Atyaisten... Ezek nem ikrek, a hátán lehet látni, hogy a baba fölött van egy adag háj. Egyik semem sír, másik nevet. Mert ha úgy vesszük, van az a pozitív üzenete, hogy bármilyen topa háziasszony szép lehet terhesen. Csak a topaság elég gáz újságban... Demi Moore és Michelle Wild néznek ki úgy, mert vigyáznak magukra, hogy lehessen őket szerepeltetni újságban. De Évi nemterhesen se volt valami esztétikus valami...
Van külön VV topic.... bár ott szept.25.-én volt az uccsó hsz. De semmi jónak nem szeretnék elrontója lenni ! Ha másokat nem zavar az OT, akkor hajrá! 8o))
Hát, egyelőre, még rosszabnak tünik, mert gyógyulgat és alig birok ráálni. Hétfőn szedik ki a varatokat, aztán lehet terhelni igazán és bejáratni. Aztán majd meglátom.
Már azt hittem, hogy lesz itt valami élet ! 8o( Tévedtem. Ki kellene találni valami közös utálnivalót, ellenséget ! Az anyázás, a fikázás hamar összehozza az embereket ! ;o)
Mi köze a rögbinek a valóságsóhóz. Ja semmi. No nembaj, de a lényeg az, hogy vmiről beszéljünk :) Hálisten BB nem lesz többet, de VV sajnos igen, no de asse fog zavarni, mivel nem nézzük.
Vagyok én is, és valóban hajrá Violka! :) Márcsak azért is Violka, mert nemrég megkeresett mailben a honlap útján egy ürge, akinek a vezetékneve Viola, és bannercserét ajánlott, de a honlapja valami elborult önművészeti nemtudommicsoda, és a srác saját bevallása szerint feminista, szal inkább hagytam a dolgot :) Valaki nem celebspottingolt mostanában?
Szeptember 18.án a Szlovák Markinzan indul a Bigh Brother.Pozsony már 1 hónapja Vyvoleni/Való Világ/ ill Big Brother lázban ég!.Szeptember 1ei tapasztalat.Amikor kinn jártam úton-útfélen ezt reklámozták!
Zenei Guinness-rekord felállítására tesz kísérletet a jövő hétvégén a Való Világból Pongó művésznéven ismertté vált bugyiboltos, Lassan Zoltán.
A teljesítménykísérlet során egy háromnapos magyarhertelendi fesztiválon 24 óra alatt "egy nagylemeznyi", azaz 12 dalt írnak egy barátjával. A dalokat az idő lejártával elő is adják majd - mondta el Pongó az MTI-nek.
"A polgármester eldob egy babzsákot, és aki elkapja, mondhat egy zenei stílust, és egy témát" - vázolta az ügymenetet, hozzátéve: "Zenei dolgokba, például abba, hogy a dal milyen hangnem íródjon, nem engedünk beleszólni".
Mint Pongó elmondta, a zene és a szöveg az ő dolga lesz, a hangszerelés feladatát pedig barátja vállalta magára. Az előadáson Pongó egy tunéziai kongával, szerzőtársa pedig szintetizátorral szólaltatja meg a friss dalokat.