Keresés

Részletes keresés

Libertine Creative Commons License 2001.05.20 0 0 1938
Vivi, ami az újdonságokat illeti, sikerült megszereznem CD-n az új Graveworm-ot (Scourge of Malice) - ez egy igen profi dallamos gothic black metal lemez, szerintem érdemes egy próbát tenni vele. Nekem már az előző lemezük is tetszett.

a libertine

u.i.: nem értem a dolgot, béla már hónapokkal a sziget előtt lerészegedett és addig ki sem fog józanodni? :-O

Előzmény: Viveca (1935)
Bloodflower Creative Commons License 2001.05.20 0 0 1937
Csak a mexokás Vivecám... csak a mexokás...:-)
Azért nem verem a fejem a falba, hogy nem mehetek...

1ébként lehet, hogy mégsem tudok felugrani, ÚÚÚÚTÁÁÁÁLAAATOOOOS vizsgaidőszak áll előttem...
grrrrr...
najó.
Gondolok majd rád kedden, remélem jó lesz a koncert... vagyis asszem ebben biztos lehetek..
egy élméynbeszámolót azért majd írsz, ugye?:-)

Cupp,
Virág

Lámácska, azért nem veszem árulásnak ugye, ha nélküled is megnézem az Amorfot?:-)

Viveca Creative Commons License 2001.05.20 0 0 1936
Virág, egy teljesen ártalmatlan, ám annál kíváncsibb kérdés:
Mi a francért akarszt te annyira külfödre menni HIM-ügyben, amikor Zolika már rég sehol sincs??? Biztosan a fantáziámmal van baj, amiért nem látom át a képet teljes szélességében... Ha gondolod, csak 4szemközt kell válaszolnod...
Előzmény: Viveca (1935)
Viveca Creative Commons License 2001.05.20 0 0 1935
Nyúl vagy, béla. Mindég is tuttam...
Libi, igazán törhetnéd tenmagadat, hogy egy kissé maibb zenéket is hallgassá mán... Nálam most az új To/Die/For megy, ami amúgy június végén kerül üzletekbe. Jó kis HIM-es témák, Virág!!! Egyébként a Zonata sem olyan rossz, bár kissé taljános! Remélem, jövő héten is tudok írni, miután hazaértem a bécsi kirándulásról és túléltem egy koncertet az első sorban, rögvest Lindemann úr orra előtt.
Előzmény: Pancser Láma (1934)
Pancser Láma Creative Commons License 2001.05.19 0 0 1934
Az Amorf Ördögök zenekar sajnálattal értesíti nagyérdemű rajongótáborát, hogy bélus, a világszerte elismert köcsögbe dudáló és dorombolóművész technikai okok miatt(pathológiás részegség)az est folyamán macskajajon fog improvizionálni.
Mindez az előadás művészi színvonalát és élvezeti értékét nem befolyásolja. Kérjük a Művész Úr inzultálásának, valamint a vadulás mellőzését!
Előzmény: Viveca (1931)
Bloodflower Creative Commons License 2001.05.13 0 0 1933
Hááát, ha nem akarsz átinni velem egy estét, akkor találkozhatunk a városban is.... :-P

Amorf Ördögök? Aztat én szeretem:-)) Mondom, hogy első sorba kérünk 2 jegyet VIvecával!

Libertine Creative Commons License 2001.05.13 0 0 1932
Tulajdonképpen nem meglepő, hogy Béla a lent nevezett zenekar oszlopos tagja, ez úgy jól áll neki :))!
Vettem egy Katatonia kazettát, egész jó meg minden, de kezd kicsit zsákutcába jutni a zenekar - kérdés, hogy innen hogyan tovább?
MCD-ben Within Temptation-t és Halford-ot nem láttam. Amúgy most a Dissection "The Somberlein" albumát kaptam kölcsön, kb 1992-ben adhatták ki, nagyon tetszik!

a libertine

Viveca Creative Commons License 2001.05.13 0 0 1931
Kémeim jelentették, hogy Bélus az Amorf Ördögök koncerten fog dorombolni, illetve köcsögdudálni! Én ott leszek vadul!

Kíváncsi vagyok, mit találtál, Libi! Nekem leginkább a Halford koncert kellene...

Virág, ha úgy gondolod, nem muszáj eljönnöd, valahol a szitiben is találkozhatunk és vissza tudom adni a kazit. De ha nem sürgős, akkor elücsörög itt békésen. Majd néha megnézem, milyen jó filmet lehetne rávenni...

Előzmény: Libertine (1930)
Libertine Creative Commons License 2001.05.11 0 0 1930
Gondolom Béla az Irigy Hónaljmirigy és Uhrin Benedek között kap majd lehetőséget (?) :-D

a libertine

Előzmény: Bloodflower (1929)
Bloodflower Creative Commons License 2001.05.11 0 0 1929
én is akaroook jegyeeet!! Láma, 1et lefoglalok az első sorba.. vagyis kettőt, VIvecának is:-)

Viveca!
A kazi ráér, valamikor a vizsgaidőszak bedurvulása előtt még meglátogatlak, ez azt jelenti, hogy még májusban...
majd megdumáljuk...

Libertine Creative Commons License 2001.05.11 0 0 1928
Nincs itt semmi félreértés...:)
Előzmény: Pancser Láma (1927)
Pancser Láma Creative Commons License 2001.05.11 0 0 1927
Libi, valamit félreértettél, én korlátolt aggyal leszek a Szigeten...
Előzmény: Libertine (1926)
Libertine Creative Commons License 2001.05.11 0 0 1926
Ezt nem lehet kihagyni, hogy még a Béla is korlátolt számban a Szigeten lesz! Mellik színpadon lépsz fel a népi zenekaroddal?

Vivi, ma vagy holnap asszem benézek az MCD-be, hátha akad nekem valami finomság pl. Within Temptation meg ilyesmi.

Virág(ozzék) minden Virág!

a libertine

Előzmény: Pancser Láma (1925)
Pancser Láma Creative Commons License 2001.05.10 0 0 1925
Bládi, én nem értem, mire gondolsz, lécci fejtsd ki részletesebben! :O

Különben éppen most érkezett a fantasztikus hír: Pancsi a Szigeten!!!! (lesz) Jegyek korlátozott számban még kaphatók, igyekezzetek!

Előzmény: Bloodflower (1923)
Viveca Creative Commons License 2001.05.09 0 0 1924
Látod, Virágocska, nem is kellett volna szomorkodnod a Placebo miatt, hisz ha Te nem mész, jönnek ők, nem igaz?!?! Úgy tűnik, nem tudnak élni nélküled! Meg aztán Villéék is errefele kavarnak, hát kell ennél több? (Kell, hisz jön a Nightwish, jeszjesz, sőt, ha minden jól megy, lesz még egy-két jó kis buli!)
Kazi vissza mikor????
Előzmény: Bloodflower (1923)
Bloodflower Creative Commons License 2001.05.06 0 0 1923
nem.. nem szerelnek... éppen visszatérek, de egy kis időbe telik megszokni...
egy hét net nélkül....:-))
mennyei volt!:-)))

A szigetes program hihhhetetlen, nemtom mi lesz velem, kutya panzióba, én meg majd úszkálok a gyönyörben odakinn:-)))

Na fiúk, nem kell ám osztozkodni a virágocskán, mert az mindig arra hajlik, ahol jobban süt a nap... ha értitek, mire gondolok:-))))))

Előzmény: Viveca (1922)
Viveca Creative Commons License 2001.05.06 0 0 1922
Na, most aztán jól lebuktam, kiderült, hogy az újságot csak a képek miatt szoktam megvenni, haha! Nem, igazából úgy van, hogy először csak átlapozom és a leginkább érdeklő infókat szemezgetem ki belőle és csak később nézem át alaposabban. De most becsúszott ugye a magyar kisöccse is és még nem jutottam el odáig... De ez gyászos hír, anyway.

Máig rejtély számomra, hogy Lámácska miket művel itten ezekkel a nyári villám-szerű bekacsintásokkal, ám mindenesetre örülök spontán megjelenéseinek!

Fogadok, Virágot megint szerelik... Vagy extázisba esett a Szigetes programtól...

Előzmény: Libertine (1920)
Libertine Creative Commons License 2001.05.04 0 0 1921
Virágot meg sem kaptad, egyébként is neki a kiszáradás ellen Vizes-re van szüksége :)

a libertine

Előzmény: Pancser Láma (1919)
Libertine Creative Commons License 2001.05.04 0 0 1920
Vivi, ez pont az új Rock Hard-ban van benne! (mármint a Crematory feloszlása)

a libertine

Előzmény: Viveca (1917)
Pancser Láma Creative Commons License 2001.05.03 0 0 1919
Libi, Virágot naná, hogy visszakérem!
Előzmény: Libertine (1915)
Viveca Creative Commons License 2001.05.03 0 0 1918
Még annyit a hervadó Flowy-nek: biztosan hallottad: PLACEBO!!!!
Előzmény: Viveca (1917)
Viveca Creative Commons License 2001.05.03 0 0 1917
BERTINE! Ezt meg honnan szeded?????? Hisz a Crematory egy abszolút csúcson lévő banda! Ne csináld már, az egyik legjobb germán csapat!!!! Ez valami vicc vót vagy miördög?!?!?!
Teccett a lámás kérdés, Libi! Nagyon csikorognak azok az agysejtecskék!

Szeginy Virág, szerelik a szerkezetét... Ugye láttad, mi az éppen aktuális maxi-időpont? Most éppen július 2. A végén még később jelenik meg, mint a pesti buli. Gondolom, biztosan tudod/tudjátok!, hogy augusztus 2. a nagy nap!!!!

Előzmény: Bloodflower (1916)
Bloodflower Creative Commons License 2001.05.03 0 0 1916
Sziasztok!

Nem tüntem el, csak a gépem tünt el otthonról... értsd: apám bütyköli épp, de szombaton már visszakapom:-)

Na majd akkor..
Addig is
maradok
őszinte
híve

Virág

Libertine Creative Commons License 2001.05.02 0 0 1915
...és ha vendégségbe virágot viszel ("szagolgatni"), azt is visszakéred távozáskor? :)

a libertine

Előzmény: Pancser Láma (1914)
Pancser Láma Creative Commons License 2001.05.02 0 0 1914
Aszencségit Vivi, az utósó cseppig felnyaltad? Nem mondod komolyan! Hát aztat nem azér vittem, csak letétbe szagolgatni
Előzmény: Viveca (1912)
Libertine Creative Commons License 2001.05.01 0 0 1913
Nagyon virgázik ez a Labyrinth-os gyerek, de inkább jó számokat írt volna...a Crematory meg feloszlott :-(.

a libertine

Előzmény: Viveca (1912)
Viveca Creative Commons License 2001.05.01 0 0 1912
Miféle pájinka, pancsi? Amit eccer idehoztál? Nem képzeled, hogy azóta a sublótban aszalom!?... Mindazonáltal van más...

Libi, szerintem így is elég "katonás". Az a dal pedig tényleg jó.

Előzmény: Pancser Láma (1911)
Pancser Láma Creative Commons License 2001.04.30 0 0 1911
Hát a zattól függ Vivi, van még abból a háztáji pájinkából?
Előzmény: Viveca (1906)
Libertine Creative Commons License 2001.04.29 0 0 1910
Igen, tetszik a Rammstein, főleg, hogy mióta németül tanulok, egyre jobban értem a deutsch szövegeket. Gitár ügyileg egy kicsit keményebbre számítottam, azt hittem ez agresszívebb katonás zene. Jó pár sláger-jelölt van még ezen az albumon! Ami nagyon tetszik még, az a 16. szám a Rock Hard CD-n (Within Temptation: Mother Earth).
Puszi,
Lib
Előzmény: Viveca (1909)
Viveca Creative Commons License 2001.04.29 0 0 1909
Halihó!
No igen, kedélyborzolás terén nem szenvedünk hiányt! Az az igazság, hogy a MAXI szótól önmagában felállnak a gágogó libabőrök a hátamon!
De persze kíváncsi vagyok...

Libike, sikerült megbarátkozni Anyánkkal???

Előzmény: Bloodflower (1908)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!