Oket hivtam fel, es mondtak, hogy elfogyott az osszes jegy. Te hogy vetted meg elore, amikor csak kb. 1 hete kezdtek arulni? Azert az eladasok napjan odamegyek, hatha lesz jegy. Egy probat meger.
Nem tudja valaki, hogy hol lehetne a Dolls House jegyet szerezni? Ebben a darabban játszik Gillian. Az összes jegy elfogyott pillanatok alatt. Sok szemétláda meg már 10szeres áron árulja a jegyeket. Ha valaki tud segíteni, írjon nekem! justolder@freemail.hu A színháznál azért még érdeklődöm, hátha lesznek még jegyek. Előre is köszi!
szerintem ez benne a poén ,mintha az ő szemszögükből lennénk benne a szituációban,és láhajuk a reakcióikat arról az arcról ahonnan megszoktuk,Mulder olyan fejeket vágott hogy komolyan rengeteget röhötem ezen a részen :D
De lesz ill van még rengeteg poénos mozzanat a sorozatban.
Személyes kedvencem az a rész amikor vmi motelban külön szobában mutatják őket ki mivel tölti az estét,természetesen vmi parajelenség van a háttérben,nemtudja elkapcsolni Mulder a Tv-t?mindíg ugyanaz a műsor fut,és azok a fáradt szánalmas próbálkozások ahogy részegen(?)nyomogatja és irányozza a távirányítót,sőt asszem trükközött is már mindenféle pózban próbálta,vmi ilyesmire emlékszem :D :D
Azt tartom ebben az epizódban hülyeségnek, hogy számunkra Muldert meg a másik fickót ugyanúgy önmagának mutatják, csak a tükörképük más. Miért nem lehetett rendesen?
ha megint kedvencet kellene választani ez nagyon esélyes lenne
eddig is tudtam hogy egészestés mozifilm minőségű a sorozat minden egyes része de a tegnapi epizód vmi pazar volt
Azt az "elcsépelt" témát hogy felcserélődik 2 ember lelke,ebből kihozták a lehető legtöbbet,soha egy filmben sem volt ennyi poénos helyzet,teljesen kiaknázták az ilyen felállásból adódó lehetőségeket
Duchovny megfáradt alap poénos karaktere olyan helyzeteket produkált
hogy sokszor hangosan sikongattam akkora poénok voltak,ma jön a folytatása az epizódnak,csak ajánlani tudom
a kis svábiandrás fejű gondolatolvasó gyerek volt benne
és az atomreaktor magjánál(1-es a ábrán) találták meg az idegent,a kis svábigyerek +a majestic-es gyilkos ott bent ugrabugrált sugárvédelmi öltözet nélkül
Mulder ügynök be akart menni hozzájuk
Hamar végetért volna a sorozat :)
mivel nememlékszem a további részekre hogy a kis svábival mi lett, érdeklődve várom fog e még szerepelni (és foszforeszkál e majd a sötétben)
Mivel minden nap ezen a linken jövök be az indexre,Xaktás képzetlenségem ellenére is válaszolok.
Sokszor észre lehetett venni a film alatt hogy pl hiányzik az egyik karakter vagy olyan utalásokat tesznek egy egy epizód végén ami egyértelműen utal arra hogy kiszállt ill kiszállni készül a sorozatból az illető.Aztán mégis visszajöttek mindíg.
A részletes financiális és egyéb szerelmi ügyre kiterjedő választ nemsoká úgyis megkapod vmelyik celebszakértőtől.
van egy tippem hogy a suliban melyiket favorizálják,a kis Klotz :)
erről jut eszembe,támasztom a fejem a vasútállomáson,álcázom a 2 lidocain-tól horrorfilmbeillően sámánmaszk szerűen lebiggyedt szám szélét,mellettem az üres peronon egy fiatal formás korszerű anyuka és 2 gyermeke,az egyiket vmi Cassandra szerűnek hívták míg a kissrácot Kevin-nek :)
csodálatos magyar nevek
globálisan keveredett szürke hitvány világ van épp születőben
ilyen öreg korban már zabálnia kellene hogy telt arca és nőies idomjai maradjanak mivel a bőr már nem rugalmas előbb utóbb letottyad vagy ilyen csontvázszerűen ráfeszül a csontokra,a kaja az feltöltené,a sorozatban végig olyan kis cuki tömöttgalamb búrája volt :)