Keresés

Részletes keresés

disp Creative Commons License 2000.08.22 0 0 438
Csak nehogy egy idöre rakják a Csillagkapuval !!!
Előzmény: Ati-pati (437)
Ati-pati Creative Commons License 2000.08.22 0 0 437
Nagyon misztikusan hangzik.

Üdv mindenkinek, újra a fedélzeten!

Értelmet adtak a szerda estéimnek!

Ati-pati

Előzmény: John Zero (436)
John Zero Creative Commons License 2000.08.22 0 0 436
A TV2 oldalán csak annyit találtam még a műsorban, hogy:

"23:15 Végtelen határok
Amerikai misztikus filmsorozat"

Ez a "misztikus filmsorozat" viccesen hangzik szerintem ;)

John Zero Creative Commons License 2000.08.22 0 0 435
alric:
Most nezem a tv-musort, es TENYLEG!
Mi tortent a magyar tvkkel, hogy hozzak be a sci-fiket? ;)
Hetente mar 4 sci-fi sorozat megy igy:
M1: Earth: Final Conflict, RTL: Stargate (bar ezek TV3-as mar leadott reszek), RTL: B5 helyett most Star Trek (elso szezon reszei) es akkor most a TV2: Outer Limits.

Legalabb neha mar van miert bekapcsolni a tv-t ;)

Előzmény: alric (433)
Lloth Creative Commons License 2000.08.21 0 0 434
Nagyon kiraly volt. Akkoriban egy este sem indultem el bulizni melott nem lattam!

Egyszer elmeseltem a haveroknak belole egy reszt..persze senki nem hitte el hogy ilyet nyomnak a tv-be es (ez pont pentek este volt) mikor kozoltem hogy de..tv3 (telen-nyaron) az egesz banda elindult es hazament megnezni!
Azutan oket sem lehetett latni az utcan pentek szombat este....

alric Creative Commons License 2000.08.21 0 0 433
Szerdán(aug.23) 23.15 TV2 Végtelen határok

Ha minden igaz, NEM ismétlés!!!

wildman Creative Commons License 2000.04.28 0 0 432
Az I, Robot nem az egyetlen ötlet, amit Asimovtól, vagy más szerzőtől vettek át. De szerintem ez egyáltalán nem baj, mivel azoknak is bemutatják ezeket, akik nem olvastak tőlük.
kerekperec Creative Commons License 2000.04.27 0 0 431
Hi‡nyzik.
Az egyetlen sorozat volt, amit nŽztem. M‡r ha Žppen eszembe jutott...
Nem veszi meg a sorozatot valamelyik tv-csatorna?
MegigŽrem, hogy a rekl‡mokat is megnŽznŽm kšzben. Na j—, ut‡na is.
Gabika Creative Commons License 2000.02.28 0 0 430
Már 1 hete csak a Tv3ra gondolok.../Bár ez ma
19.30kor lesz igaz/
Ati-pati Creative Commons License 2000.02.27 0 0 429
Te mázlista, én már csak az emlékeimből élek.

Ati-pati

Előzmény: Törölt nick (428)
Törölt nick Creative Commons License 2000.02.27 0 0 428
Sziasztok

Most néztem meg videón az utolsóként leadott epizódot (I ROBOT). Véletlen hogy felvettem, vagy talán mégsem ? Milyen vicces hogy ez a kedvencem. VAlószínűleg nem fogom már letörölni. Majd teszek a kazettára egy fekete szalagos TV3 emblémát.

Ati-pati Creative Commons License 2000.02.26 0 0 427
Én már órák óta gondolok rá.

Ati-pati

Előzmény: John Zero (426)
John Zero Creative Commons License 2000.02.26 0 0 426
Egy pillanatra most is arra gondoltam, hogy megnezem a mai reszt (mivel szombat van).
Dehat... mar nincs TV3 ;(
Gabika Creative Commons License 2000.02.22 0 0 425
TV3 még yó hogy a Csillagkaput leadták ez meg is-
métlés volt.. DE AZÉRT KÁR ÉRTE.. HÜPP...
John Zero Creative Commons License 2000.02.22 0 0 424
Hat errol ennyit ;-((((

Meg "jo", hogy ez mar az ismetles volt, es a reszek tobbseget mar lattam...

Kulonben tepnem a hajam...

disp Creative Commons License 2000.02.21 0 0 423
bele kell nyugodnod....Lesz ez még igy se!!!
Előzmény: Ati-pati (422)
Ati-pati Creative Commons License 2000.02.21 0 0 422
NEM NEM NEM !!!
LEHETETLEN, HOGY VÉGE VAN.

Máris elvonási tüneteim vannak !

Ati-pati

Ati-pati Creative Commons License 2000.02.20 0 0 421
Asimov olvasása közben mindig az 50-es évek lebegtek lelki szemeim elött. Érdekes volt ezt a híres, klasszikus történetet a mai időkben látni.
(Az Alkonyzónában Bruce Willis játszik !)

Ati-pati

Előzmény: John Zero (420)
John Zero Creative Commons License 2000.02.20 0 0 420
A vegen megjelent a katonasag embere, es szivarozott, a gazolas utan pedig elegedetten tavozott kb.
Lehet, hogy azt a teherautot es gazolas direkt csinaltak, szamolva azzal, hogy a robot majd megmenti a not, eleugrik, es megsemmisul?

Az is tetszett, hogy megprobaltak beprogramozni gyilkolasra a robotot, de utanaolvasott (Gandhi, stb. embereknek), es azt hozta ki, hogy a gyilkossag, haboru rossz dolog ;)

Ati-pati Creative Commons License 2000.02.20 0 0 419
:)
Előzmény: Degeczi (418)
Degeczi Creative Commons License 2000.02.20 0 0 418
Bar a hosszu fulei nagyon hianyoznak, igy alig lehet folismerni :-)
Előzmény: Ati-pati (417)
Ati-pati Creative Commons License 2000.02.20 0 0 417
Igen, igen ezek a mester ecsetvonásai.
Jó ötlet volt a star trek-es szinész.

Ati-pati

Ati-pati Creative Commons License 2000.02.20 0 0 416
És még két cinikus megjegyzés :
- mennyi az esélye annak, hogy a speciális halláskárosodással megáldott emberke (aki tudja venni az üzenetet) egy speciális tudású emberkét (pld egy asztrofizikust) tud keríteni aki megfejti az üzenetet és meg is építi a szükséges gépezetet ? (segítek : 0)
- amikor közelről mutatták az üzenetet látszott, hogy hemzseg az x-ektől, a kirajzolt ábrában viszont igen távol lehettek egymástól, a rajzból következtetve.
(de mostmár én is unom magam)

Van valami köze a mai résznek Asimov "I robot"-jához, mert akkor repesve várom én is.

Ati-pati

John Zero Creative Commons License 2000.02.20 0 0 415
Ati:
Belegondolva tenyleg igazad van, valoszinuleg nem erdemes mutogatas kozben mondani is a szoveget. De szerintem lehet, hogy valakinek igy konnyebb. Na mind1.

Mas.

A mai resz (En, a robot) nekem nagyon tetszett multkor, aki teheti, nezze meg. Talan kicsit ismert alapra epul, de azert jo.

Ati-pati Creative Commons License 2000.02.19 0 0 414
Ja, hogy Te komolyan vetted kérdésemet, pedig én csak költői kérdésnek szántam.
Ugyanis nyílvánvaló hogy a valóságban nem ejtenek ki egy hangot sem, de akkor szegény nézők csak két madonászó embert látnának.
Sőt ebben a filmben legalább furcsán beszélt a süket nő, ahogy a valóságban is beszélnek, mivel nem hallják a saját hangjukat és így nincs kontrol.
Láttam már olyan filmet is ahol a süketnéma intézetben a lakók a legszebb irodalmi nyelven csevegtek egymással mutogatás közben.

Ati-pati

Előzmény: John Zero (413)
John Zero Creative Commons License 2000.02.19 0 0 413
"(Ha két ember süketnéma jelekkel beszélget, akkor miért mondják is közben azt, amit mutatnak?)"

1. lehet, hogy ugy konnyebb
2. letezik szajrololvasas is, lehet, hogy kombinalva a jelekkel megbizhatobb az atvitel ;)

Előzmény: Ati-pati (412)
Ati-pati Creative Commons License 2000.02.19 0 0 412
Én nem egy konkrét regényre gondoltam, mivel erre az alapötletre épülő sci-fit már többet is olvastam.
Talán a legjobb ötlet az volt, amikor egy faj az univerzum egyik sarkából a másikba utazik évmilliárdokon keresztűl és féluton elromlik az űrhajójukban egy alkatrész, azt találják ki, hogy az egyik környékbeli bolygón lassan kifejlődő életnek egy kis lendületet adnak, hogy azok röpke pár százezer év alatt olyan szintre jussanak, hogy képesek legyenek az űrhajójuk meghibásodott alkatrészét legyártani. Természetesen a földről van szó.
De a Kapcsolat című film is valami ilyesmire épül (távolból érkező értelmes üzenet, mely egy szerkezet építésének a leírása).

(Ha két ember süketnéma jelekkel beszélget, akkor miért mondják is közben azt, amit mutatnak?)

Ati-pati

John Zero Creative Commons License 2000.02.19 0 0 411
Ati-pati:
Na igen... Kicsit tobb hiba "elnezese" kellett most a resz kellemes nezesehez, de azert ez nem volt gond szerintem...

Hmm... melyik regeny is volt az amit mondasz?

Azt hiszem, az Andromeda. Jo reg olvastam ;) 2 resze volt, megepitettek benne egy gepet, ami aztan elkezdett "elni", meg utana valami gyereket is letre akart hozni egy tankban, etc.
A veget nem lovom le, de mar az is remlik...
Ott mindenesetre "rosszindulatu" volt az uzenet, ha jol emlexem. Bar persze mihez kepest... A kuldoi talan meg pozitivnak is gondolhattak.

Előzmény: Ati-pati (410)
Ati-pati Creative Commons License 2000.02.19 0 0 410
The Message : Egy régi sci-fi alapötletre épült a történet, de túl sok eröltetett dolog történt benne :
- az üzenetek egy részét tudta csak leírni az (egyébként tényleg jó) szinésznő, mert el sem kezdte írni vagy megszakították, az elkészült rajz mégis összeállt egy egésszé. (egyszer tisztán látszott, hogy egy csomó x-et nem húztak össze)
- Az asztrofizikus korházi takarító azon nem csodálkozott, hogy a nyomtató magától nyomtatott, de amikor a lapot kivette és "olvasgatta", akkor nagyon.
- A fényvitorla nem fog a napba zuhanni, mert éppen a nap sugara hajtja, tehát éppen hogy a naptól távolodni fog.
- Az egyébként érzékeny lelkü és gondos anya, lazán otthagyja 6 hónapos gyermekét. (ennek a dolognak a lehetetlenségét csak a családosok tudják igazán átérezni)

Ati-pati

Törölt nick Creative Commons License 2000.02.19 0 0 409
Hali!
UI1-hez:

A TV3 honlapja szerint valóban vége a Stargate sorozatnak ezen az adón, de csütörtökön a film végén a "TO BE CONTINUED..." felírat azért biztatóan hangzik.
Talán valamikor, valahol megtudjuk, mi is lett a vége!

newoice

Előzmény: GoPatGo2000 (400)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!