Keresés

Részletes keresés

polar0101 Creative Commons License 2005.02.17 0 0 547

elrontottam egy számcímet

1.  Oxygene 6  
2.  Equinoxe 4
3.  Oxygene 13
4.  Chronologie 2 remix   !!!ezt báxtam él

5.  Equinoxe 3
6.  Oxygene 8 /főleg az aero féle/
7.  Oxygene 4 /aeroféle/
8.  Chronologie 2

9.  Chrorologie 4
10.Industrial revolution  vagy a Globe Trotter vagy a Hey Gagarin

Index fórum szenzációs a sortördelésed!!!Tököljön a köbgyök órákat hogy egymás alá toljam őket.

írjatok már TOP10-et.sok számot sztem nemismerek,kellenek a kiemelkedő címek hogy rájuk tudjak keresni :)

melyik lemezeken van chronologie2 mix? a Jarremix-en kívül?

Zobor Creative Commons License 2005.02.17 0 0 546

Köszi mortals,

meg is rendeltem a CD-t.

Előzmény: mortals (542)
polar0101 Creative Commons License 2005.02.17 0 0 545
 "hoh" meg "is" áhhh...jólvan ügyi vagyok,ideje aludni..
polar0101 Creative Commons License 2005.02.17 0 0 544

hoh jó,lett volna előbb leolvasni a Barcelonai-ról van szó,a legtutibb koncert amit TV-ben láttam,engem kikészített akkoriban.Adta a TV többször is.Nememlékszem bármiféle magyaros utalásra mikor nálunk járt,a Spanyol koncerten is egy gitáros blokk volt amire elég jelentősen ráépített egy szuper ütemet már amennyire emlékszem,még a díszletre is.Jameg 1 táncos pár is billegett vmit.

polar0101 Creative Commons License 2005.02.17 0 0 543

hohó Jarre csoportosulás :)

-12 éve rádióban hallottam először,meghallani és megszeretni elvén az oxy4-et,havernak(nagy mp3 gyűjtő zenerajongó) említettem hogy vmi "Zsárr meg okszigén",azt mondta a bátyja bakelit lemezei közt látott vmi "okszigént",a rühes dohos gazos kertvégi pince lemélyebb bugyraibból bányásztuk elő a drágát aztán vhonnan verbuháltam egy NDK-s lemezjátszót és kb 1 hétig megállíthatatlanul sercegett az éccakában.
Ahogy tehettem  kapásból Cd-n megvettem,és a fizetéseim jórészét költöttem Jarre komára,meg Oldfieldre,meg Kitaro-ra,nomeg a szépemlékű Ákos-unkra.
Sajna később eladtam minden CD-t,500Ft/db(!!!) ismerősnek mert kellett a lé,kivétel az Oxyt,a többit úgy ahogy beszerzem lassan mp3-ban,a ződes Oxy azóta is minden nap megy,jól bírja :)

-Na mostantól szemmel tartom ezt a topikot legalább képben leszek Jarre ügyileg.
El vagyok maradva keményen,MTV elásta magát a szememben,Lagzi Lajost agyonreklámozzák éjjel nappal percenként 6 szor,de amikor végre egyszer totálvéletlenül igazi mélyvízi forráshoz nyúlna egy árva szerkesztő arról bezzeg hatalmas kuss,nincs 1 db ember annál a csatornánál aki arra méltatná aki tenne vmit azért hogy szanaszétreklámozzák??,minek a "zenét" reklámozni,a népnek Borsodi kell meg a Lajos meg a harmonikás meg a pa-dö-dö,nehogy egy söralátétnél bonyolultabb formába rendeződjenek a szinapszisok.
Szóval hiába 1db ember 1db próbálkozás,pont ez a kirívó JMJ koncertfilm bizonyította az egész MTV sötétségét,és hol vannak még ezek a győzike show-tól...

Elkaptam a legvégét,a 2. kedvenc számomat.

Mellik a kedvenc zenétek JMJ-től?Mondjuk top10,ennél a faszinál nem lehet megállni top5-nél :)

1.  Oxygene 6 -az összesíettt world numero ván-om  
   /Sokáig ez a kis peckesütemű csoda elkerülte a figyelmem és a legutálatosabb dal volt a lemezen,a lejátszó úgy volt beállítva hogy csak ezt ne játsza le,aztán egyszer amikor hallgattam iszonyat félelmetesnek és ridegnek tűnt,kb 3 éve a kedvencem
,attól hogy minden ember összerezzen amikor úgy magában meghallgatja ez már jelzi mennyire profin áthozza a témát,pont amitől nemtetszett az nyűgöz le benne most./
2.  Equinoxe 4
3.  Oxygene 13 /O2track7
4.  Chronologie 6 remix (nemtom melyik albumról,nem a jarremix-ről,p2p-ről van meg félig,nagyonizmos)
5.  Equinoxe 3
6.  Oxygene 8 /főleg az aero féle/
7.  Oxygene 4 /aeroféle/
8.  Chronologie 2 /a fináléja nagyon befizet egy "last-minut"-ra :)/
9.  Chrorologie 4
10.Industrial revolution (talán ez nem 100) vagy a Globe Trotter vagy a Hey Gagarin

Van 1-2 olyan JMJ tutira amit nem ismerek,kiv vagyok a listátokra

Környező országokban hol lesz JMJ koncert legkorábban?,néztem egy listát de azon nemigen emlékszem.

mortals Creative Commons License 2005.02.16 0 0 542

Lehet egy javaslatom?  www.musicland.hu  /CD, J/ - valszeg használt, de kit érdekel??

Vagy személyesen a József körúton... ;-)

Előzmény: Zobor (541)
Zobor Creative Commons License 2005.02.15 0 0 541
Sziasztok. Itt egy új rajongó, aki tanácsot szeretne kérni tőletek. Sehol nem tudom megszerezni a Rendez-vous cd-t. Mert amatőr vagyok. Tud valaki nekem ebben segíteni? Ötlet? Köszi. zobor@drotposta.hu
artax Creative Commons License 2005.01.20 0 0 540

Nem volt benne DVD??? A hatuljan sincs felsorolva a track listaja?

En most vettem meg ...igaz nem itthon...de van benne DVD....

Előzmény: flipper1 (530)
opdavid Creative Commons License 2005.01.15 0 0 539
Hang nincs hivatalosan. VHS-en viszont megjelent, aminek a roviditett valtozatat az MTV2 es a Duna is adta regebben.
Előzmény: flipper1 (538)
flipper1 Creative Commons License 2005.01.15 0 0 538
Nálunk nem volt ilyen.
Hivatalosan is van spanyol koncert anyag?
opdavid Creative Commons License 2005.01.15 0 0 537
Nemreg hallgattam a Barcelona koncertet... Eszembe jutott, hogy ugye Jarre mindig belehelyezkedik annak az orszagnak a zenejebe, ahol koncertet tart. A barcelonai koncerten a Digi sequencer szamon belul spanyol elemeket mutatott be. Nem voltam sajnos a '93-as pesti koncerten, nem emlekeztek veletlenul olyanra, hogy tett-e magyar elemeket a Digi sequencerbe nalunk? Bar mondjuk turnen kicsit huzos lenne az osszes erintett orszag kulturajaba beleasnia magat.
tangerine Creative Commons License 2005.01.08 0 0 536
Nem vagy valami bőbeszédű.
De közben rájöttem, és ezen a néven megtaláltam egyetlenegy embernél a DC-n. Kb. 1/3-át letöltöttem kb. 1 nap alatt, és azóta az eltűnt a gazdája. Ilyen az élet (meg a DC) pedig megfogadtam, hogy olyat el sem kezdek tölteni, ami legalább 5 helyen nincs meg. Így jártam.
Előzmény: tangerine (534)
lonney Creative Commons License 2005.01.06 0 0 535
Biztos nem újdonság, de lehet ilyen olyan Jarre koncert azért a kék kínai nálam mindíg forog ha kevés az időm akkor is.Amikor van sok akkor a sárga is.
Illene inkább ennek az anyagát kiadni szépen.
Különösen azért nagy értékű ez nekem, mert a kínaiak nagyon udvariasan ZENÉT
hallgattak!

Ma már a sok birka csak vonyít a koncerten:-(
Jó az akkori kínárol csak a Palik rossz vicce jut eszembe:
a sínre kötözött ember mosolya nem mindíg őszinte
tangerine Creative Commons License 2004.12.20 0 0 534
???
Előzmény: LoviGabi (531)
tangerine Creative Commons License 2004.12.19 0 0 533
Sajnos ez így nem mond semmit, mert nem találom. :(
A suprnova pedig úgy néz ki végleg bezárt.
Előzmény: LoviGabi (531)
Hülyesamu Creative Commons License 2004.12.19 0 0 532
A DVD tök ugyanez, csak ott egy szempár figyel, és nézeget jobbra-balra a zene alatt. Meg persze nem CD a hang, van 5.1-es, ilyesmi.
Előzmény: flipper1 (530)
LoviGabi Creative Commons License 2004.12.19 0 0 531

Jean.Michel.Jarre.Live.A.Pekin.Cite.Interdite.2004.CONCERT.PAL.DVDR-WB

:)

LoviGabi

Előzmény: tangerine (526)
flipper1 Creative Commons License 2004.12.19 0 0 530

Üdv.

Én most vettem meg az aero cd-ét.

Nekem dvd nemvolt hozzá.azon mi van?

Mert ezen a cd-én is csak megint a régi számok ismétlődnek.

opdavid Creative Commons License 2004.12.19 0 0 529
Magánéleti kudarc az Adjanival? Talán már nem Adjani a felesége? Hol lehet erröl olvasni? Nekem is feltünt persze, hogy most máshogy viselkedik, mint a korábbi koncerteken. A színpadképek sem olyanok, mint régen. Az jutott eszembe, hogy tulajdonképpen pont ami korábban új volt az ö müvészetében, nevezetesen a technikai vívmányok, újdonságok érdekes bemutatása, az mára már idejétmúlttá vált, hiszen minél fejlettebb a technika, annál inkább észrevétlen. Es bár így csökken a felhajtás, de végre teljesértéküen lehet foglalkozni a müvészi szempontokkal, melyek mögött láthatatlanul megbújik és segít a technika. A zenei eszközök is most nöttek fel arra a szintre, hogy végre sokszínüen és teljesértékü zenei élményt adva lehet öket élöben használni! Érdemes felfigyelnünk arra, hogy miközben egyre primitívebb módon használja a billentyüzeteket (jobbkézben dallamfoszlányok, balkézben néha oktávban basszushangok), aközben egyre többet van pl. Handsonic elöre rögzített effektekkel, infrás, csúszó, ütöérzékelökkel. Vagy Theremin, amit végre valaki arra használ, amitöl igazán nagyszerü ez a hangszer, és nem dallamokat próbál elöadni rajta, mint ahogy azt számtalanszor tették az elmúlt 100 évben. Aztán a Lézerhárfa is sokkal emberközelibb lett már, nem kell hozzá azbesztkesztyü, meg szemüveg. És most már távolságérzékeny is! Az élö hangszerek körét bövítik még az ütök is: harang, és cintányér. Ez utóbbi annyira hozzánött, mint a kisgyerekhez a cumi! Még a második helyszínen is volt nála! Érdekes hangszerösszeállítás volt! :) Szóval nekem nagyon tetszik ez a mostani Jarre, bár a láthatatlan technika miatt kicsit puritánnak tünik elsö látásra.
Előzmény: Tomi28 (527)
artax Creative Commons License 2004.12.17 0 0 528

Ezen szerint nem csak nekem tunt fel.

Marmint az hogy eleg ramatyul nezet ki rajta Jarre...pedig en a koncerteken azt lattam hogy neha annyira mosolyog majd kiesik a szajan. Sot neha szerintem mar majdnem transzban van...

Ehhez kepest ezen a koncertfelvetelen nagyon lehangoloan nez ki.

Előzmény: Tomi28 (527)
Tomi28 Creative Commons License 2004.12.17 0 0 527
Megfigyeltétek, hogy a kínai koncertjén nem volt egy mosolya sem a Jarre-nak a közönség részére, csak a legvégén egy kényszeredett? Alaposan megviselhette a magánéleti kudarc az Adjanival! Nekem annyira nem tetszik ez az új vonal a Metamorphosis óta, viszont meghallgattam a Maksa Zoltán Vulkán lemezét, tök bejön! Fentvannak a demók a honlapján, érdemes hesszőni! Tiszta ős-Jarre!
tangerine Creative Commons License 2004.12.14 0 0 526
Remélhetőleg hamarosan a neten is felbukkanik. :)
Előzmény: gm4320 (525)
gm4320 Creative Commons License 2004.12.14 0 0 525

Kezemben ... az amazon.fr jóvoltából.

Jean Michel Jarre: LIVE a PEKIN

Cité interdite Tian'anmen

Le concert du troisiéme millénaire...

PARTIE I - cité interdite

1 FORBIDDEN CITY

2 AERO

3 OXYGENE 2

4 OXYGENE 4

5 GEOMETRY OF LOVE

6 PETIT ORCHESTRE SOUS LA PLUIE

7 VOYAGE A PEKIN

8 CHRONOLOGIE 6

9 ZOOLOOKOLOGIE

10 AEROLOGY

11 CHRONOLOGY 3

12 VIVALDI "L'HIVER"

13 JONQUES DE PECHEURS AU CREPUSCULE

14 SOUVENIR DE CHINE

15 RENDEZ-VOUS 2

PARTIE II - PLACE TIAN'ANMEN

1 ARRIVÉE

2 LA FOULE (HOMMAGE Á EDITH PIAF)

3 TIAN'ANMEN

4 OXYGENE 13

Borítón felsorolt jellemzők:

1h50min env. de concert

commentaire audio de Jean Michel Jarre

Galerie de photos

IMAGE 16/9

Format son: DOLBY Digital 5.1 - DTS Plein Débit 5.1

Nyomtatott anyag egy szál se, csak DVD tok az ismert színes borítóval és a DVD.

Néhány menü nem működik, fotógaléria még nincs, rajta van a már ismert trailer, csak angol kommentár van (az ebben említett bővebb francia comment még nem aktív), és itt sűrű őőő-zések közepette a Mester kicsinyt szabadkozik, de fontosabbnak tartotta, hogy  még az idén kikerüljön hozzánk a DVD, DTS hangot még nem választhatunk, ennyit futtában.

gm:)))

Előzmény: gm4320 (524)
gm4320 Creative Commons License 2004.12.02 0 0 524

Sziasztok,

Live in Beijing DVD-ig már csak 5-öt kell aludni.

Beharangozó trailer: http://cache.yacast.fr/muzifast/liveinbeijing/#

Üdv

gm

VideoDream Creative Commons License 2004.12.01 0 0 523
Helyesbítek: az AERO valóban DVD videó (hiszen "gyári"képtartalom is van rajta) + a fájlnévből ítélve az említett cucc is az.
VideoDream Creative Commons License 2004.12.01 0 0 522

Üdv mindenkinek!

Az AERO Audio DVD az én két éves Thomson házimozimon is (itt egy kubetűs csúnya szó következik) jól szól, pedig a hangszórók nem túl nagyok.

Bár részemről mellékes, az AERO DVD-n nem a Mester pislog, hanem Anne Parilleaud (talán jól írtam le a nevét; egyébként ő volt pl. az eredeti Nikita, a bérgyilkosnő).

Előzmény: opdavid (516)
tangerine Creative Commons License 2004.11.28 0 0 521
Fogalmam sincs.
(Nem én osztottam meg.)
Előzmény: artax (520)
artax Creative Commons License 2004.11.28 0 0 520
Meddig lesz itt?
Előzmény: tangerine (519)
tangerine Creative Commons License 2004.11.27 0 0 519
Itten van, akinek van kapacitása letölteni:

http://66.90.75.92/suprnova//torrents/2958/VIDEO_TS(109).torrent

(2,7 GB)
Előzmény: tangerine (518)
tangerine Creative Commons License 2004.11.27 0 0 518
Nem nem. Rendes DVD, én letöltöttem a bittorentről.
Van rajta 5.1-es hang, meg DTS hang is, ja meg a pislogás, folyamatosan. És q*va jól szól.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!