Keresés

Részletes keresés

meninBlack Creative Commons License 2000.08.10 0 0 28
Fruity Loops: Nézzetek csak szét a www.tar.hu/fanatic -on. Valamit mintha láttam volna erről.
ReTek Creative Commons License 2000.07.11 0 0 27
Sikerült már valakinek rendesen midizni a frutival? még akár nagy latecy mellett is...nekem nem...ugye
Előzmény: Törölt nick (26)
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.06 0 0 26
Ha vkit érdekel, így lehet kinyírni a Frutti elindításakor hallható, kb 2. hallgatás után már eléggé idegesítő effektet:

Indítsd el a progit, hagyd, hogy lemenjen a bevezető borzadájos effekt, majd vedd le az összes csati (4 db) hangerejét minimálisra és mentsd le ide:

fruitypro\samples\drumkits\club basic\club basic.flp

Ennyi...

ReTek Creative Commons License 2000.06.13 0 0 25
Tanksz...
de akkor sem csipem.Jo nekem a 76os ts404 elpotyoreszni.Ugyis cakewalkban pakolom ossze a cuccot.

Előzmény: Lakodalmas (24)
Lakodalmas Creative Commons License 2000.06.07 0 0 24
ReTeknek!

A Fruity 2.11-nél is lehet 32 place-tt látni, csak a skin-nél a wide-ot kell választani. Na ennyi, szia!

DONOR Creative Commons License 2000.06.06 0 0 23
Hát Te ReTeK !!
Szabin voltál, vagy mi a ....?
Egy hónap után voltál képes válaszolni.
Egyébként sejtettem, hogy ez lesz a válasz, de azért kösz, megnyugtattál, hogy nem véletlenül nem sikerül nekem se.

DjSzaky
a Fruityval nem csak dobloopokat lehet kreálni, hanem egész jó kis zenéket: trackerként is müxik, csak megfelelő hangmintákat kell belecsempészni.
Na csá: DONOR

DjSzaky Creative Commons License 2000.06.05 0 0 22
Én a Drumstation 1.06-ost használom. Nem rossz az sem... De egy jó zene elkészítéséhez szükség van egy trackerre. A legjobb (szerintem) a Cool Edit 1.2 Pro. (64 sáv, meg minden ami kell) Igaz, nekem csak a demó van meg, amivel semmit sem tudok kezdeni, mert 30 perc után meghal és menteni sem enged. Ti is kipróbálhatjátok: www.syntrillium.com (E-mail: dj-szaky@netposta.net)
ReTek Creative Commons License 2000.06.05 0 0 21
sehogy...

mellesleg uj fruity van(2.valamennyi)...tocssetek le a szajtrol de nem egy nagy vaszizdasz...en meg mindig a 1.76 hasznalom abban legalabb latok 32 place-t egyszerre.

Előzmény: DONOR (20)
DONOR Creative Commons License 2000.05.06 0 0 20
Hello again.
Következő lenne a kérdésem: Lehet-e és ha igen, akkor hogyan lehet megoldani a Fruity Loopsban, hogy egy nótán belül pl 8 ütem 5/4-es legyen, majd 2 ütem 4/4-es, majd ismét 5/4-es.
A válaszokat előre is kösz.
Üdv: DONOR
DONOR Creative Commons License 2000.04.24 0 0 19
Helló,
akit érdekel: elég normális Fruity Loops manual itt: ftp://ftp.domus.com/pub/cloakware/test/efnet-audioappz/
üdv: DONOR
mikeeke Creative Commons License 2000.04.23 0 0 18
Üdv Fruity-sok!

Én is használom a pogit. Eddig egy komolyabb számot csináltam vele. Most akarok egy monumentálisabb house stílusú zenét csinálni, de nem nagyon akar összejönni. Pl. a vonósokat elég nehézkes vele megoldani. Tudtok rá megoldást? Vagy csak én vagyok türelmetlen? Szintim az nincs.
Szerintetek össze lehet vele hozni egy olyan zenét, amit pl. egy rádióban vagy discoban lenyomnának? Ti milyen programokat használtok még mellette?
Én letöltöttem a Fruity Tracks-et is. Olyan mint a SF ACID. Loopokat lehet pakolgatni. Meg pluginokat is lehet letölteni a honlapról. Persze használhatóak a meglévő pulginok is.
Van egy wav böngészője is a Fruity-nek.

Előzmény: ReTek (17)
ReTek Creative Commons License 2000.04.12 0 0 17
van valami ujdonsag a fruity haza tajekan??? monnyuk uj samples vagy valami normalis effektezesi lehetoseg vagy valami vagy barmi (inmemorian back II black)
Előzmény: ReTek (16)
ReTek Creative Commons License 2000.03.17 0 0 16
Pedig talán a leghasználhatóbb Loop készítő progi...mindíg keverik az ACIDdal...pedig azzal csak loopokat lehet összepakolni...azt meg a Cakewalk is tuggya....a fruityben pedig sample editor + seq+ pattern ed is van...kell ennél több groove generáláshoz??? nem....na jo azt elismerem,hogy van egy tipikus hangzása,de Forgeba áteffektezve ez eltüntethető...ja és mixelgetni is el lehet vele...csak elég körülményes..
Előzmény: DONOR (15)
DONOR Creative Commons License 2000.03.16 0 0 15
Jó lenne bizony tapasztalatokat cserélni, de úgy látszik, csak kettőnknek tetszik ez a proggi.
ReTek Creative Commons License 2000.03.16 0 0 14
előre akarom vinni ezt a topicot..er megerdemli
Előzmény: ReTek (13)
ReTek Creative Commons License 2000.03.07 0 0 13
megkaptam...válaszoltam
Előzmény: DONOR (12)
DONOR Creative Commons License 2000.03.04 0 0 12
Én a vido@iit... stb címre küldtem, mivel ez van az emil címednél. Most elküldtem a freemailra is.
Minden jót:DONOR
ReTek Creative Commons License 2000.03.04 0 0 11
nemtom miről beszélsz....inkább a freemailes cimemre irj...

plumi@freemail.hu

Előzmény: DONOR (10)
DONOR Creative Commons License 2000.03.03 0 0 10
Szia ReTek!
Irtam Neked emilt jópár napja. Nem kaptad meg, vagy már untat a téma?
Üdv:DONOR
ReTek Creative Commons License 2000.02.26 0 0 9
cut itself, edit shift left, shift right, random, humanize... Ezekkel mi a csodát lehet kezdeni?

a shift az szerintem egyértelmű...arrébb lehet tolni egy track elemeit balra vagy jobbra

randommal össze vissza kirak változó magasságú hangokat

humanize-zal meg quantizáltan rak ki hangokat. (pl 4-enként bass drum..igy nem kell bepötyörészni)

ennyi

Előzmény: DONOR (8)
DONOR Creative Commons License 2000.02.25 0 0 8
Megvan a HAMC címe a DS topicból.
Előzmény: DONOR (7)
DONOR Creative Commons License 2000.02.25 0 0 7
Szia ReTek!
Mi a HAMC címe?
Még egy kérdés (bár az előzőekre se jött még nagyon válasz...): lehet, hogy elítélendő, de én más trackerekkel gyönyörűen ki tudtam szedni a zenékben lévő hangmintákat. Itt van rá mód?
ReTek Creative Commons License 2000.02.25 0 0 6
HÁT EZ AZ !!! a 1.76-ban még lehet !! ezért tettem vissza azt, idegbajt kaptam az állandó scroll huzogatástól

Gyerekek! nem dobjuk be a nótáinkat a közösbe mix céljából??

nézzetek a HAMC-ra...ott van pár fruitys nóta (sőt elég sok a ReTek alatt)

Előzmény: DONOR (5)
DONOR Creative Commons License 2000.02.24 0 0 5
Kedves Fruity Loop-osok!
- Ugyan hogy a csudába tudom kijavítani a hibáimat? Merre van az "undo" funkció?
- A "save as" menüpontnál felkínálja a ".mid"-be való mentést is. Hát ez nekem még nem jött össze.
- Ha a "channel settings" gombokra jobb egérbillentyűvel klikkelek, előtűnik egy popup menü, ilyen pontokkal (többek között): cut itself, edit shift left, shift right, random, humanize... Ezekkel mi a csodát lehet kezdeni?
- Nem lehet szélesíteni a panelt? Ha a "song settings"-ben a "pattern lenght"-et pl 32-re állítom, akkor jó lenne az egész hosszát átlátni.
Egyelőre talán ennyi. Mindenesetre, ha nem késne billentyűs játéknál, egész ekfogadható lenne. Persze így se rossz.
Előre is köszi a válaszokat: DONOR
Sancho Creative Commons License 2000.02.22 0 0 4
Hoppá, elírtam. :) Kevertem egy pillanatra a ReBirth TB cuccaival. :)
Előzmény: ReTek (3)
ReTek Creative Commons License 2000.02.22 0 0 3
mondom TS-404...nem TB
megvan a 2.0pro de szarabb mint a 1.76
Előzmény: Sancho (2)
Sancho Creative Commons License 2000.02.22 0 0 2
A Fruity nagyon jó offline szerkesztéshez. Főleg a tracker-esek szeretik, mivel hasonló a gondolkodásmódja, de mégis nagyobbak a lehetőségek. Azért offline, mert nem igazán használható a nagy késése miatt MIDI szinkronnal.

Nagyon jól, könnyen, gyorsan lehet vele loop-okat gyártani. Az újabb verziókban van benne egy TB404 virtuális analóg szinti is, ami aztán egy komplett house masinává teszi.

Érdemes megnézni a demo zenéket, kielemezni technikai szempontok alapján, hogy mit hogyan csináltak, így jó 5leteket meríthet az ember.

ReTek Creative Commons License 2000.02.21 0 0 1
én is használom....TS-404pro
Előzmény: PzM (0)
PzM Creative Commons License 2000.02.21 0 0 0
En hasznaltam regebben .....

Ha van konkret kerdesed ird meg aztan meglatjuk......
Z

Előzmény: DONOR (-)
DONOR Creative Commons License 2000.02.20 0 0 topiknyitó
Sziasztok!
A minap találkoztam e programmal és meglehetősen a szívemhez nőtt. Tudom, a profik most elhúzzák a szájukat, én még egyelőre itt tartok. Ha valaki véletlenül használja e proggit, esetleg van hozzá doksija (a helpje meglehetősen szegényes), köszönettel venném, ha átadná tapasztalatait.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!