offtopic
Ne higgye kend, hogy lenézése feldühit. Nem érdekel, rég hozzászoktam. Pont ilyen lekezelőek voltak egyes párttagok azokban az időkben, mikor még csak egy Párt volt. Akkor sem értettem, hogy ugyan mire fel, ahogy most sem. Ennyi.
off
Sorold fel az MSZP vezető politikusait, és akkor meglátod, hogy akik őket reprezentálják, azoknak többségében volt köze az MSZMP-hez. Persze, hogy más pártokban is vannak volt MSZMP tagok. Ami pedig a Torgyánt illeti, olvasd figyelmesen a hozzászólásokat, már leírtam, hogy a Fidesznek is el kell majd számolnia a kisgazda koalícióval.
Skorpió! Ha MSZP az MSZMP utódpárta, akkor mégis van köze hozzá, nem? Ettől még természetesen sok mindenben másak, mégis csak rákényszerültek a többpártrendszerre.
"1995-Demszky nősül, a boldog ara Révai József, a hírhedt ötvenes évekbéli négyesfogat (Rákosi,Gerő,Révai,Farkas) egyikének unokája"
Két évvel ezelőtt összejöttem egy lánnyal, két hónappal később tudtam meg, hogy az apja munkásőrparancsnok volt. Mit kellett volna tennem, ki kellett volna rúgnom csak ezért? Szerintem elég nagy hülyeség lett volna. A csajba vagyok szerelmes, nem az apjába, és ettől még nem változott egy jottányit se a politikai meggyőződésem. Már csak ezért is hülyeségnek tartom, ha valaki ilyesmivel próbál valakit befeketíteni.
"bár teszi a dolgát - nem azt csinálja, amiért fizetjük. "
Szerinted nem az dolga, hogy képviselje a főváros érdekeit? Szerintem pont ezt teszi. Ha a kormány szembenáll a fővárossal (márpedig szembenáll), akkor kritizálja a kormányt, ebből a szempontból lényegtelen, hogy ez egybeesik pártbéli hovatartozásával.
Offtopic
Ez még velem szemben sem hatalmazza fel kendet ilyesmire. De kend MINDENKIT lekezel, aki nem a kend véleményén van. Egyébként sose legyen nagyobb öröme, minthogy hozzám képest übermencs (-nek képzeli magát)!
uff
off
Kedves Picur,
Ha jól emlékszem én nem fikáztalak egyik hülyeségedért sem, így te se tedd. Ha lesz véleményed is, írjál nyugodtan.
A nősülés dologgal azért jöttem elő, mert "véletlenül" úgy jön ki a dolog az SzDSz-nél, hogy a "családok" politikailag is közelálló tagokból jönnek össze., ha érted egyáltalán miről beszélek. Ha nem, nem kell reagálnod, úgy tűnik még túl fiatal vagy.
Szocika:
Tanulj meg először olvasni mielőtt írsz. Hol írtam én hogy D. kommunista volt? Nem volt ő se kommunista, se liberális (ugyanúgy mint a pártja) az övé az Érdek Pártja volt és maradt. Ha kommunistázni kellett a zsírosbödönért, azt tették, ha a bársonyszékekért kellett küzdeni, összeborultak az MSZP-vel is. Nekik nincsenek elveik csak érdekeik, azért tartank most 2%-on, mert az emberek se hülyék, hogy ezt a cikk-cakkot ne lássák.
Nem az a baj, hogy (szalon)ellenzéki volt, hanem hogy BALRÓL volt ellenzéki, amit el próbáltak nekünk adni 89-90-ben antikommunizmusként.
Skorpió: Ha ez felfelé ívelő pálya szerinted, akkor egyetértünk
offtopic
Monggya kedves GLászló kend mire fel ilyen fennsőbbségesen lekezelő???
off
Na például az is baj Demszkyvel (meg a pártjával), hogy aki (még) nem rajong érte, az minimum:
1. hülye (mucsai, ugart akar, stb.)
2. náci (dunábalövető, raszista, a.sz., stb.)
Namost ezzel aztán egyből maga mellé állitja az ingadozó ürgét nemde???
Lemond... Frászkarikát mond le. Egyszerűen visszaadja a Transparency International jelentését, mert nem azt rendelte ő meg, hogy ilyen rémes képet fessenek a szeretett hivataláról.
Ez így nem munka, kéremszépen, tessék átírni.
SzVSz nincs nagy baj a főpolgármester úrral. Ha van, akkor talán az, hogy - bár teszi a dolgát - nem azt csinálja, amiért fizetjük.
Abban a nemkívánatos esetben pedig, ha meg a vezetése alatt álló Városházán netán valami méretes korrupciós botrányra derülne fény, biztosan tudni fogja kötelességét, és európai módon lemond - valamennyi helyettesével együtt.
Akkor most tényleg fikázás, de csak szoft-fikázás:
MSZP = MSZMP, de akkor hol a Grósz?
Fidesz MPP = FIDESZ, de akkor hol a Fodor meg a Mancs?
MDF = régi MDF, de akkor hol a Csurka?
SZDSZ = Hálózat, de akkor hol a Tölgyessy?
KDNP = KDNP, de akkor hol a KDNP?
Orbán Viktor = Orbán Viki, de akkor hol a szakálla?
De még milyen fontos, mindig jókedvem lesz, mikor eszembe jut...
Persze vannak itten nagyokosok, akik pontosssan tudják, hogy az én életemben mi mennyire volt fontos, meg ilyenek...
Abban viszont teljesen igaza van a hallgatag mindentjobbantudónak, hogy bezony, ez tényleg érdekesebb volt mint a mai hülyeségek.
Fontos pillant volt az, ne hagyd, hogy elbagatellizálják egyes hallgatag többségek, Nisa kedves... :)
Azér az aggasztó, hogy már azt is tudja, mivel kelek meg fexem. Ez a GLászló, ez egyszerűen mindent tud.
Hiába, vannak még zsenik a földön.
Kedves Nisa!
A hallgatag többség nevében szólok hozzád. Nem kéne Trebitsch tartalmas és gondolatgazdag hozzászólását bírálni, sőt gúnyosnak nevezni. Nagyon is igaza van, Deutsch, Torgyán, Pepó, Simicska, Pelikán, Schwajda feleannyira sem érdekes, mint az hogy nagyjából tíz évvel ezelőtt kicseréltek egy táblát egy kongresszuson.
Őt ez rázta meg, ez fogta meg, ezzel kel, ezzel fekszik. Nagyon fontos momentum volt az az életében, kár ezért őt leszólni. Hadd meséljen.
Élvezettel hallgatjuk.
Bizisten nem zrikálni akarlak, de kezdesz összezavarni!!!
1. "Viszont SZVSZ Demszky egy egyenes felfele ivelö utat jart be, mig az emlitett masik ket ur, 180 fokos fordulatot vett."
2. "Az MSZP az MSZMP utodpartja, de politikailag teljesen mas.
Nem emlekszem, hogy Kadar vagy Grosz eröltette volna a NATO csatlakozast vagy az EU-ba lepest."
Akkor most jó ez a forgolódás vagy nem jó? Vagy ez a Skorpió már nem az a Skorpió?
Kellemes jó étvágyat hozzá. Én maradok a töltött káposztánál.
Ui. A tény és a vélemény fogalmának elválasztása szerintem fontos képesség. De ez csak egy vélemény, rá se hederíts.
A mostani Fidesz pedig a regi Fidesszel köszönö viszonyban sincs. (:-)))
Az MSZP az MSZMP utodpartja, de politikailag teljesen mas.
Nem emlekszem, hogy Kadar vagy Grosz eröltette volna a NATO csatlakozast vagy az EU-ba lepest.
De lehet hogy csak en nem emlekszem. (:-)))
Trebi, kedves!
Irigyellek, hogy ezt láthattad, én sajnos akkor nem voltam senki, hogy
jelen lehettem volna.
Egyébként kár gúnyolódni, az akkor nem
kis dolog volt és sok minden múlt ezen.