Csodálkoztam is, hogy Rosszián mér marad ki. Na mindegy.
Azért remélem, lesznek páran, nem ilyen félház (se), mint tavaly. A Gankszta meg addig csinál valami gitárgazdag bedurvított ultrakidrokkot, és már kész is a nyerő recept. :)
Majd én leszek a B/D társadalom szóvivője.Majd én megmondom......
Viccvót.
:)
De azé ez fáj!Pedig tavaly olyan jól indult.Aszthittem,hogy idén még több csemege lesz.
Majd jövőre....:)
Hát az eddigi S.R.ben a legbiztatóbb,hogy a helyszinhez közel van a pántlika ahol berugva lehet majd mulatozni a seregnyi 12 éves Strató rajongókon.
A tavalyi kifestett arcú,Tanksapka pólós,szeműs lányt úgysem tudják felülmúlni.
Én tom.Baszunk elmenni!!!!!!!!!!):
Inkább megpróbálok kimenni az IMMOLATION-re.
Amúgy is csak az Amorphis érdekelt volna.De őket meg má láttam...........
Csalódás így ez az egész. Eddig nem erről volt szó, és nem is nagyon "reklámozták" a dolgok ilyetén alakulását. A tavalyi nagy felhajtáshoz képest eléggé összement a fesztivál, mit ne mondjak... Oké, a leszervezett négy külföldi banda engem speciel mind érdekel, de nemtom mi lesz pl. a black/death metalosokkal. Ehh...
asszem a sziget nagy info-kampánya május 1-gyel indul, gondolom addig semmit nem lnek el. de a bahi a színpad m?sora a diáksziget.com-on már fent van. pain of salvation, ez okés:-))) tavly már volt szó egy magyarországi koncertjükrl, úgy tudom... (Pécs, asszem)
Igenigen, láttam, lesz Varttina!!! De halkabban örülök, mert ez itt súlyosan off :-) Mindegy, az a zenekar döbbentesen egyéni, a tavalyi év egyik legnagyobb koncertélménye volt számomra.
Jobb is, mert nem is voltak formában, meg kb. 100 néző volt, pedig aszittem jóval többen lesznek. :( Bár csomó feldolgit nyomtak, pl. Grave Digger: Dark of the Sun! AAAARGHHHHHHHH!!!!