Keresés

Részletes keresés

Bert Mikhael Tanen Creative Commons License 2000.11.07 0 0 255
Ez nem fog menni, Forest, mert itt nem PÉNZről, hanem TÁMOGATÁSról van szó. Ugyanis külsősökek kicsit többe kerül egy az, mint amit támogatási (témaszámos) összegből (nem pénzből, furcsa, nem? az.) ki lehet hozni.
Ez egy ilyen belső diszkriminatív rendszer lehet, szóval, alighanem többek nevében beszélhetek, azt az 5e Ft-ot szívesen fogadjuk, persze, de nem a nyomdában fog kikötni. Úgy járnánk vele, mint aki rengeteget túlórázott, mégis pénzt kevesebbet kap, mert adósávot lépett a bruttó jövedelem. Ciki, mi? Azért köszi.
Előzmény: ForestGoku (254)
ForestGoku Creative Commons License 2000.11.07 0 0 254
H esetleg segít, decemberben tudom támogatni a lapot 5000 Huf eréig. (feltéve hogy szerepelnek benne az "alkotásaim", meg küldök a kész kiadványból:)
Tudom ez így nem sok, de ha minden jól megy tavasszal is tudok áldozni a kultúra oltárán.
Bert Mikhael Tanen Creative Commons License 2000.11.06 0 0 253
Jó, holnap bemegyek, aztán megszondázom a HÖK-öt.
Előzmény: clairvoyance (252)
clairvoyance Creative Commons License 2000.11.06 0 0 252
Nono! Itt arról van szó, hogy a pályázat megírásakor nem volt szó arról, hogy négy számra kapjuk a pénzt és arról sem, hogy a HÖK ossza majd be, hogy hány példányszámban adhatunk ki anyagot ill. hogy mennyi pénzt kapunk egy számra. Itt PONT arról van szó, hogy ha akarnánk se hozhatnánk ki több darabot a számokból, ill. jobb minőségű papírra, mert Szonda csak 15ezret engedélyezett. Könyörgök, nem lehetsz ennyire naív, Balázs! Ezért kell a HÖK-re felmenni az új szám kiadása előtt legalább két héttel, mert meg kéne kísérelni több pénzről jogot kérni. Illetve megtudni, hogy mennyink is van.
Előzmény: Bert Mikhael Tanen (251)
Bert Mikhael Tanen Creative Commons License 2000.11.06 0 0 251
Nono! Arról van csak szó, hogy ebből a moneyből négy számot ki kéne adni, így nem költekezhetünk túl. Akár erre az egy számra is elkölthetnénk az egészet, de akkor szívnánk, mint torkosborz.
Előzmény: clairvoyance (250)
clairvoyance Creative Commons License 2000.11.06 0 0 250
Csaszi: pénzünk az van, az a baj, hogy a Szonda Nagy Karcsit játszik. Számonként 15.000-et kapunk a SAJÁT pénzünkből! Ez aztán a szép dolog! Beszélni kéne vele! Mindenesetre a tervezett 6-700 példányszámból is miatta lett 500!!!
The EMPEROR Creative Commons License 2000.11.06 0 0 249
És mostan hány pénzünk vagyon?
Előzmény: Bert Mikhael Tanen (248)
Bert Mikhael Tanen Creative Commons License 2000.11.06 0 0 248
ÁFA nélkül 17e vagy 18e egy számra, ha fehér a papír, +15% amortizációs költség (=füstadó).
Előzmény: The EMPEROR (247)
The EMPEROR Creative Commons License 2000.11.06 0 0 247
MÉR'? MENNYI KŐNE?
Előzmény: Bert Mikhael Tanen (246)
Bert Mikhael Tanen Creative Commons License 2000.11.06 0 0 246

DE NINCSEN LÓVÉ!

Előzmény: The EMPEROR (245)
The EMPEROR Creative Commons License 2000.11.06 0 0 245
De nekem nem egészen világos, mér' is akarnánk mink B-valami formátumúra nyomatni. Nem jó nekünk a jó öreg A4??? Annyi csak a trükk, amit ecseteltem az előző beszólásomba', ha meg csak az lenne a baj, hogy pénztet kérnek érte, akkó' akár megtámogatom, nehogy ezen vackolódjon el a zegész, és ennek az lenne a 6ALMASNAGY előnye, hogy NEM LENNE FEHÉR (se SEMMILYEN egyéb színű...) keret. Másik: miért is csíkozódik befele az az Elb...(folyómenti üdülő...) szürke háttér????? Igenis rendes FEHÉR papírt akarok, nehogy aztán a végén Rizsa-szerű WCpapírt sikeráljon csinálnunk... CAKÁT!
Előzmény: Bert Mikhael Tanen (244)
Bert Mikhael Tanen Creative Commons License 2000.11.06 0 0 244
Azaz, ha jól értem, akkor a fehér keret az egyetlen baj, mivel ez nem lesz nagyobb, ha B? formátumú papírra nyomnak, csak drágább... ezért az újrapapír. Nekem is röviden ezt mondta, meg hogy a háttér jó lesz, mert újrapapírra kevésbé lenne feltűnő a fehér - immáron sárga:) - szegély, no meg az a folyónévvel kapocsolatos üdülővel (Elba+SZOT) összehasonlítható háttérmasza sem, ami a képernyőn még nagyon királyul nézett ki.
Előzmény: Leea (243)
Leea Creative Commons License 2000.11.06 0 0 243
Nekünk is ezt mondta, csak jó hosszan ecsetelte, plussz még hozzátette, hogy a szürke háttér csíkos lesz.
Előzmény: Bert Mikhael Tanen (241)
The EMPEROR Creative Commons License 2000.11.06 0 0 242
Jó kérdés, ÁMDE ha a keretet jóra akargyuk csinálni, akkó' úgy kék a pauszra nyomatni, hogy el köll hitetni a printerrel, hogy nagyobb lapra nyomasson, mer' az az Elba*** keret a nyomtatási keret miatt vagyon (gy.k.: ha A4-es lapockát állítunk befele a printernek, akkó' kb. ekkora margókat hagy, ami jó nagy marhaság, mer' ha egyszer aszongyuk neki, hogy A4, akkor elvárnánk, hogy a teljes terjedelemre tuGGYon nyomni, nem?). Sz'al ha nem akarunk (és NEM akarunk) fehér keretet, akkó' megen ki kell nyomatni pauszra, de úgy köll beállítani az egészet (vagy printer setup, vagy page setup, valahol van ilyemi), hogy a TÉLLEGES NYOMTAT6Ó TERÜLET legyen 290X210 mm, OK? Na, aGGYatok neki. Addig is CAKÁT!
Előzmény: Bert Mikhael Tanen (241)
Bert Mikhael Tanen Creative Commons License 2000.11.06 0 0 241
Leea, Clair:
De a fotós nyomdász aztat mondta nekem, hogy azért mú-száj újrapapírra nyomni, mert a keretek Elba-Szása miatt a picivel nagyobb (=drágább, egyébként B valahányas) papír szükségeltetik, ami fehérítettből rosszul jönne ki anyagilag. Most akkor a fotós átQrta az agyamat, vagy a tietekét vagy mindhármunkét?
Előzmény: clairvoyance (238)
Bert Mikhael Tanen Creative Commons License 2000.11.06 0 0 240
Szerda reggel... b+, kedd este ne igyál sok kólát!
Előzmény: The EMPEROR (239)
The EMPEROR Creative Commons License 2000.11.05 0 0 239
Mikor köllene nyomdába menni, és mennyire fog elvackolódni a világszép design?
Előzmény: clairvoyance (238)
clairvoyance Creative Commons License 2000.11.04 0 0 238
Balázs: voltunk benn a nyomdában (gondolom, te is jártál ott többször is), hallottuk, hogy kerestél minket. Bizonyára elrendezted a dolgokat a nyomdásszal, végül is újrahasznosított papírra megy az anyag (500 példányszám). Valamit félreszámolt, szóval ki fogunk jönni 15.000 Ft-ból. Sajnos a design mégsem lesz tökéletes, lévén fél centik fognak hiányozni a lap tetejéről, aljáról, oldaláról, ill. a szürke háttereknél csúnya, "csíkos" lesz a lap. Ez van.

Csaszi: le kell jönnöd majd a nyomdába, a jövőbeli félreértések elkerülése végett. Sajna jó pár szépséghibával tele lesz az újság, a nyomdász majd elmondja neked, hogy mit használhatsz és mit NEM. Szóval hogy ne legyenek olyan dolgok a köv. számban, mint a mostaniban lesznek (majd meglátod). Már ne is haragudj, de nagyon idióta lett az a puttonygejzíres vonal az oldalaidon. Kicsit komolyabbra kéne venni a figurát! Szóval jövő héten készülj fel, hogy mész infokért.

És továbbra is: Szombathely szép állomás..

clairvoyance Creative Commons License 2000.11.02 0 0 237
Bert: menj be ma nyomdába és HÖK-re (előbb ide, lévén nyomtatványpapirt vagy mi a francot kell kérni a nyomdához! Tudod!? Ja és 700 példányszámot irj be!)! JPG formátumban minden fel lett töltve a kérdéses cimre.
The EMPEROR Creative Commons License 2000.10.31 0 0 236
Forest: Ezt jelölhetnénk a HÓNAP KÉRDÉSE díjra... Most még a frisset főzzük készre...

JA, akkor már kezGYünk dolgozni is megen: hogy valami szervezés is legyen az egészben: akik illusztrálnak verseket/egyebeket, lehetőleg írják mellé, melyik mihez készült, és így majd sikerül időbe' összeépíteni a következőt.
Meg MINDENKINEK: jöhet a zanyag a következőbe! 16 oldal lesz (ennyire vagyon vagyon).

- a FŐSZERKESZTŐ bácsi -

Előzmény: ForestGoku (235)
ForestGoku Creative Commons License 2000.10.31 0 0 235
Hú hogy én mikből maradok ki! :)

Mikor lesz a köv. lapzárta?

Bert Mikhael Tanen Creative Commons License 2000.10.31 0 0 234

És ebből talán következik, hogy gondolkodsz?!

:)

Előzmény: Leea (233)
Leea Creative Commons License 2000.10.29 0 0 233
Vagyok.
Előzmény: clairvoyance (232)
clairvoyance Creative Commons License 2000.10.29 0 0 232
Go to www.parachat.com

to room1, ok?

Have 5 minutes!!

Gellner Creative Commons License 2000.10.29 0 0 231
Ki tudhatja azt előre?
Előzmény: clairvoyance (229)
Leea Creative Commons License 2000.10.29 0 0 230
Cakát! Nekem is eszembe jutott egy idézet, de ez magamról:
"Do you know what it means
To be left this way
When everyone's gone
And the feelings they stay"
Hali!
Előzmény: clairvoyance (228)
clairvoyance Creative Commons License 2000.10.29 0 0 229
"Szhely Végállomás": ha az, akkor vagy nagyon rövid, vagy nagyon hosszú lesz az életem!!!

Szh. szép állomás!!

clairvoyance Creative Commons License 2000.10.29 0 0 228
"a Pecsán is dolgozunk." Istenem, napok óta először nevettem. Ráadásul most is magamon. Szóval nem kell rosszra gondolni... :-))))))))))

Holnap TALÁNkozunk!

Üdv,
addig is

Szombathely szép állomás!!!

Előzmény: clairvoyance (226)
Leea Creative Commons License 2000.10.29 0 0 227
Vettem a lapot:)))) Szerintem holnap már ott TVzünk:)))
Erről jut eszembe:
"Szhely Végállomás..":)))
Előzmény: clairvoyance (226)
clairvoyance Creative Commons License 2000.10.29 0 0 226
Lehet, hogy biz. szempontból mégis jobb lett volna, ha tegnap nem említed a 2 fickót!! Ez egészen meg fogja változtatni a közeljövőmet, életmódomat, stb!!

Ja, még egy kérés. Ha valamikor netalán a 4-esre tévednél tv-zni és Ő ott lesz, meg mondjuk a Csaszi is odacsábítva, akkor mondjad a Csaszinak, mintegy véletlenül csak kissé hangosan, hogy mi (értsd: Clairvoyance) megyünk a Végállomásba Szh.-re játszani (ami még egyáltalán nem biztos, de 99%-ra veszem), ill. szlovák klubokba, Siklósra és a Pecsán is dolgozunk. Érted a lényeget, ugye???

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!