Keresés

Részletes keresés

mopet46 Creative Commons License 2011.12.13 0 0 255

Köszi a választ!;-) Igazad van, de azért bővebben is kifejthetnéd. :-))))))))

Előzmény: Hangzó Világ (254)
Hangzó Világ Creative Commons License 2011.12.13 0 0 254

a

Előzmény: mopet46 (251)
mopet46 Creative Commons License 2011.12.11 0 0 253

A jó barát mindent megbocsájt. ( vagy nem) :-) Hallom nézed a VV-ot, én is, de játszom is.:-)

Engedd meg, hogy a fóromozás, topikolás egy lényeges pontjára rámutassak. Nem kell a megszólítás, ha a VÁLASZ gombbal indítod a hsz-t, mert akkor látszik mihez/kihez szólsz hozzá. Ez nem emilezés. :-)

Bocsi, de majd +beszéljük.:-)

"Majd jelentkezem még."

Három évvel ezelőtt a f@sbukkon összefutottam egy húsz évvel ezelőtt még kollegának tartott emberrel, akkor azt mondta, hogy majd jelentkezik. Azóta várom. :-)

Előzmény: rath60 (250)
mopet46 Creative Commons License 2011.12.11 0 0 252

"Jó hogy más osztályok, korosztályok is csatlakoznak a topikhoz."

Ez a fórum lényege, ez nem a mi topikunk, hanem az „Egykori Medve utcai suli” topikja, teljesen nyitott, tehát cél,hogy minél több emberrel találkozhassunk itt. Kérdés, hogy meddig Medve utcai suli? Miután átnevezték (nem akarok kitérni erre), már nem a MI iskolánk. (Szerintem.)

Generációk? Én másképpen értelmezem. Ezen a két fotón már másik generáció van, ugyanazon gesztenyefa alatt! Ők még Medvések voltak.

Minden „Egykori Medvés”-t szeretettel várunk a topikon. Szólj a házatokban lakó srácoknak!:-)

Találkozó szervezéséről majd máskor.

Előzmény: rath60 (249)
mopet46 Creative Commons License 2011.12.11 0 0 251

Így már felfedezhető a hasonlóság.  Itt jegyzem meg, hogy „készültem Belőled”,:-) virtuálisan képben vagyok Rólad. Gratulálok az elért sikereidhez!

Érdekességként mesélem, hogy a találkozónkon megjelent egy ember váratlanul, akit nem arcról, hanem a dumájáról ismertünk fel. (A többiekkel már előtte az interneten találkoztunk.) Ti mennyire tudtok egymásról? Vannak, akik tartják a kapcsolatot? Ha nincs az internet, akkor nem nagyon találkoztunk volna. A végzős osztály (1960. VIII. a) feléről nincs információnk, még az is lehet, hogy ők másik csoportként tartják a kapcsolatot. Ezért lenne jó, ha kicsit pörögne ez a topik, hátha mások is idetalálnának.

Előzmény: Hangzó Világ (245)
rath60 Creative Commons License 2011.12.11 0 0 250

Heló Péter!

Dísznóság, de tényleg jártam délpesten. Este nyolc után megyek hazafelé, feleséggel, három unokára vigyázunk. 7, 5, és 2-évesek. Az új évben új élete kedek. Betartom az igéreteimet. (vagy nem). Majd jelentkezem még.

Üdv: András

rath60 Creative Commons License 2011.12.11 0 0 249

Helo Medvések!

Heló Péter! Jó hogy más osztályok, korosztályok is csatlakoznak a topikhoz. Sajnos a fölöttünk járók közül sokan nincsenek köztünk, de mi élünk és ez jó. Mi volna, ha nem az 59/60 VIII/a osztálynak szerveznénk találkozót, hanem esetleg több évfolyamnak, és az iskolában tartanánk. 56-66-ig 10 évfolyam már érdekes lehet. Jöhetnének testvérek (pl: Ducsayak) a mi házunkban négy öt generáció járt a Medvébe.

mopet46 Creative Commons License 2011.12.10 0 0 248

He-he, mind a három képen!:-) De most Te jössz! Tegyél fel ide képet, amin én is rajta vagyok.:-) (na nem ezek közül!) Ha nincs olyan akkor jó lesz másik is amin saját környezetedben vagy. :-)

Előzmény: pazsi2 (234)
mopet46 Creative Commons License 2011.12.10 0 0 247

Igen, sajnos elaludt a lelkesedés. :-( Köszi kérdésed, én a körülményekhez képest jól vagyok, kirándultam Neszmélybe, megnéztem a Tiszavirág hidat, voltam egy hajós miniszüreten Tiszaföldváron, az Állatszigeten a kutyák napján, hogy csak a lényegesebbeket említsem. Ja meg Ö.P.-vel is találkozgattunk.

Hihetetlen, hogy Te egyszer sem jártál Délpest irányába, hiába telepátiázgattam nyugat fele.:-)

Előzmény: rath60 (230)
mopet46 Creative Commons License 2011.12.10 0 0 246

Csaóka! :-) Én +vagyok!

Legutóbbi beszélgetésünk óta Te tűntél el.:-( Vártam, hogy beszámolsz a feliratozási sikeredről. Vagy tán az asszony úgy leb@... a hosszú telefonozás miatt, hogy meg sem mersz szólalni? :-))) Akkor keresd a bötűket a kla via túrán!:-)

H. Józsit csalogasd ide egy kis bemutatkozó csevejre. A sört szeretjük, de valóban nehezen mozdul ki az ember. Főleg meg én!

Előzmény: tivadar (229)
Hangzó Világ Creative Commons License 2011.12.10 0 0 245

Köszönöm a reagálásod,a képen szemben az első sorban, jobbról a második vagyok!Sajnos már igen sokan örökre távoztak.

Előzmény: mopet46 (244)
mopet46 Creative Commons License 2011.12.10 0 0 244

Ezen az osztályképen ki nem találnám, hogy Te melyik kissrác vagy. Kapható egy kis segítség?

Látom, Ti egy évvel felettünk/ előttünk jártatok. Pár srác a házunkból volt ebben a korosztályban, de nem ismerek fel senkit a képen. Nincs végzős képed? Nekem Pintér ?, Szilágyi Sanyi, Varsányi Laci (aki már eltávozott közülünk) :-(, nevek ugranak be, de hát sokan voltunk.

Remélem a Ti osztályotokból is lesz néhány ember, aki megtalál minket.  

A többiektől bocsi, legközelebb hozzátok is szólok pár szót. :-)

Előzmény: Hangzó Világ (241)
mopet46 Creative Commons License 2011.12.10 0 0 243

Köszöntelek a fedélz/neten!

Örülök, hogy új Medvéssel találkoz6unk a topikban. Mivel a hang az életelemed, bizonyára tudsz szolmizálni is, ezért ezzel kezdem. :-) Mi-Ti-Szó?

Nem műkszik gif-ben, menjen jpg-ben.:-( Eggs! :-)

Előzmény: Hangzó Világ (238)
mopet46 Creative Commons License 2011.12.09 0 0 242

Nicsak bicsak! Szevisztok :-) Medvések!

Én már kivettem kedvenceim közül ezt a topikot, miután 220 hsz-ból, 106 az én dumám volt, magamat viszont már untam. :-( Majd’ egy év után néztem be, és meglepve, örömmel látom, nem halt ki végleg a topik. Fel lehetne éleszteni, és érdemes is lenne fenntartani, hisz ha jól meggondoljuk, fél évszázaddal ezelőtti dolgokról beszélni már kész „történelem”.

Hangzó Világ Creative Commons License 2011.12.09 0 0 241

Hangzó Világ Creative Commons License 2011.12.09 0 0 240

Medvések !! Itt egy osztályfotó 1956-ból!  

Hangzó Világ Creative Commons License 2011.12.08 0 0 239

Néhány név az osztályból, a "C"-ből: Balatoni,Gombás,Gyárfás,Szőke, Ekrem Kemál, Heller, Tóth,Dzudzik,Pintér,Várszegi,Záhonyi,Harsányi,Sasvári,Bába,Kádár,Karkus,Puskás,Steiger és még keresem a neveket!!

Előzmény: Hangzó Világ (238)
Hangzó Világ Creative Commons License 2011.12.08 0 0 238

Zentai János vagyok a Csöpi osztályából(Kúnos Pálné)Miután elolvastam a bejegyzéseket,rengeteg régi emlék kezdett előjönni.

Egyenlőre ennyi,ha ősszeraktam magam, jelenkezem! Elérhetőségeim:info@hangmernok.eu zentai@adatnet.hu tel: 0620 9 294167

Üdvözlet Minden Medvésnek!!!

Előzmény: rath60 (237)
rath60 Creative Commons License 2011.11.20 0 0 237

Helo Pazsi, helo fiúk!!!!

Említetted a találkozót, kevesen voltunk, de jól éreztük magukat. Remélem jövöre megtartjuk. Idén nem voltam itthon, Párizsban meg Dijonban voltam a kislányomnál. Idén csak tavasszal megyünk, és csak pár napra. Nem egyszerű ezeket a sok éves találkozókat összehozni. A feleségem Újpesten járt iskolába, az iskola szervezte az 50-éves találkozót, az ő osztályukból ketten voltak.

Üdv András

U.i: Ha valaki medszervezi, egy korábbi időpontban, duma és sör parti nagyon érdekelne.

pazsi2 Creative Commons License 2011.11.16 0 0 236

Sziasztok,

Egy kicsit unatkoztam, es eszembe jutott a Medve utcai iskola, megneztem a Google-on, fel is jott ez a Index, valamikor azt hiszem 2007-ben ugyanitt beszeltem valakivel, de sajnos az osszejovetelrol nem tudtam, kulomben ott lettem volna az biztos! 8 eve nem voltam Europaban, de iden szilveszterkor Becsben leszek, es kb. 4 napot B.P.-en is. A Ducsay-val valoszinuleg osszejovunk, de senki massal nem tartom a kapcsolatot. Ha jovo nyaron lesz egy osszejovetel, akkor ott a helyem! 

Pazsitzky Arpad

pazsi2 Creative Commons License 2011.11.16 0 0 235

A Josvafoi utra is emlekszem, de eleg halvanyan..

Pazsitzky

Előzmény: rath60 (232)
pazsi2 Creative Commons License 2011.11.16 0 0 234

Hmmm..Ezen en is rajta vagyok..

Pazsitzky Arpad

Előzmény: mopet46 (205)
tivadar Creative Commons License 2011.10.25 0 0 233

Dehogynem szeressük!!!

Csakhát ilyen vén marhákat nehéz megmozgatni!!!

Gyula

Előzmény: rath60 (232)
rath60 Creative Commons License 2011.10.24 0 0 232

Heló Medvések!

Heló VIII/a osztály. Senki nem szereti a sört. Nem baj. Iszunk pezsgőt. Régi képeket nézegettem. 1959 ősze, három napos kirándulás Egerbe, Jósvafőre, stb. Jó kis csapat voltunk, több mint 50 éve.

Baráti üdvözlettel András

rath60 Creative Commons License 2011.10.10 0 0 231

Halló fiúk halló lányok!

A találkozóval nem biztos, hogy érdemes jövő nyárig várni. Egy dumaparti és egy sör bármikor jólesik. Írjatok, hogy vagytok?

Nyaraltatok? STB!

rath60 Creative Commons License 2011.10.02 0 0 230

Hali!!!!

Szereztem egy gépet, rögtön megnéztem a "Medvét". Már a jelszavamat is elfelejtettem. Elaludt a Medvés lelkesedés. M Péter, hogy vagy??. Ti többiek, hogy vagytok? Nekem vegyes az év, volt jó-rossz, mint a hullámvasút. Betegség, utazás, júliusi szakadó eső, nyári szeptember, stb.

Andris

tivadar Creative Commons License 2011.09.26 0 0 229

Mopet jelentkezzetek!

Nem tudom a mobilodat, közben a Honinger Józsi rágja a fülemet egy újabb taliért!!!

Andris, Őrypety ti is aktivizálódjatok!!!

Gyula

tivadar Creative Commons License 2011.01.03 0 0 228

Szerrrrbussztok rrrrrégi Barrrátok!!!!

Mindenkinek BUÉK!

Remélem a sereket esmét megisszuk a múltkori helyen!!!!  (Júni 19. ???)

Gyula- tivadar

Előzmény: mopet46 (225)
mopet46 Creative Commons License 2010.12.31 0 0 227

petori Creative Commons License 2010.12.22 0 0 226

Medvés fiúk, kívánok mindenkinek

KELLEMES ÜNNEPEKET ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!