Metróajtón lehetett látni a következő szöveget: "Jézus vérét adta életedért". Alatta pedig
ismeretlen művészek kiegészítései:"Legyél Te is véradó" ill. "Ezért lettem AIDS-es" :)))
eloljaroba csak annyit, hogy nagyon birom a graffitiket, uhogy csak irjatok.
FFi Budi falan:
Akarhogy razod, akarhogy vered,
az utolso csepp a gatyadba pereg.
Ez a masik eleg alpari meg nem is muveszi, de a sulink melletti falon volt, es amikor nagyon szar kedvem volt (eleg surun), akkor nagyon jol esett a lelki azonossag.
A kurva faszom ki van ezzel a nappal
1995 majus 21
Azer ilyet mindenki szeretne irkalni nehanapjan, nem? :)
Mi vagyunk azok, akiktől annakidején szüleink óvtak.
WC-felirat:
Ha rövid a farkad, közelebb kell állni,
Nem kell a WC-ből Balatont csinálni!
Hasonló, két szemben lévő fal tetején ugyanaz a szöveg (nem láttam, de jó lehet :-D):
Vécépingpong.
Te is skizofrén vagy?
Na akkor már négyen vagyunk!
Eredetileg angolul olvastam egy falfirkás könyvben, de inkább magyarul írom le:
Isten meghalt.
Nietche
Nietche meghalt.
Isten
(Bocs, ha a nevet rosszul írtam, ezt sosem fogom tudni megjegyezni...)
A cölibátus öröklődik.
(Cölibátus=papi nőtlenség...)
Szürke falra írva:
Akár a lelkem.
Jézus él.
És a Bibliát dedikálja a Floyd-ban.
(Floyd= Londoni kiadó. Asszem londoni...)
Greetingz!
Az eredeti felirat ez volt (bocs, ott is nagybetűkkel volt): "JÉZUS MEGHALT ÉRTED"
Ezt a következőképp egészítette ki az ismeretlen művész: "JÉZUS MEGHALT. ÉRTED?" :]
Apádkedvence eredetiben az akkor még Népköztársaság (uramegek, holvanazmár?) útja Hősök terei végén, a Földalatti lejárója mellett, a már régen lebontott BKV-pavilon várójának a falán volt még jó pár évvel a rencercséndzs előtt. Pontosan úgy kezdődött, hogy: Hé, bolsik ... .
Más: ÉN tudom, mi a rend, nem az ÉN kutyám szart ide! ÉN!
Pá!
A szegedi Dél-Magyarország c. újságban Szív Ernő tárcázott egyet e témában. Az általa idézett falfirka "éva szerelmes ballába" mindenféle szürrealisztikus képzeteket keltett benne, mindaddig íg rá nem jött, hogy itt igencsak egy "Balla" nevű illetőről van szó.
A tankokról pedig: rendszergazdaként válaszoltam meg olyan üzenetet, ami xxx.il címről jött és a vége "Many tanks!" volt. A poént nem bírtam kihagyni én sem... :)