És akkor még jól jártál. Most láttam egy Csít a tévében, ahol a kánikulát úgy akarta megoldani a dógozó, hogy egy zacskó jeget tett a ventillátor elé, és úgy hűsölt. A jég elolvald, lefolyt a konnektorhoz, a zárlatos zsínór meg agyoncsapta a pasit. Szóval a hasraesés még egész szolíd.
Ma az volt, hogy a piacon mondták, hogy kevesebb krumplit együnk, mert izzad tőle a hónunkalja, és lehet, hogy megnő tőle a fejünk is. Nagyon vicces! Hol vannak azok a régi szép idők, amikor a kofák még nénik voltak és nem bácsik!
Plusz a rádióban Zacher Gábor beszélt, akit igen nagyon kedvelek amúgy. És Zs. küldött egy Heller Ágnes interjút a figyelmembe ajánlva, tudván, hogy a vénasszonyt szintén nagyon kedvelem: http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=442970.
Előző este kiszedem és egy rácsos akármire teszem, hogy az olvadék lecsepegjen. Oszt bekenem akármikkel -ízlés szerint- és a forrólevegősben a rácson sütöm.
Nálunk a sarki halasnál csak pontyot lehet kapni, meg busát. Időnként strucchúst. Bár most beszálltak a fagyi-üzletbe is.
Szóval én csak pontyot szoktam, azt is csak ünnepekkor.
Szóval megnéztem a google-t, mert egy helyi pasas után nyomoztam, de nem tudom, sikerült-e megtalálnom. Ma szembe jött egy második világháborús oldalkocsis motorral, még egy gépfegyver is rá van szerelve. Persze mindenki fényképezte, mint az őrült. Állítólag egy gyűjtő, és elég híres. Hogyhogy én erről eddig nem tudtam?
Nem ciki, egyáltalán. Mármint, hogy nem érdekel. A ceremónia. De a sztori?
Olyan az egész, mintha egy hollywoodi szuperprodukciót néznél. Még csak azt sem mondhatom, hogy a főszerepet nem színészek és színésznők játsszák (Színház az egész világ ...:))
De a királyi család szerintem fantasztikus. Legalábbis olyan szempontból, hogy körülöttük forog a történelem (egy része). A dadogós király filmet például azért érdemes megnézni, mert véletlenül kiderülhet belőle, milyen nagy a szerepe mondjuk egy szakképzetlen logopédusnak abban, hogy merre fordul egy ország.:) Ha lenne királyunk, ... Szerintem jó lenne, ha lenne királyunk.:)