A jó barát mindent megbocsájt. ( vagy nem) :-) Hallom nézed a VV-ot, én is, de játszom is.:-)
Engedd meg, hogy a fóromozás, topikolás egy lényeges pontjára rámutassak. Nem kell a megszólítás, ha a VÁLASZ gombbal indítod a hsz-t, mert akkor látszik mihez/kihez szólsz hozzá. Ez nem emilezés. :-)
Bocsi, de majd +beszéljük.:-)
"Majd jelentkezem még."
Három évvel ezelőtt a f@sbukkon összefutottam egy húsz évvel ezelőtt még kollegának tartott emberrel, akkor azt mondta, hogy majd jelentkezik. Azóta várom. :-)
"Jó hogy más osztályok, korosztályok is csatlakoznak a topikhoz."
Ez a fórum lényege, ez nem a mi topikunk, hanem az „Egykori Medve utcai suli” topikja, teljesen nyitott, tehát cél,hogy minél több emberrel találkozhassunk itt. Kérdés, hogy meddig Medve utcai suli? Miután átnevezték (nem akarok kitérni erre), már nem a MI iskolánk. (Szerintem.)
Generációk? Én másképpen értelmezem. Ezen a két fotón már másik generáció van, ugyanazon gesztenyefa alatt! Ők még Medvések voltak.
Minden „Egykori Medvés”-t szeretettel várunk a topikon. Szólj a házatokban lakó srácoknak!:-)
Így már felfedezhető a hasonlóság. Itt jegyzem meg, hogy „készültem Belőled”,:-) virtuálisan képben vagyok Rólad. Gratulálok az elért sikereidhez!
Érdekességként mesélem, hogy a találkozónkon megjelent egy ember váratlanul, akit nem arcról, hanem a dumájáról ismertünk fel. (A többiekkel már előtte az interneten találkoztunk.) Ti mennyire tudtok egymásról? Vannak, akik tartják a kapcsolatot? Ha nincs az internet, akkor nem nagyon találkoztunk volna. A végzős osztály (1960. VIII. a) feléről nincs információnk, még az is lehet, hogy ők másik csoportként tartják a kapcsolatot. Ezért lenne jó, ha kicsit pörögne ez a topik, hátha mások is idetalálnának.
Dísznóság, de tényleg jártam délpesten. Este nyolc után megyek hazafelé, feleséggel, három unokára vigyázunk. 7, 5, és 2-évesek. Az új évben új élete kedek. Betartom az igéreteimet. (vagy nem). Majd jelentkezem még.
Heló Péter! Jó hogy más osztályok, korosztályok is csatlakoznak a topikhoz. Sajnos a fölöttünk járók közül sokan nincsenek köztünk, de mi élünk és ez jó. Mi volna, ha nem az 59/60 VIII/a osztálynak szerveznénk találkozót, hanem esetleg több évfolyamnak, és az iskolában tartanánk. 56-66-ig 10 évfolyam már érdekes lehet. Jöhetnének testvérek (pl: Ducsayak) a mi házunkban négy öt generáció járt a Medvébe.
He-he, mind a három képen!:-) De most Te jössz! Tegyél fel ide képet, amin én is rajta vagyok.:-) (na nem ezek közül!) Ha nincs olyan akkor jó lesz másik is amin saját környezetedben vagy. :-)
Igen, sajnos elaludt a lelkesedés. :-( Köszi kérdésed, én a körülményekhez képest jól vagyok, kirándultam Neszmélybe, megnéztem a Tiszavirág hidat, voltam egy hajós miniszüreten Tiszaföldváron, az Állatszigeten a kutyák napján, hogy csak a lényegesebbeket említsem. Ja meg Ö.P.-vel is találkozgattunk.
Hihetetlen, hogy Te egyszer sem jártál Délpest irányába, hiába telepátiázgattam nyugat fele.:-)
Legutóbbi beszélgetésünk óta Te tűntél el.:-( Vártam, hogy beszámolsz a feliratozási sikeredről. Vagy tán az asszony úgy leb@... a hosszú telefonozás miatt, hogy meg sem mersz szólalni? :-))) Akkor keresd a bötűket a kla via túrán!:-)
H. Józsit csalogasd ide egy kis bemutatkozó csevejre. A sört szeretjük, de valóban nehezen mozdul ki az ember. Főleg meg én!
Ezen az osztályképen ki nem találnám, hogy Te melyik kissrác vagy. Kapható egy kis segítség?
Látom, Ti egy évvel felettünk/ előttünk jártatok. Pár srác a házunkból volt ebben a korosztályban, de nem ismerek fel senkit a képen. Nincs végzős képed? Nekem Pintér ?, Szilágyi Sanyi, Varsányi Laci (aki már eltávozott közülünk) :-(, nevek ugranak be, de hát sokan voltunk.
Remélem a Ti osztályotokból is lesz néhány ember, aki megtalál minket.
A többiektől bocsi, legközelebb hozzátok is szólok pár szót. :-)
Én már kivettem kedvenceim közül ezt a topikot, miután 220 hsz-ból, 106 az én dumám volt, magamat viszont már untam. :-( Majd’ egy év után néztem be, és meglepve, örömmel látom, nem halt ki végleg a topik. Fel lehetne éleszteni, és érdemes is lenne fenntartani, hisz ha jól meggondoljuk, fél évszázaddal ezelőtti dolgokról beszélni már kész „történelem”.
Néhány név az osztályból, a "C"-ből: Balatoni,Gombás,Gyárfás,Szőke, Ekrem Kemál, Heller, Tóth,Dzudzik,Pintér,Várszegi,Záhonyi,Harsányi,Sasvári,Bába,Kádár,Karkus,Puskás,Steiger és még keresem a neveket!!
Említetted a találkozót, kevesen voltunk, de jól éreztük magukat. Remélem jövöre megtartjuk. Idén nem voltam itthon, Párizsban meg Dijonban voltam a kislányomnál. Idén csak tavasszal megyünk, és csak pár napra. Nem egyszerű ezeket a sok éves találkozókat összehozni. A feleségem Újpesten járt iskolába, az iskola szervezte az 50-éves találkozót, az ő osztályukból ketten voltak.
Üdv András
U.i: Ha valaki medszervezi, egy korábbi időpontban, duma és sör parti nagyon érdekelne.
Egy kicsit unatkoztam, es eszembe jutott a Medve utcai iskola, megneztem a Google-on, fel is jott ez a Index, valamikor azt hiszem 2007-ben ugyanitt beszeltem valakivel, de sajnos az osszejovetelrol nem tudtam, kulomben ott lettem volna az biztos! 8 eve nem voltam Europaban, de iden szilveszterkor Becsben leszek, es kb. 4 napot B.P.-en is. A Ducsay-val valoszinuleg osszejovunk, de senki massal nem tartom a kapcsolatot. Ha jovo nyaron lesz egy osszejovetel, akkor ott a helyem!
Heló VIII/a osztály. Senki nem szereti a sört. Nem baj. Iszunk pezsgőt. Régi képeket nézegettem. 1959 ősze, három napos kirándulás Egerbe, Jósvafőre, stb. Jó kis csapat voltunk, több mint 50 éve.
Szereztem egy gépet, rögtön megnéztem a "Medvét". Már a jelszavamat is elfelejtettem. Elaludt a Medvés lelkesedés. M Péter, hogy vagy??. Ti többiek, hogy vagytok? Nekem vegyes az év, volt jó-rossz, mint a hullámvasút. Betegség, utazás, júliusi szakadó eső, nyári szeptember, stb.