Vivi, ami az újdonságokat illeti, sikerült megszereznem CD-n az új Graveworm-ot (Scourge of Malice) - ez egy igen profi dallamos gothic black metal lemez, szerintem érdemes egy próbát tenni vele. Nekem már az előző lemezük is tetszett.
a libertine
u.i.: nem értem a dolgot, béla már hónapokkal a sziget előtt lerészegedett és addig ki sem fog józanodni? :-O
Csak a mexokás Vivecám... csak a mexokás...:-)
Azért nem verem a fejem a falba, hogy nem mehetek...
1ébként lehet, hogy mégsem tudok felugrani, ÚÚÚÚTÁÁÁÁLAAATOOOOS vizsgaidőszak áll előttem...
grrrrr...
najó.
Gondolok majd rád kedden, remélem jó lesz a koncert... vagyis asszem ebben biztos lehetek..
egy élméynbeszámolót azért majd írsz, ugye?:-)
Cupp,
Virág
Lámácska, azért nem veszem árulásnak ugye, ha nélküled is megnézem az Amorfot?:-)
Virág, egy teljesen ártalmatlan, ám annál kíváncsibb kérdés:
Mi a francért akarszt te annyira külfödre menni HIM-ügyben, amikor Zolika már rég sehol sincs??? Biztosan a fantáziámmal van baj, amiért nem látom át a képet teljes szélességében... Ha gondolod, csak 4szemközt kell válaszolnod...
Nyúl vagy, béla. Mindég is tuttam...
Libi, igazán törhetnéd tenmagadat, hogy egy kissé maibb zenéket is hallgassá mán... Nálam most az új To/Die/For megy, ami amúgy június végén kerül üzletekbe. Jó kis HIM-es témák, Virág!!! Egyébként a Zonata sem olyan rossz, bár kissé taljános! Remélem, jövő héten is tudok írni, miután hazaértem a bécsi kirándulásról és túléltem egy koncertet az első sorban, rögvest Lindemann úr orra előtt.
Az Amorf Ördögök zenekar sajnálattal értesíti nagyérdemű rajongótáborát, hogy bélus, a világszerte elismert köcsögbe dudáló és dorombolóművész technikai okok miatt(pathológiás részegség)az est folyamán macskajajon fog improvizionálni.
Mindez az előadás művészi színvonalát és élvezeti értékét nem befolyásolja. Kérjük a Művész Úr inzultálásának, valamint a vadulás mellőzését!
Tulajdonképpen nem meglepő, hogy Béla a lent nevezett zenekar oszlopos tagja, ez úgy jól áll neki :))!
Vettem egy Katatonia kazettát, egész jó meg minden, de kezd kicsit zsákutcába jutni a zenekar - kérdés, hogy innen hogyan tovább?
MCD-ben Within Temptation-t és Halford-ot nem láttam. Amúgy most a Dissection "The Somberlein" albumát kaptam kölcsön, kb 1992-ben adhatták ki, nagyon tetszik!
Kémeim jelentették, hogy Bélus az Amorf Ördögök koncerten fog dorombolni, illetve köcsögdudálni! Én ott leszek vadul!
Kíváncsi vagyok, mit találtál, Libi! Nekem leginkább a Halford koncert kellene...
Virág, ha úgy gondolod, nem muszáj eljönnöd, valahol a szitiben is találkozhatunk és vissza tudom adni a kazit. De ha nem sürgős, akkor elücsörög itt békésen. Majd néha megnézem, milyen jó filmet lehetne rávenni...
Látod, Virágocska, nem is kellett volna szomorkodnod a Placebo miatt, hisz ha Te nem mész, jönnek ők, nem igaz?!?! Úgy tűnik, nem tudnak élni nélküled! Meg aztán Villéék is errefele kavarnak, hát kell ennél több? (Kell, hisz jön a Nightwish, jeszjesz, sőt, ha minden jól megy, lesz még egy-két jó kis buli!)
Kazi vissza mikor????
Na, most aztán jól lebuktam, kiderült, hogy az újságot csak a képek miatt szoktam megvenni, haha! Nem, igazából úgy van, hogy először csak átlapozom és a leginkább érdeklő infókat szemezgetem ki belőle és csak később nézem át alaposabban. De most becsúszott ugye a magyar kisöccse is és még nem jutottam el odáig... De ez gyászos hír, anyway.
Máig rejtély számomra, hogy Lámácska miket művel itten ezekkel a nyári villám-szerű bekacsintásokkal, ám mindenesetre örülök spontán megjelenéseinek!
Fogadok, Virágot megint szerelik... Vagy extázisba esett a Szigetes programtól...
BERTINE! Ezt meg honnan szeded?????? Hisz a Crematory egy abszolút csúcson lévő banda! Ne csináld már, az egyik legjobb germán csapat!!!! Ez valami vicc vót vagy miördög?!?!?!
Teccett a lámás kérdés, Libi! Nagyon csikorognak azok az agysejtecskék!
Szeginy Virág, szerelik a szerkezetét... Ugye láttad, mi az éppen aktuális maxi-időpont? Most éppen július 2. A végén még később jelenik meg, mint a pesti buli. Gondolom, biztosan tudod/tudjátok!, hogy augusztus 2. a nagy nap!!!!
Igen, tetszik a Rammstein, főleg, hogy mióta németül tanulok, egyre jobban értem a deutsch szövegeket. Gitár ügyileg egy kicsit keményebbre számítottam, azt hittem ez agresszívebb katonás zene. Jó pár sláger-jelölt van még ezen az albumon! Ami nagyon tetszik még, az a 16. szám a Rock Hard CD-n (Within Temptation: Mother Earth).
Puszi,
Lib
Halihó!
No igen, kedélyborzolás terén nem szenvedünk hiányt! Az az igazság, hogy a MAXI szótól önmagában felállnak a gágogó libabőrök a hátamon!
De persze kíváncsi vagyok...