanski)

Statistik:
Zuschauer: 24.500
Tore: 1:0 Iaschwili (53.)
2:0 Iaschwili (60.)
3:0 Baya (88.)
4:0 Weißhaupt (89.)
4:1 Labak (90.)
Schiedsrichter: Dr. Fleischer (Ulm)
Verwarnungen: Gelb: Baya
Sebök, Vata (2)
Rot: keine
Gelb-Rot: keine

Parmi Creative Commons License 2000.09.10 0 0 37
Berserker!
Bezzeg amikor a Népstadionban úgy ugráltál -többek között- a cottbusi magyarok teljesítménye után,hogy azt sem tudtad, merre vagy, akkor jók voltak az említett urak, ugye?
Na, mindegy, a további "kiosztás" kedden a suliban...
Előzmény: berserker (33)
big l Creative Commons License 2000.09.10 0 0 36
Pedig lőhette volna a Horvát is mert volt egy akkor helyzete hogy még most se hiszem el hogy ilyen kurv@ jó kapusuk van a Frankfurtnak ( mert minden lővést ki védett amit Cottbus játékos lőt ).
Kulönben Sebők adta az első gól paszt !
Jó volt látni hogy nyer a Cootbus és végre nem a tabela végén rohadnak :)

Így tovább !

Előzmény: Leki (35)
Leki Creative Commons License 2000.09.10 0 0 35
Wow! Megvan az első győzelem?:)Kár, hogy nem Horváth rúgta az egyik gólt...
Előzmény: big l (34)
big l Creative Commons License 2000.09.10 0 0 34
10.09.2000 Energie Cottbus - Eintracht Frankfurt 2:0 (0:0)
Aufstellung:
Energie Cottbus
Piplica
Sebök
Thielemann (67. Scherbe), Vata
Reghecampf, Akrapovic, Zwetanow (69. Kobylanski), Latoundji
Miriuta
Helbig, Horvath (61. Labak)

Eintracht Frankfurt
Heinen
Hubtschew
Kutschera, Kracht
Wimmer, Lösch (76. Salou), Schur, Heldt, Rosen (46. Gebhardt)
Ciric, Reichenberger (84. Fjörtoft)

Statistik:
Zuschauer: 14.012
Tore: 1:0 Labak (72.)
2:0 Helbig (90.)
Schiedsrichter: Jürgen Aust
Verwarnungen: Gelb: Reghecampf (2), Latoundji
Reichenberger (2), Kracht (2), Lösch (2), Fjörtoft
Rot: keine
Gelb-Rot: keine

berserker Creative Commons License 2000.09.07 0 0 33
...szóval ennyit a cottbusi magyarokról
berserker Creative Commons License 2000.09.07 0 0 32
Mátyust bírálta a Cottbus edzője
2000. szeptember 6., szerda, 20.50

Eduard Geyer, a német elsőosztályban újonc Energie Cottbus labdarúgócsapatának vezetőedzője élesen bírálta Mátyus Jánost, az együttes - egyik - magyar védőjét. A válogatott játékost az FC Shalke 04 ellen 3-0-ra elvesztett bajnoki találkozó 51. percében cserélték le, miután az őrzésére bízott Ebbe Sand megszerezte harmadik gólját.

- Ha káosz uralkodik a védelemben, akkor egy csapatnak sincs esélye a győzelemre - nyilatkozta Geyer. - A mi hátsó alakzatunk az élvonalban eddig minden találkozón csődöt mondott. Mátyusnak kellett a dán Ebbe Sandot fognia, a Schalke támadója három gólt lőtt. Többet ehhez nem kívánok hozzátenni. Úgy látszik, Magyarországon jelentősen alacsonyabbak a követelmények, mint a Bundesliga élvonalában.

Sebők Vilmos végig pályán maradt a cottbusi együttesben, de az ő szereplését sem kísérte szerencse: a válogatott védő a 70. percben a tizenhatoson belül kézzel ért labdába, szerencséjére a megítélt büntetőt Andreas Möller kihagyta.

A Cottbus három forduló után pont nélkül, 2-10-es gólkülönbséggel a bajnoki táblázat utolsó, 18. helyén áll. Statisztikusok szerint utoljára 1986-ban, a Fortuna Düsseldorf kezdett ilyen gyengén az élvonalban és ki is esett az idény végén.

(MTI)

Leki Creative Commons License 2000.09.06 0 0 31
Hát Ferinek a Népstadionban sikerült de a Bundesligában továbbra is elég gyengén megy a szekér!:(
Előzmény: VIOLA_ (30)
VIOLA_ Creative Commons License 2000.08.28 0 0 30
Mindenképpen bíztató, hogy Vili végre végig játszott, hisz az alapozás egy részéből ő sérülés okán kimaradt. Vasárnap, a Stadionban márpedig topon kell lenni a védőmunkának! Persze az sem lenne hátrány, ha Horváth csak a harmadát átmentené a góllövő formájából, bár attól tartok, ez csak vágyálom marad. Elvégre az azurrik 11-ét nem holmi amatőr ötödosztályú spílerek alkotják...

HAJRÁ MAGYAROK!!! Remélem, megőrzi Bundesliga I-es státuszát a Cottbus.

Előzmény: Leki (29)
Leki Creative Commons License 2000.08.28 0 0 29
Na hogy valami bíztatót is legyen végre itt:
Az Energie Cottbus könnyedén jutott be a Német Kupa második fordulójába. Az élvonal újonca az amatőr Hamm ellen 6--0-ra győzött. Horváth Ferenc először kapott helyet az Energie kezdőcsapatában, és rögtön meghálálta a bizalmat: a 85 percet játszó válogatott csatár három gólt szerzett. ,,A szakadó esőben megrendezett mérkőzésen egy percig sem forgott veszélyben a továbbjutásunk. Az elején sikerült gólt szereznünk, azt követően pedig már nem volt gondunk. Remélem, maradt még bennem gól az olaszok elleni világbajnoki selejtezőre is" -- nyilatkozta lapunknak a lefújás után a támadó. Sebők Vilmos 90, Vasile Miriuta pedig 70 percen keresztül volt tagja a győztes gárdának, míg Mátyus János és Szekeres Tamás nem kapott játéklehetőséget.
Előzmény: big l (28)
big l Creative Commons License 2000.08.19 0 0 28
Még várni kell a győzelemre .

De nem fog kiessni a csapat a Bundesliga 1-bol .

HAJRÁ HERTA BSC !!!!!!!

Leki Creative Commons License 2000.08.18 0 0 27
Na a hazai bemutatkozás se lett valami fényes: 4-1-es vereség a Brémától... A gólt megint Miriuta rúgta 11-esből!
Előzmény: Parmi (26)
Parmi Creative Commons License 2000.08.16 0 0 26
Hori!

Aha, en voltam a sotetkek pulcsis, aki "berobogott" a csapatbusz utan, hogy a Horvath Ferivel
beszeljek nehany szot. Akkreditacioval sikerult bejutnom, a Felido is segitett vmit, de igazabol a z Eastside fotosa adta a belepokartyat, amivel bejutottam mindenhova. Erdekes volt, vegigmutatta a stadiont, mi hogy van belul.

Engem egyebkent az a terem, ahol a szurkolok osszejohettek meccs elott es utan nagyon lenyugozott, azt nem lattad? (a Fan Club mellett volt a bejarata)

Tenyleg voltak jo cottbusi lanyok, de abban a teremben is megfordult nehany darab a jobbik fajtabol. Ahhoz kepest amiket itt az elmult ket hetben lattam....

Volt egy cottbusi szurkolo (kozepkoru, kb. 40), aki hihetetlen sok mondatot tudott magyarul, egyszer ugy kialltott utanam: "varjon egy kicsit".... .Enyhen meglepodtem..... Rakerdeztem, a Matyus tanitotta meg oket.....

Dr.W.Gy. Creative Commons License 2000.08.15 0 0 25
Jók a cottbusi nők? Ez remek hír! :-)
Előzmény: HORI (24)
HORI Creative Commons License 2000.08.15 0 0 24
Hello Parmi!

Azt hiszem akkor Téged láttalak meccs elött (sötétkék a pulcsid ugye?) ott ahol a csapatbuszok beparkoltak a stadion lelátója alá... Még csodálkoztam is, hogy itt is van Red Blue Devils nevü csoport, de azt hittem valami cottbusi srác lehet, hiszen közülük sokan piros-kék mezben voltak...Čn is ott voltam mikor a Feféék leszálltak a buszról, csak engem a kerítésen belülre nem engedtek be, kiabálni meg nem akartam...
Te hogy jutsz be ilyen helyekre, be kell akkreditálnod magad? A nökkel kapcsolatban nem fogunk összeveszni, bár ahol én ültem (29. szektor) tényleg nem volt egy normális kinézetü sem, a cottbusiak között viszont még a meccs elött láttam néhány egész jót...

Üdv: Hori

Előzmény: Parmi (23)
Parmi Creative Commons License 2000.08.15 0 0 23
Szia Hori!

Ez erdekes, en is kint voltam a szombati talalkozon. Nem lattal? Red-Blue Devils pulcsi, a meccs elejen a futopalyan voltam az Eastside elott, a vegen pedig "kergettem" a Horvath Ferit es a Matyust egy fenykep erejeig.... (Elkaptam oket, igaz a palyan rohantam keresztul, es ez nem mindenkinek tetszett nagyon....) A meccs elott meg a Fan szobaban voltam, ami hihetetlenul lenyugozo volt szamomra. Meg a demonstraciot is vegigkisertem, igen jol szervezettek szerintem! (igaz a latvanyt eleg fura modon hoztak ossze...)

Ja, nekem az eastside fotosai azt mondtak, hogy 3000 cotbussi van, de sokkal tobbet vartak, mert a Jacobs adott ingyen buszokot, es ugye ez volt az elso talalkozojuk a bundesliga 1-ben.

Ja, es en meg egy olyan informaciot hallottam, hogy a talalkozo utan 50-50-nel szemben egy teruleten osszecsap a ket huligancsoport. Nem tudom mi lett belole.

A meccsel kapcsolatban nagyjabol egyezik a velemenyunk, de szerintem a cottbusnak nem Bremaban kell gyoznie.

Szerintem a bremaiak kozott is volt jo no, ket hete vagyok kint, most lattam eloszor ilyen szempontbol jot.... A klub szobaba kellett volna bejonni.....)))))))))))

HORI Creative Commons License 2000.08.14 0 0 22
Sziasztok!

Volt szerencsém a Werder-Cottbus meccset a helyszínen megtekinteni. 31.000 nézö, ebböl kb.1.200 cottbusi. A stadionban kerítés csak a vendégszektor körül van, máshol csak korlát. Az egész stadionban rengeteg nö, ill. gyerek. A cottbusiak sokan egész családdal érkeztek. A keletnémet lányok között rengeteg "türhetö" kinézetü, a wessik között egy sem...
A cottbusiak között volt egy kb. 30 fös skinhead csoport, mindannyiuk fekete pólóban, farmerben és edzöcipöben. A meccsen már félmeztelen voltak. Valószínüleg ök lehettek a cottbusi kemények...
A meccs elött, alatt, és után semmi botrány. Mátyus sajnos elég gyenge (az egész védelem nagyon gyenge volt), Horváth Feri szintúgy, bár nem nagyon kapott labdát. Miriuta erösen kilógott a Cottbusból (pozitív értelemben). Technikája kiváló, kicsit lassú és láthatóan kerüli a test-test elleni párharcokat. Egyértelmüen ö az irányító.
Amúgy a Cottbus nagyon gyenge volt, egyszerüen ha hozzájuk került a labda nem tudtak vele mit kezdeni.

Üdv: Hori

Dr.W.Gy. Creative Commons License 2000.08.14 0 0 21
Szia,
Magdeburgban vagy még?

Ragazzi barátaim,
küldjétek már el nekem annak a német srácnak az e-mail cimét, akivel nem sikerült találkoznom.

Előzmény: EN228 (20)
EN228 Creative Commons License 2000.08.12 0 0 20
Sziasztok!

Miriuta elete legnagyobb goljat lötte!!!
Szerintem csorog benne valami magyar is, ha igy belötte!:-)))

EN228

big l Creative Commons License 2000.08.12 0 0 19
Nem sikerült a legjobban az első meccs , de legalább gólt lott Mirutia vagy hogy írják a ( magyar )nevét .

További szebb sikert :

Andreoragazzo Creative Commons License 2000.07.24 0 0 18
OK. Csak annyi a gond, én valószínüleg már nem leszek neten, holnap, vagy holnapután utazom, de remélem a meccsig még feljutok a netre, csak a meccsre jövök haza előző este. Erre az emilcímemre tudsz írni.

Hajrá Fradi!

Előzmény: Dr.W.Gy. (17)
Dr.W.Gy. Creative Commons License 2000.07.23 0 0 17
Andreo!
Kosz az ajanlatot, elni fogok vele (remelhetoleg semmi nem jon kozbe, es 5-en ott leszek a stadionban). Meg majd meccs elott pontositunk ki kivel hol!
Előzmény: Andreoragazzo (16)
Andreoragazzo Creative Commons License 2000.07.23 0 0 16
Hi Dr.W.Gy.!
A www.fcenergie.de-n összehaverkodtam egy Cottbus-os sráccal. Itt lesz Balcsin augusztusban, úgyhogy lebeszéltük, hogy kijön a Fradi-ETO-ra 5.-én. Ha gondolod gyere oda a Ragazzi Verdi drapihoz, ha megismerkednél vele, hogy legyen kivel meccsre járni kint.

Hajrá Fradi!

Előzmény: Dr.W.Gy. (15)
Dr.W.Gy. Creative Commons License 2000.07.18 0 0 15
Termeszetesen, ha voltam amccsen mindig irok majd elmenybeszamolot, kulonos tekintettel a magyarokra (Matyus Jani apukaja kollegam a foiskolan, majd beszervezek nektek egy jo kis csetet a magyar fiukkal :-)
Előzmény: Leki (14)
Leki Creative Commons License 2000.07.18 0 0 14
Na ez jó hír! Természetesen nagyon örülnénk neki, ha minden forduló után írnál ide beszámolót a magyarok teljesítményérol és a körülményekrol!
Amúgy jó és eredményes tanulást!
Előzmény: Dr.W.Gy. (13)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!